DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
ima...sa zadnje strane karte ima izlaz(onaj okrugli iglicasti) i na drugom kraju ima nekoliko kablova.(zapravo ne znam-mozda bas na to mislis).jedan od njih je bananica (tamno plava)...tako mi je bilo vezano i na prosloj ploci(koju sam uredno spalio) gde sam na xp terao karticu sa driverima iz kutije...usput,ne znam dal ima veze...ne vidim da je negde instaliran realtek audio sto je bilo dok sam terao kartu na xp-u
:: Expert verzija čini mi se da nema output preko bananice nego samo preko CD kablića na ploču. Koji ti to kabl ubadaš u mic i line in :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
jedan od problema je sto karta u opcijama uopste vise ne daje nista drugo kao opciju za audio out control line osim opcije master volume..i dalje ne vidim da je u device manageru instaliran realtek hd audio...
Pa problem je sto moras skinuti driver-software za tvoju zvucnu karticu, bez toga ne moze da radi, jer ne moze tv karta onda da prepozna zvucnu...
daj mi napisi tacnu oznaku ploce pa cu ti ja naci link sa kog da skines.
Inace kao sto rekoh Expert je vrhunska kartica, daljinac, software, kvalitet slike s obzirom da je analogna- karta je 10/10 i radi besprekorono na WIN 7 x64
:: :: jedan od problema je sto karta u opcijama uopste vise ne daje nista drugo kao opciju za audio out control line osim opcije master volume..i dalje ne vidim da je u device manageru instaliran realtek hd audio.. :: ::
nisam te cimao vec sam mislio da si zaboravio pa da dignem temu... kad pokusam da instaliram drajver izbaci mi : Cant find Asussetup.ini:C:Users\Goran\AppData\Local\Temp\tc\ALC662\AsusSetup.ini
Ovako, drajver za tv karticu sam windows 7 nadje bilo da je 32bitni ili 64bitni, moze da se koristi i drajver sa leadtec-kovog sajta isti su.Treba samo skinuti Winfast PVR 2 sa sajta.
Ovako izgleda u device menageru kad je sve lepo instalirano:
uopste da instaliram audio drajver realtek...kad pokusam onaj sa originalnog diska blokira mi komp a kad pokusam ovaj sto sam skinuo sa asusovog sajta izbaci mi ono sto sam napisao u prethodnom postu...a zvuk imam kad pustam muziku i sl ali nemam u win fastu...
Kakav paket drajvera ti je prijavio onu gresku gore?Ako je zipovan,a pogotovo duplo u raru,onda ga prvo otpakuj i zatim instalisi.Imao sam par puta slicnih problema. Ne znam da li si prethodno uninstalisao drajvere za zvuk,ali nesto tu is not ok sto se tice blokiranja pri instalaciji.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: uopste da instaliram audio drajver realtek...kad pokusam onaj sa originalnog diska blokira mi komp a kad pokusam ovaj sto sam skinuo sa asusovog sajta izbaci mi ono sto sam napisao u prethodnom postu...a zvuk imam kad pustam muziku i sl ali nemam u win fastu.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.