Ti do juce pricao ne zanima te Oc sad odjednom najbitniji je OC potencijal....
Nijedna karta OC-ovana nece pre vise trositi dok se ne podigne napon, a ako hoces bas dosta da Oc moras da podignes napon.
Najbolja 6850 je definitivno Asus DirectCU. I ne postoje 6850 referentne se su nereferentni modeli.
:: :: Ima li neki uporedni test 6850 nereferentnih karti :: Ovaj seegment je zanimljiv bar meni iz ugla male potrosnje a velikog o/c potencijala :: :: Kojem proizvodjacu dajete medalju .)
Ovako, na dva mesta narucen 6870 - odgovor je- nema , a mozda bice, na trecem mestu 6870 podigli cenu za 2000din , pa rekoh ajd da vidim sta valja od 6850 a da je ok. Sto se tice o/c to se teshim ako bas ne bude 6870 cenovno pristupacnih .(
:: Ti do juce pricao ne zanima te Oc sad odjednom najbitniji je OC potencijal... :: :: Nijedna karta OC-ovana nece pre vise trositi dok se ne podigne napon, a ako hoces bas dosta da Oc moras da podignes napon :: :: Najbolja 6850 je definitivno Asus DirectCU. I ne postoje 6850 referentne se su nereferentni modeli :: :: :: :: :: Ima li neki uporedni test 6850 nereferentnih karti :: :: Ovaj seegment je zanimljiv bar meni iz ugla male potrosnje a velikog o/c potencijala :: :: :: :: Kojem proizvodjacu dajete medalju .)
Re: Re: Re: 6850 od nereferentnih koja je najbolja ?
02.11.2010. 08:01
status: user broj poruka: 6502
Ma odlicna je 6850 DirectCU, sto se mene tice nju bih prvu gledao od 6850-ica, a 6870 ti je svejedno sve referentne su iste gledao bih najjeftiniju.
:: :: Ovako, na dva mesta narucen 6870 - odgovor je- nema , a mozda bice, na trecem mestu 6870 podigli cenu za 2000din , pa rekoh ajd da vidim sta valja od 6850 a da je ok. :: Sto se tice o/c to se teshim ako bas ne bude 6870 cenovno pristupacnih . :: :: :: Ti do juce pricao ne zanima te Oc sad odjednom najbitniji je OC potencijal... :: :: :: :: Nijedna karta OC-ovana nece pre vise trositi dok se ne podigne napon, a ako hoces bas dosta da Oc moras da podignes napon :: :: :: :: Najbolja 6850 je definitivno Asus DirectCU. I ne postoje 6850 referentne se su nereferentni modeli :: :: :: :: :: :: :: :: Ima li neki uporedni test 6850 nereferentnih karti :: :: :: Ovaj seegment je zanimljiv bar meni iz ugla male potrosnje a velikog o/c potencijala :: :: :: :: :: :: Kojem proizvodjacu dajete medalju .)
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Naravno medo da je stabilna:) i to sa tako malo napona: :: Moze to jos, barem za 50mhz a da se ne pretvori u turbinu: :: :: Sto je ocekivano, skalira srazemrno koliko je i klokovana, naravno to je uvek tako i bilo, mada su pojedini pavijani :P tvrdili drugacije : :: ::
Po mom misljenju je asusova najbolja,zato sto mi se ortak bavi popravkom racunara i najmanje se kvare ASUSOVE,a ni Gigabite nije losh.....on je jeftiniji...ASUS je malo bolji ali neznam bas da li je trebao da bude ovloko skuplji......Tako da sami vidite i raspitatjte se josh.........Malo razmislite i za GeForce 460 Gigabite???Ona je neki 10 do 15% bolja....
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.