Kupiš najjeftiniju i klokneš je na 850 4200. Palit radi tako bez problema. Ventilator se jedva cuje a temperatura FurMark 85 sa tim obrtajem. Extra sam zadovoljan. Nisam se zeznuo bolja je bar za sad od 6850.Jedino što je garancija 2 godine.
U grappolu je na akciji 18650 + postarina izlazi mi na 19000rsd S*rem im se na akciju:) Na drugim mestima daju popust za robu preko 10000. Neka hvala !!
Sky, necu 460 kad je slabija i skuplja. Izvini takva mi je logika :)
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb ATI Sapphire HD 5770, 1Gb
Danas se raspitivah za 6870 grafu , i giga model ce biti oko 250E!!!! tako ko je kupio jeftino kupio....Valjda stizu svima od srede. Daj neko nek presretne taj sleper , valja to orobiti pre nego li oni nas...Videcu sad pravim pauzu do srede pa cu da vidim onda sta cu. ebiga nisam iz Bg nije mi bas 100km da skoknem bas u svakom momentu :D
Sve me strah da sleper stize u sredu, pa poskupljuje. Pa benzin nije poskupeo koliko znam !!! Sklonili robu, i cekaju da se obogate !!! E Srbijo medj sljivama........rece neko nekad
Ima sve da uzimam od preko, samo ako skoce cene bez razloga
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb ATI Sapphire HD 5770, 1Gb
Re: ...Halo, Solaja (Simo-Simela?) i ostali `znalci` (taj gbalokin itd.)
05.11.2010. 20:00
status: user broj poruka: 11023
otkad P5Q ima dva (2) PCI express-a? Ili sam to ja svojevremeno kupio neku P5Q sa manom (koja se ogleda u tome sto joj je `pobegao` jedan slot)? - - - - - - - - - - - za Pastirka: Gainward je jedna od (naj)boljih firmi u ovoj bransi. Dobro jutro! Malo vise pismenosti, molicu lepo - u post-u kazes kako ne mozes da nadjes tu i tu kartu. Tek posle sto godina i devedest dana javljas da si `gadljiv` na neke proizvodjace... Prvo smisli, pa napisi.
:: Gainward GTX460 ako imas plocu P5Q moze lako da se desi sledeci scenario :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=30528&forid=12&katid= :: :: koliko vidim lik je prodavao grafu jer jednostavno se ne slaze uz plocu(nema novih BIOS-a za ASUS maticne :: :: :: Nestasica GTX460 sve vise lici na nadolazak neceg novog mozda GTX560 ? . :: ::
Al je poskupep plin, sad su nas unakazili sa 65.5 dinara! Auuuu!
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Sve me strah da sleper stize u sredu, pa poskupljuje. Pa benzin nije poskupeo koliko znam !! :: Sklonili robu, i cekaju da se obogate !! :: E Srbijo medj sljivama........rece neko neka :: :: Ima sve da uzimam od preko, samo ako skoce cene bez razloga :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: ATI Sapphire HD 5770, 1G :: ::
Preterase sa cenom ako je to tacno.... :: :: :: Danas se raspitivah za 6870 grafu , i giga model ce biti oko 250E!!!! tako ko je kupio jeftino kupio....Valjda stizu svima od srede. Daj neko nek presretne taj sleper , valja to orobiti pre nego li oni nas...Videcu sad pravim pauzu do srede pa cu da vidim onda sta cu. ebiga nisam iz Bg nije mi bas 100km da skoknem bas u svakom momentu :D
::U grappolu je na akciji 18650 + postarina izlazi mi na 19000rs ::S*rem im se na akciju: ::Na drugim mestima daju popust za robu preko 10000 ::Neka hvala !
Cene koje sam naveo su dilerske na koje se niko nije ogradio...Zato sam rekao `ako znas nekog...` druge cene su u radnji...Dilerska cena 6850ice je 16.579,20 din. ali je svakako trenutno nema na lageru.
@Klempa Eeee jbg...Ispali te Gliga,nije se primio...Ne sekiraj se...Isprovociraces svadju neki drugi put.
Taman da su ovo dosad i bile neke promotivne cene pa ih dignu, ima tako ladno i bez griže savesti da pazarim jednu 460 da ima da im se smrzne govno u guzici od šoka.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ma kuler mi ne uliva poverenje. A i ne hvale je nesto po netu, sem sto donekle blate kuler. A i u prvom postu rekoh necu Gainward:P?
Imao sam kod sebe Gainward 460 GS 1GB...Kartica je dobra i planirao sam da je uzmem,ali sam se predomislio...Kuler nije bucan...U idle je necujan,ali kad se optereti naravno postaje bucniji...Nije glasan,ali posle nekog vremena iritira. Takodje sam imao i Asus DirectCU i njemu sam odmah nasao manu...Kad se opetreti Furmarkom cuje se zujanje namotaja...Tiho,ali ce to vremenom postajati sve bucnije i bucnije... Posle sam izguglao i video da se masa ljudi zali na 460ice DirectCu i Top na isti problem...Naravno da nece zujati svaka karticai,ali neke hoce...Nisam hteo da rizikujem. Uzeo sam za sebe MSI Cyclone 460 1GB koji je resio problem sa zujanjem namotaja tako sto umesto klasicnih ugradjuje SSC(Solid State Choke) koji ne zuje....Ni Cyclone kuler nije tih u full loadu,ali je mnogo prijatnije za uvo strujanje vazduha Cyclone kulera nego li zujanje Gainward kulera...Makar meni.
Pre par meseci sam imao nedoumicu koju 460icu da uzmem...Sklapao sam neke konfiguracije sa 460icama pa sam to iskoristio i namerno sam za svaku narucio razlicit model da bi ih malo istestirao i video koji mi najvise odgovara...Na zalost kad sam kupovao nigde u Srbiji nije bilo GA OC koji sam za koji sam ti ostavio link...On ima ubedljivo najtisi kuler i to mi je bio prvi favorit...Mada ne zalim se,zadovoljan sam i Cyclonom.
ima brata od muske tetke, pa ce da mu da za dzabe :)))
@Klempa Dobio si po usima ni kriv ni duzan ahahahhaha, kad ne padoh sa stolice .) Ko te terao da se izleces, kao mlad Majmun na bananu :)))
:: Cene koje sam naveo su dilerske na koje se niko nije ogradio...Zato sam rekao `ako znas nekog...` druge cene su u radnji...Dilerska cena 6850ice je 16.579,20 din. ali je svakako trenutno nema na lageru :: :: @Klempa :: Eeee jbg...Ispali te Gliga,nije se primio...Ne sekiraj se...Isprovociraces svadju neki drugi put :: :: :: DaSickSystem :: ::
Ti si se zajbao kao i ja, samo sto sam ja pozvao emmi i rekao da hocu gainward golden sample i da doplatim 700din, pitali me kqad sam kupio ja rekao pre 3 dana i oni rekli moze samo da im gainward stigne i zovu me...
Taj palit nema `hit pajpove` hladjenje je rebrasta ploca od aluminijuma koja naleze na GPU i to je to! i ima samo 2 god garanciju, a gainward GS ima dobro odradjeno hladjenje i garanciju 3 godine i to za 700din vise...
:: Ama ja sam baksuz. Pa platio sam je 17190 dinara danas :: :: ::
Znao sam da ima 2 godine a znao sam i da nema `cevke` al neznam što sam se stim zajebo. Ova karta je sa oc na 850 hladnija od 5770 koju sam imo. Igram ceo dan i ne prelazi 70 stepena. Jedino je bucnija od 5770 pošto pocne da okrece vent sa povecanjem temperature dok je 5770 na bilo koju išla samo 39 % il tako nekako beše.Jedino ako senzori ne pokazuju kako treba.Necu da je menjam :) odlicna mi je cak mi nije ni ružna ko što ti rece.
Ne tripuj se bez veze. Dokaz ne postoji da je ova sa cevkama bolja od ove bez, to su samo nagadjanja i presipanja iz supljeg u prazno. Opusti se karta ima da ti radi savrseno.
:: Znao sam da ima 2 godine a znao sam i da nema `cevke` al neznam što sam se stim zajebo. Ova karta je sa oc na 850 hladnija od 5770 koju sam imo :: Igram ceo dan i ne prelazi 70 stepena. Jedino je bucnija od 5770 pošto pocne da okrece vent sa povecanjem temperature dok je 5770 na bilo koju išla samo 39 % il tako nekako beše.Jedino ako senzori ne pokazuju kako treba.Necu da je menjam :) odlicna mi je cak mi nije ni ružna ko što ti rece :: ::
Istina sve sto si rekao, imam je i ja u kompu trenutnoi jeste hladna i jeste da na 850-860MHz ide na def naponu...istvarno dosta je hladna :)
Meni je malo ruznjikava i ne svidja mi se sto nema pajpove :) zato je menjam jer u max loadu ima dosta visoke temp
@ako ti nagadjas nesto i presipas iz supljeg u prazno i to je ok, sve je za ljude, ali to ne znaci automatski da svi lupetaju kao ti, slazes se?
Sto se tice konkretno onoga sto sam rekao palit je bolja kupovina i za nijansu bolja kartica. gainward ima pajpove i 3 godine garanciju za 700din vise, palit nema pajpove i 2 god garancija.
Drugar dobar je uzeo davno gainward GS tako da imam informacije iz prve ruke, u idle su im temp slicne malo je bolji gainward, ali u full load-u se vidi slabost tog hadjenja koje se sastoji samo od aluminijumse plocice - slabo odvodi toplotu i zato je gaiward gs bolji za nekih 7-10C u max loadu on ne prelaz 70C Ako te jos nesto zanima mogu ti reci konkretno...
:: Znao sam da ima 2 godine a znao sam i da nema `cevke` al neznam što sam se stim zajebo. Ova karta je sa oc na 850 hladnija od 5770 koju sam imo :: Igram ceo dan i ne prelazi 70 stepena. Jedino je bucnija od 5770 pošto pocne da okrece vent sa povecanjem temperature dok je 5770 na bilo koju išla samo 39 % il tako nekako beše.Jedino ako senzori ne pokazuju kako treba.Necu da je menjam :) odlicna mi je cak mi nije ni ružna ko što ti rece :: ::
Pazi ako je 10 stepena razlika sa istim nivoom buke ili manjim onda je bolja ta. Malo podataka sam ko što reko mogo nađem a verujem i ti za ovu kartu a i za tu gs. Sad sam vido da je u igrama išla 82 stepena ali onda ventilator ide dosta jako nekih 70 posto pa održava tu temperaturu. Javi kakava je ta kad je dobiješ pa da je zamenim i ja ako je razlika 10 stepena.Ipak je to puno al sam iz iskustva od ranije sa i bez bakarnih žica vido da je to obicno samo koji stepen. I ako možeš samo da kažeš kolki je broj obrtaja ventilatora toj Gainward kartici jer ko što reko cuo sam da je cak malo i bucnija od palitove.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.