Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Fan rattle GTX460
STRANA 2 OD 2
raic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 07.11.2010. 21:19 #260692

status: user
broj poruka: 9006
Znaš ono što sam tebi rekao za pucanje i beonjače?

E, to važi i za atija.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: P.S.Caymana su odlozili,jos nemaju bios za njega..Steluju frekvencije GPU-a,cekaju da GTX izadje jer se plase podbacaja..Jos su i najvervatnije smanjili broj stream unita na 1536 .Toliko od mocnom Caymanu. :
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 07.11.2010. 21:30 #260694

broj poruka: 6083

Sky, promeni avatar, ima neko odavde, i mislim da mu je nick SISA, taman sam se zacudio odakle mu 10k postova kad imao 30ak

LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black

AcA089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: re 07.11.2010. 21:35 #260695

broj poruka: 267
Problem je u tome sto igram Heroes of Newerth i ona ne podrzava SLI (CFX)imao sam sa ati dualnom problem u toj igrici,zato ne bih experimentisao, nisam imao SLI i onako cu gtx 460 da menjam za godinu dana tako da mi se ipak ne isplati to zadovoljstvo.

Intel® Core™ i7 930 + Megashadow Push/Pull
Asus ENGTX460 DirectCU TOP
Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0)
Kingston ddr3 3x2gb 1600Mhz
SSD Intel x25m 80GB

:: :: Hm primamljiva ponuda,uzeo bi rado SLI ali necu da imam bagova sa drajverima jedino me to sprecava
:: Aaa bilo je tu svega i svačega i u redovima i među redovima...neka ide tako
:: Međutim, preko ove gore rečenice ne mogu tek tako da pređem
:: Koristim SLI više od godinu dana i nemam pojama o kakvim bagovima ti ovde pričaš
:: Win7 x64, poslednje verzije drajvera sa sajtova svakog od proizvođača čipova odnosno kontrolora i isključivo Scenske verzije igara i Scenski apdejtovi istih tih igara
:: Baš da sam pasionirani igrač i nisam, ali igram i igram
:: Ove godine jasno mogu da se setim dve prilike da su mi igre pukle...neka bude još dva slučaja preko i to ti je to...trouble free...i bez ikakvih seckanja i cimanja...ni ne osetim niti mislim o tome da tu ima više kartica
:: Koliko je tvoje realno iskustvo sa SLI mašinama
AcA089 odneo sam grafu 08.11.2010. 19:13 #260998

broj poruka: 267
Ipak nije greska u ventilatoru,nego plastika plava koja pokriva hladnjak od vibracije udara u metalni hladnjak i nastaje iritirajuci zvuk,videce ako imaju isto asus a da nema taj problem ili sledi zamena grafike.videcemo jos prvo da vide da li imaju asus u direct link-u a ako ima isti taj problem onda druga grafa...ako nema taj problem vraca mi se karta istog proizvodjaca.

Intel® Core™ i7 930 + Megashadow Push/Pull
Asus ENGTX460 DirectCU TOP
Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0)
Kingston ddr3 3x2gb 1600Mhz
SSD Intel x25m 80GB

dautovic Re: odneo sam grafu 08.11.2010. 19:19 #261001

broj poruka: 2856
Pa dobro to i nije neki neresiv problem, cisto sumnjam da ej ucestal na svim tim asus modelima

:: Ipak nije greska u ventilatoru,nego plastika plava koja pokriva hladnjak od vibracije udara u metalni hladnjak i nastaje iritirajuci zvuk,videce ako imaju isto asus a da nema taj problem ili sledi zamena grafike.videcemo jos prvo da vide da li imaju asus u direct link-u a ako ima isti taj problem onda druga grafa...ako nema taj problem vraca mi se karta istog proizvodjaca
:: Intel® Core™ i7 930 + Megashadow Push/Pul
:: Asus ENGTX460 DirectCU TO
:: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0
:: Kingston ddr3 3x2gb 1600Mh
:: SSD Intel x25m 80G
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs