:: P.S.Caymana su odlozili,jos nemaju bios za njega..Steluju frekvencije GPU-a,cekaju da GTX izadje jer se plase podbacaja..Jos su i najvervatnije smanjili broj stream unita na 1536 .Toliko od mocnom Caymanu. : ::
Problem je u tome sto igram Heroes of Newerth i ona ne podrzava SLI (CFX)imao sam sa ati dualnom problem u toj igrici,zato ne bih experimentisao, nisam imao SLI i onako cu gtx 460 da menjam za godinu dana tako da mi se ipak ne isplati to zadovoljstvo.
:: :: :: Hm primamljiva ponuda,uzeo bi rado SLI ali necu da imam bagova sa drajverima jedino me to sprecava :: :: Aaa bilo je tu svega i svačega i u redovima i među redovima...neka ide tako :: Međutim, preko ove gore rečenice ne mogu tek tako da pređem :: :: Koristim SLI više od godinu dana i nemam pojama o kakvim bagovima ti ovde pričaš :: Win7 x64, poslednje verzije drajvera sa sajtova svakog od proizvođača čipova odnosno kontrolora i isključivo Scenske verzije igara i Scenski apdejtovi istih tih igara :: Baš da sam pasionirani igrač i nisam, ali igram i igram :: Ove godine jasno mogu da se setim dve prilike da su mi igre pukle...neka bude još dva slučaja preko i to ti je to...trouble free...i bez ikakvih seckanja i cimanja...ni ne osetim niti mislim o tome da tu ima više kartica :: :: Koliko je tvoje realno iskustvo sa SLI mašinama :: ::
Ipak nije greska u ventilatoru,nego plastika plava koja pokriva hladnjak od vibracije udara u metalni hladnjak i nastaje iritirajuci zvuk,videce ako imaju isto asus a da nema taj problem ili sledi zamena grafike.videcemo jos prvo da vide da li imaju asus u direct link-u a ako ima isti taj problem onda druga grafa...ako nema taj problem vraca mi se karta istog proizvodjaca.
Pa dobro to i nije neki neresiv problem, cisto sumnjam da ej ucestal na svim tim asus modelima
:: Ipak nije greska u ventilatoru,nego plastika plava koja pokriva hladnjak od vibracije udara u metalni hladnjak i nastaje iritirajuci zvuk,videce ako imaju isto asus a da nema taj problem ili sledi zamena grafike.videcemo jos prvo da vide da li imaju asus u direct link-u a ako ima isti taj problem onda druga grafa...ako nema taj problem vraca mi se karta istog proizvodjaca :: :: Intel® Core™ i7 930 + Megashadow Push/Pul :: Asus ENGTX460 DirectCU TO :: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0 :: Kingston ddr3 3x2gb 1600Mh :: SSD Intel x25m 80G :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.