Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
6850 OC vs gtx460 Soc vs 5830...
STRANA 2 OD 2
dautovic Re: Re: ... 15.11.2010. 23:39 #263138

status: user
broj poruka: 2856

da

:: jel ti imas Gainward gtx460 1g GS
::
:: ::
:: :: Ovaj test je retardiran, ako bude zdravlja i strpljenja mene i mog najboljeg drugara odvojicemo 2-3 sata i odraditi par testova ko ljud
:: :: masine su nam iste a on ima 6850 ja GTX 460 1GB, tako da je to olaksavajuca okolnost, ne moramo na istoj masini da radimo..
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ravenoss Re: Re: Re: ... 15.11.2010. 23:42 #263141

broj poruka: 486
Imamo istu kartu,bas me zanima koliko si uspeo max da je klokujes i kakve si sve rezultate dobio?

:: d
:: :: jel ti imas Gainward gtx460 1g GS
:: :: ::
:: :: :: Ovaj test je retardiran, ako bude zdravlja i strpljenja mene i mog najboljeg drugara odvojicemo 2-3 sata i odraditi par testova ko ljud
:: :: :: masine su nam iste a on ima 6850 ja GTX 460 1GB, tako da je to olaksavajuca okolnost, ne moramo na istoj masini da radimo..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic Re: Re: Re: Re: ... 15.11.2010. 23:47 #263143

Skoro da nista iz tog zanra sa njom nisam radio...

Drzim je na 850/4200 1V 50% vent i to je to poima nemam limit koliki je ni na def naponu ni sa razumnim povecanjem istog....

:: Imamo istu kartu,bas me zanima koliko si uspeo max da je klokujes i kakve si sve rezultate dobio
:: :: d
:: :: :: jel ti imas Gainward gtx460 1g GS
:: :: :: ::
:: :: :: :: Ovaj test je retardiran, ako bude zdravlja i strpljenja mene i mog najboljeg drugara odvojicemo 2-3 sata i odraditi par testova ko ljud
:: :: :: :: masine su nam iste a on ima 6850 ja GTX 460 1GB, tako da je to olaksavajuca okolnost, ne moramo na istoj masini da radimo..
Milunka Re: haha djolee 15.11.2010. 23:52 #263144

broj poruka: 1624
A malo... .-) OMB

ploca:Asus m4a89gtd pro/usb3 . proc:Athlon II x4 630 3,511 Ghz @ 1.5v + cooler: Titan Fenrir . msi 4870x2 OC 2gb gddr5 . ram:2 x 2 gb geil ddr3 1600mhz.hard disk:wd green 1tb i seagate 500gb zvucna:audigy 2 platinum ex.

:: druze,pa gde postavi ovu temu :D haha ne verujem :D poceo si da lozis ove pavijane ccc..
ravenoss Re: Re: Re: Re: Re: ... 15.11.2010. 23:53 #263145

e fino to tebi radi,meni na default naponu koji iznosi 0,987 postizem 830/1660/2100...vent naravno sredjen u afteru da mi ne pravi buku samo kad pocne da trotla od vrucine onda pocne da mi peva tek na 60%...nego zabrnjavajuci mi je skor u vantage samo 15300...dok ortak sa cyclon-om ima 17200...verovatno me kolje procesor e5500 na 4ghz..dok on ima neki phenom II 550 cini mi se..

:: Skoro da nista iz tog zanra sa njom nisam radio..
:: Drzim je na 850/4200 1V 50% vent i to je to poima nemam limit koliki je ni na def naponu ni sa razumnim povecanjem istog...
:: :: Imamo istu kartu,bas me zanima koliko si uspeo max da je klokujes i kakve si sve rezultate dobio
:: :: :: d
:: :: :: :: jel ti imas Gainward gtx460 1g GS
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Ovaj test je retardiran, ako bude zdravlja i strpljenja mene i mog najboljeg drugara odvojicemo 2-3 sata i odraditi par testova ko ljud
:: :: :: :: :: masine su nam iste a on ima 6850 ja GTX 460 1GB, tako da je to olaksavajuca okolnost, ne moramo na istoj masini da radimo..
dautovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 15.11.2010. 23:58 #263146

Odradicu sutra ventage pa ti javim, ja imam Phenom II X4

:: e fino to tebi radi,meni na default naponu koji iznosi 0,987 postizem 830/1660/2100...vent naravno sredjen u afteru da mi ne pravi buku samo kad pocne da trotla od vrucine onda pocne da mi peva tek na 60%...nego zabrnjavajuci mi je skor u vantage samo 15300...dok ortak sa cyclon-om ima 17200...verovatno me kolje procesor e5500 na 4ghz..dok on ima neki phenom II 550 cini mi se.
:: :: Skoro da nista iz tog zanra sa njom nisam radio..
:: :: Drzim je na 850/4200 1V 50% vent i to je to poima nemam limit koliki je ni na def naponu ni sa razumnim povecanjem istog...
:: :: :: Imamo istu kartu,bas me zanima koliko si uspeo max da je klokujes i kakve si sve rezultate dobio
:: :: :: :: d
:: :: :: :: :: jel ti imas Gainward gtx460 1g GS
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: Ovaj test je retardiran, ako bude zdravlja i strpljenja mene i mog najboljeg drugara odvojicemo 2-3 sata i odraditi par testova ko ljud
:: :: :: :: :: :: masine su nam iste a on ima 6850 ja GTX 460 1GB, tako da je to olaksavajuca okolnost, ne moramo na istoj masini da radimo..
raic Re: 6850 OC vs gtx460 Soc vs 5830... 16.11.2010. 00:37 #263151

broj poruka: 9006
Poenta ovog sajta i foruma je da reklamira nove i lepe stvari, kao i ponudi informacije gde to može da se pazari.

E onda je neki lik jednog dana došao i pitao `zna li neko kako ja da instaliram windows na ovo što sam upravo kupio`

i tako je sve počelo...

A onda je neki drugi lik došao i rekao `nvidia je munza, ati je sranje`

i usrao motku...

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Svi prdite u prazno. Polemišete oko 5 frejmova više ili manje. I dokle god je takvih zaluđenika oba tabora će uzimati pare ( od vas ). Zar je bitno ko je bolji, zar je bitno ko će bolje da se klokuje zarad 2 frejma više ( da ne govorim o tome da ljudsko oko detektuje 24 FPS kao realni niz slika ). Upropastili ste ovaj forum čija je namena bila da pomogne ljudima koji imaju problem sa računarom.
:: Ski
ravenoss Re: Re: 6850 OC vs gtx460 Soc vs 5830... 16.11.2010. 01:10 #263156

pa otprilike tako nekako....nego kad se sve stvari sagledaju uzduz i popreko ne bi se moglo ni obrnuto reci za ati-nv...ista su to govna samo drugo pakovanje,stvar afiniteta

:: Poenta ovog sajta i foruma je da reklamira nove i lepe stvari, kao i ponudi informacije gde to može da se pazari.
:: E onda je neki lik jednog dana došao i pitao `zna li neko kako ja da instaliram windows na ovo što sam upravo kupio
:: i tako je sve počelo..
:: A onda je neki drugi lik došao i rekao `nvidia je munza, ati je sranje
:: i usrao motku..
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: Svi prdite u prazno. Polemišete oko 5 frejmova više ili manje. I dokle god je takvih zaluđenika oba tabora će uzimati pare ( od vas ). Zar je bitno ko je bolji, zar je bitno ko će bolje da se klokuje zarad 2 frejma više ( da ne govorim o tome da ljudsko oko detektuje 24 FPS kao realni niz slika ). Upropastili ste ovaj forum čija je namena bila da pomogne ljudima koji imaju problem sa računarom.
:: :: Ski
Mortificat Re: Re: Re: 6850 OC vs gtx460 Soc vs 5830... 16.11.2010. 08:53 #263185

broj poruka: 3519
Pa sad i jeste i nije. Oba proizvođača su imali loše serije i periode. Uzmi gtx480 za primer. Meni nije baš svejedno kad se karta toliko greje, pa ne znam koliko da je dobra, još ako je kućište slabo provetreno, onda ti podaci o temperaturi divergiraju od onih koje su oni dobili na open benchu. A jasno je da nvidia nema poslednjih meseci jaču kartu da ponudi. Evo sad su rebrandirali i tweakovali seriju pa će izaći gtx5xx serija koja će imati pristojniju potrošnju i disipaciju. Dakle, nije samo pitanje afiniteta.

Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

:: pa otprilike tako nekako....nego kad se sve stvari sagledaju uzduz i popreko ne bi se moglo ni obrnuto reci za ati-nv...ista su to govna samo drugo pakovanje,stvar afinitet
:: :: Poenta ovog sajta i foruma je da reklamira nove i lepe stvari, kao i ponudi informacije gde to može da se pazari.
:: :: E onda je neki lik jednog dana došao i pitao `zna li neko kako ja da instaliram windows na ovo što sam upravo kupio
:: :: i tako je sve počelo..
:: :: A onda je neki drugi lik došao i rekao `nvidia je munza, ati je sranje
:: :: i usrao motku..
:: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: :: Svi prdite u prazno. Polemišete oko 5 frejmova više ili manje. I dokle god je takvih zaluđenika oba tabora će uzimati pare ( od vas ). Zar je bitno ko je bolji, zar je bitno ko će bolje da se klokuje zarad 2 frejma više ( da ne govorim o tome da ljudsko oko detektuje 24 FPS kao realni niz slika ). Upropastili ste ovaj forum čija je namena bila da pomogne ljudima koji imaju problem sa računarom.
:: :: :: Ski
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs