Da li sta dobijam prelaskom na MSI GeForce GTX 460 Cyclone OC 1 GB
STRANA 2 OD 2
solaja777
.)
19.11.2010. 19:56
status: user broj poruka: 3278
65-70 Eura je realna da ne kazem maximalna cena za XFX9800GTX+ GTX 460 Cyclone OC 1 GB je dostojna zamena i bices dugooo zadovoljan . pored veceg FPS imaces i manju potrosnju struje - ako ti to ista znaci i naravno DX11 , sve to ces moci ispratiti sadasnjom konfiguracijom, tako da kupuj/menjaj i ne razmisljaj.
Hmm, jedino pametno je da predjes na GTX460 1Gb ili na 6850,6870..Sad, doplata je 110e, sto je tako kako je, ali bi meni bilo mnogo...Na tvom mestu da sam, ostavio bih tu XFX9800GTX+ i vozio...kad padnu cene jos i izadju nove karte, moci ces da izaberes sam, a sad kad ce to biti od tebe zavisi, 6 meseci ili pre ili kasnije :)
Stisnes se koji mesec dok ne stigne Crysis ili nesto sto bi moglo da pomuci tu tvoju masinu,dok cekas tako,skupis jos malo para,pa to sve dodje na nekih lepih 250-300e,prodas tu masinu u delovima(svaki posebno,dobijes vise para),u tom izadje i Sandy Bridge i neki GTX 550(koji ce biti u rangu 460) i imas konfiguraciju da te Bog vidi...
:: Imas dve opcije :: :: 1. pazari grafu i ne pitaj , valjace, bices zadovoljan.. :: :: 2. za godinu dana prodaj celu masinu i pazari sve novoi opet si miran.. :: :: za nv pogledaj :: http://www.vizworld.com/2010/09/nvidia-product-roadmap-fermi-kepler-maxwell :: i odluci sta ces dalje... :: :: Ajd sad glasanje 1 ili 2
Bolje sad da uzmes,nego da cekas par godina,pa kada omatoris vise ti ni neci igrice biti zanimljive.Ja sam mnogo voLeo da igram igrice kada sam bio mali,a sada mi nekako sve glupo. Zanimljivije mi je da otvaram/ztvaram foldere po particijama i da tamo nesto brisem,kopiram i sl. A kad nesto tamo obrisem i posle ne moze kompijuter da mi radi,onda zovem mog komsiju koji se razume u kompijutere i on mi to popravi.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imas dve opcije :: :: 1. pazari grafu i ne pitaj , valjace, bices zadovoljan.. :: :: 2. za godinu dana prodaj celu masinu i pazari sve novoi opet si miran.. :: :: za nv pogledaj :: http://www.vizworld.com/2010/09/nvidia-product-roadmap-fermi-kepler-maxwell :: i odluci sta ces dalje... :: :: Ajd sad glasanje 1 ili 2
Imam 39 god. i jos uvek volim da igram igrice i da nesto budzim oko kompjutera. Neke igre sam igrao i po 8-9 puta i nisu mi dosadile, mogao bih opet da ih obrnem. Ne znam dokle ce to sve da traje odnosno dokle cu imati interesovanja za igre i kompjutere ali volim da sam u toku desavanja. U kuci imam 4 a na poslu 2 kompa i svih 6 su razlicite generacije i arhitekture tako da imam kombinacija za budzenje i igranje na pretek. Pozdrav
da se poigram sa MSI GTX460 HAWK Talon Attack, i uporedim sa mojom 6870, karte su tu negde i cenvno pa ce biti zanimljivo, bice default poedjenje, mzoda iOC.
Rezultati ce biti na PCAxe forumu, a mozda okacim nesto i ovde .)
Pazi u 1680x1050 je bila ok kad sam je imao, ali kadsam uzeo 1920x1080 monitor tu se vec nije najbolje snalazila, znam dam i je CoD Modern Warfare 2 padao i na 30-40FPS u Single-u, sa 6870 ne pada ispod 60-70.
:: :: Ja je jos uvek imam i nece svaka igra da radi u fulu :: Prazne price,moracu i ja uskoro u prodavnicu :: Mislio sam na 9800 gtx+
al mi nije lakse, i dalje picim igrice, zena mi kaze da sam gori od nekog deteta i da bi trebalo da se ponasam u skladu sa svojim godinama..al nekako na mogu..jos mi je rano
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.