`Ostrija je od 8800GT jedno 2.5 puta` hahahhahahahahahah
:: Dakle ljudi preporodio sam se kad sam reinstalirao siste :: Grafika ubija koliko je dobra a ostrija je od 8800GT jedno dva ipo puta :: Prezadovoljan sam :: I slika na monitoru mi je mnogo bolj :: sad cu da istestriam druge igre znaci bruka koliko je dobra slik :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: :: ::
mora drugi kabl izgleda rece mi drug to sto se dobije uz karte obicno monitori ne vole a gle cuda tv voli znaci kad sam ga prikacio na tv do duse nije full hd vec 720p odma full slika? JEbem li ga kako a za ovo ostaje mi da kupim dva dvi kabla jer ovako imam analognu sliku ili da uzmem neki dobar hdmi . toliko od mene sve ostalo radi ko blesavo :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Znas kako sece ? :) znaci podesavanja na 8800 i na 6870 ne mogu da se porede koliko se ostrine dobije uglovi ma sve. Cinjenica da su dve razlicite generacije ali posle deset godina koriscenja nvidie drago mi je da sam preso na ati :)
Jebiga Crveni se sire :))
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
HDMI 1.4 - HDMI version 1.4 adds practical enhancements for HDMI connectivity. If home theater components, such as HDTVs, Blu-ray Disc players, and Home Theater Receivers, are HDMI 1.4 enabled, one or more of the following features can be implemented: a tvoj monitor je 1.1 i eto ga razlog :) zasto nece da nam da sliku kako treba
HDMI 1.1 - This version adds the ability to transfer not only video and two-channel audio over a single cable, but also added the ability to transfer Dolby Digital, DTS, and DVD-Audio surround signals, as well up to 7.1 channels of PCM audio.
Dobro, lepo je da je rešeno na kraju, a da je većina bila u pravu... No, komentar na Gareta i njegove životne mudrosti iz ličnog iskustva:
Jednom si uradio i prošlo je. Dvaput? Slušaj, evo kako ja to vidim:
Ljudi, ja sam pretrčao preko sve četiri trake autoputa, i prešao na drugi stranu! Živ sam i zdrav, ništa mi nije! Ko kaže da je to opasno, nek` je` gowna!....
Dobro, konfuzija sa drajverima nije životno opasna, pa s te strane poređenje ne stoji, ali, zapamti: SAMO BUDALE RAČUNAJU NA SREĆU.
evo imam jos malo primera, pre toga je bio celeron 64bit pa onda dual core e5200 i pazi sad, OPET NISAM REINSTALIRAO SISTEM
Eto to je vec dvaput, treci put cu probati ako uzmem AMD platformu kao sto sam napisao predhodno
@dejzan dobro da si resio to, sad mozes da uzivas u grafickim detaljima koje donosi gta iv xD(i da, priznajem, bio si upravu, mada nzm zasto bi ti uflesiralo ako se pre toga ociste svi driveri od nvidie:) pozdrav
:: Dobro, lepo je da je rešeno na kraju, a da je većina bila u pravu.. :: No, komentar na Gareta i njegove životne mudrosti iz ličnog iskustva :: :: Jednom si uradio i prošlo je. Dvaput? Slušaj, evo kako ja to vidim :: :: Ljudi, ja sam pretrčao preko sve četiri trake autoputa, i prešao na drugi stranu! Živ sam i zdrav, ništa mi nije! Ko kaže da je to opasno, nek` je` gowna!... :: :: Dobro, konfuzija sa drajverima nije životno opasna, pa s te strane poređenje ne stoji, ali, zapamti: SAMO BUDALE RAČUNAJU NA SREĆU :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Lik je imao AMD, soket 939 ploču (crkla), neki athlon i nvidia 7900gs.
Prodam mu ja nedavno neku 775 ploču G41T čipset (pazi još sa DDR3 memorijom), neki celeron i ati 5670.
Poveže on to sve i startuje komp, krene da diže XP i lupi BSOD, tu bi se svako obeshrabrio i krenuo da instalira novi - al jok, optimista ga restartuje i on se ladno podigne. I tako očistio baja sve drajvere viška, instalirao nove i eno ga radi.
Ne bi valjalo da bilo ko računa na ovakav komad usranja još jednom u životu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
E ovo prvi put cujem ,nema razloga da ti ne verujem ,znam da bi kod Linuxa proslo bez bsod ili bilo cega.U principu kada je nova grafika uvek je pozeljno nova instalacija narocito kada su karte od razlicitog proizvodjaca ,(netframework ,visual C koji koristi ATI ne koristi Nvidia).A ovo da je lepsa slika kod ATI-AMD t.j bolja definicija boja ja sam cuo i od ljubitelja Nvidia ,mada nije velika razlika ,tu su negde.
:: Lik je imao AMD, soket 939 ploču (crkla), neki athlon i nvidia 7900gs :: :: Prodam mu ja nedavno neku 775 ploču G41T čipset (pazi još sa DDR3 memorijom), neki celeron i ati 5670 :: :: Poveže on to sve i startuje komp, krene da diže XP i lupi BSOD, tu bi se svako obeshrabrio i krenuo da instalira novi - al jok, optimista ga restartuje i on se ladno podigne. I tako očistio baja sve drajvere viška, instalirao nove i eno ga radi. :: :: Ne bi valjalo da bilo ko računa na ovakav komad usranja još jednom u životu. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ljudi, naravno da može, i još luđe kombinacije prorade, iz prve-druge. No, često ne proradi sasvim novo i čisto jedno na drugo.. takav je PC kao arhitektura.
No, što pomenu i raichi, RAČUNATI na to... e, to je već... a ti zgare, pomosli šta će onaj gore da kaže kad mu se pojaviš i treći put sa istim sranjem? Ima `te sprži za primer!
:: :: No, što pomenu i raichi, RAČUNATI na to... e, to je već... a ti zgare, pomosli šta će onaj gore da kaže kad mu se pojaviš i treći put sa istim sranjem? Ima `te sprži za primer :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
matori, radice tebi to, nije u tome stvar, vec KAKO.. koristi logiku, menjanjem recimo ploce, sa starom plocom (npr. P965) si imao instaliran drajver u win\sys32\drivers nebitno, intelov drajver, zatim kontrolere, sata, ram, zvucna, blabla, i prelaskom recimo na P55 intel drajver se prepoznaje bez problema, sve sljaka, ali ponovo se instalira gomila za gomilom, drajver na drajver, i nek se i sve lepo prepozna, sistem ne moze posle toga da bude stabilan, ti to i ne primecujes, sad, da li ces gubiti vreme posle nekoliko meseci reinstalacijom, ili ces odmah to da uradis sam proceni.. btw, nakon promene samo procesora nije potreban reinstall sistema.. to je isto kao replace memorije..
:: evo imam jos malo primera, pre toga je bio celeron 64bit pa onda dual core e5200 i pazi sad, OPET NISAM REINSTALIRAO SISTEM :: :: Eto to je vec dvaput, treci put cu probati ako uzmem AMD platformu kao sto sam napisao predhodno :: :: @dejzan dobro da si resio to, sad mozes da uzivas u grafickim detaljima koje donosi gta iv xD(i da, priznajem, bio si upravu, mada nzm zasto bi ti uflesiralo ako se pre toga ociste svi driveri od nvidie:) pozdra :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: Dobro, lepo je da je rešeno na kraju, a da je većina bila u pravu.. :: :: No, komentar na Gareta i njegove životne mudrosti iz ličnog iskustva :: :: :: :: Jednom si uradio i prošlo je. Dvaput? Slušaj, evo kako ja to vidim :: :: :: :: Ljudi, ja sam pretrčao preko sve četiri trake autoputa, i prešao na drugi stranu! Živ sam i zdrav, ništa mi nije! Ko kaže da je to opasno, nek` je` gowna!... :: :: :: :: Dobro, konfuzija sa drajverima nije životno opasna, pa s te strane poređenje ne stoji, ali, zapamti: SAMO BUDALE RAČUNAJU NA SREĆU :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Gare care sljaka ko ludo a slika ma milina :): sto se tice mudrovanja sto kaze Pisko imao si srece :) ne realno cim sam to uradio sve ide kao blesavo a krpljenje stvarno ne resava probleme na kompu ama bas ni malo. Pisko legendo trcanje preko auto puta a ? aj probaj da nadjes kartu 6870 u 4 razlicite jake radnje :) e to je umetnost :) satro svi imaju a kad zvrcnes na carini :) Ja imao ludu srecu da je nabavim :)
Sve u svemu svi ste cool na forumu ali ljudi sto se razlikujete ko politicke stranke :)
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.