@alrad >> Ne brini ti kome i za koliko cu da prodam plocu
04.12.2010. 17:12
status: user broj poruka: 55
Poenta je da ti pricas napamet o nekome koga nepoznajes i dajes svoje `misljenje` bez ikakvog utemeljenja u cinjenicama.Niti sam ja trgovac,niti `uvaljujem` bilo kome bilo sta i nema potrebe da me takav pigmej pravda pred bilo kime.Uostalom ako ti se moj oglas nesvidja obidji ga i zadrzi svoje misljenje za sebe.Taman i da se nisam salio za proveru ploce to je moja stvar.Ti sa svojih 16.5 godina mozes da budes autoritet znanja samo u vrticu.Tek da se zna nisam uopste clan Limundo-a i jedino mesto gde se oglasavam je PC berza a o kakvim prevarama (cijim tvojim?) ti pricas ja neznam.Niti sam iz BG a niti sam bilo kome tamo nesto prodao a prodao sam ukupno 10-tak PC komponenti za dve godine i ostao bih na 20.postova da me ti nisi nazvao IDIOTOM.A tvoj pokushaj da mi kao pokvaris posao je nebitan JER to meni i nije posao.Dobro ja sam GLUP i IDIOT ali nema veze mogao sam biti Ti -> Lajavi Krelac.
Ma nisam ga ja nasao sam je vaskrso od nekud sa svojim `zrelim misljenjem` pa grokce tu. Ali crtac je STRAVA nema sta Pevac ili Krelac bice dobra vecera.
Re: @alrad >> Ne brini ti kome i za koliko cu da prodam plocu
04.12.2010. 18:13
status: user broj poruka: 4878
A ti mene vidim poznajes. Da, bas imam 16.5 godina. Biti clan Limunda nije nista lose ako si ok. Ja sam na Limundu odavno. Nije moj pokusaj da ti pokvarim posao nego ti oglas vuce tamo gde sam rekao i u tome je utemeljeno moje misljenje. A necu da ga zadrzim jer imam pravo da ga iznesem. Uzimam pravo da branim pravdu a ti probaj da me sprecis.
Priznaj lepo da si lose sklopio oglas i pomiri se s tim.
Sad jos fali samo da se javi i onaj sto prodaje neispitane grafike i da kaze da se salio i da je uvredjen.
Necu vise da se bakcem s vama, suvise ste mali. Pa pa.
:: Poenta je da ti pricas napamet o nekome koga nepoznajes i dajes svoje `misljenje` bez ikakvog utemeljenja u cinjenicama.Niti sam ja trgovac,niti `uvaljujem` bilo kome bilo sta i nema potrebe da me takav pigmej pravda pred bilo kime.Uostalom ako ti se moj oglas nesvidja obidji ga i zadrzi svoje misljenje za sebe.Taman i da se nisam salio za proveru ploce to je moja stvar.Ti sa svojih 16.5 godina mozes da budes autoritet znanja samo u vrticu.Tek da se zna nisam uopste clan Limundo-a i jedino mesto gde se oglasavam je PC berza a o kakvim prevarama (cijim tvojim?) ti pricas ja neznam.Niti sam iz BG a niti sam bilo kome tamo nesto prodao a prodao sam ukupno 10-tak PC komponenti za dve godine i ostao bih na 20.postova da me ti nisi nazvao IDIOTOM.A tvoj pokushaj da mi kao pokvaris posao je nebitan JER to meni i nije posao.Dobro ja sam GLUP i IDIOT ali nema veze mogao sam biti Ti -> Lajavi Krelac :: :: :: ::
Iskreno meni izgleda da nemas ni 14 .god.ali ako imas vise a ovako zvucis onda znaci da si veci nego sto sam mislio.Davao si ti svoja chuvena misljenja i o drugima cisto da podrijes konkurenciju,ti verovatno trazis za istu plocu 35.e pa ti neodgovara konkurencija.TO sto oglas vuce po tebi i samo po tebi nesme da bude razlog da drugoga nazivas IDIOTOM,da si to izbegao nebi usledio nijedan post sa moje strane.Evo ja koristim priliku da se IZVINEM tebi i svima koje sam uvredio ali tek da se zna NISAM ja poceo sa vredjanjem vec ti i tvoje pravo na misljenje. - Nemozes nekoga nazivati LOPOVOM a da pritom ne navedes konkretan primer ili dogadjaj KAD , GDE , KOGA , STA? - TO ne samo da je neukusno nego je i protivzakonito.Ali u TVOM slucaju ako je korisno moz da prodje,JEL.
O cemu pricas, ja ne prodajem nikakvu plocu. Nemoj da mi podmeces nekakve nelojalne konkurentske zahvate. A sto se godina tice mozemo da napisemo pisani sastav na istu temu pa da vidimo ko ima koliko godina. Lepo je sto si hronicar moga vremena, samo, svaki komentar koji sam dao bio je iskren i bez ikakve veze sa koristoljubljem. Ako nemas dokaz protiv toga onda si ti neukusan i protivzakonit. I to je razlog zbog cega je ovo i pocelo.
:: Iskreno meni izgleda da nemas ni 14 .god.ali ako imas vise a ovako zvucis onda znaci da si veci nego sto sam mislio.Davao si ti svoja chuvena misljenja i o drugima cisto da podrijes konkurenciju,ti verovatno trazis za istu plocu 35.e pa ti neodgovara konkurencija.TO sto oglas vuce po tebi i samo po tebi nesme da bude razlog da drugoga nazivas IDIOTOM,da si to izbegao nebi usledio nijedan post sa moje strane.Evo ja koristim priliku da se IZVINEM tebi i svima koje sam uvredio ali tek da se zna NISAM ja poceo sa vredjanjem vec ti i tvoje pravo na misljenje :: - Nemozes nekoga nazivati LOPOVOM a da pritom ne navedes konkretan primer ili dogadjaj KAD , GDE , KOGA , STA :: - TO ne samo da je neukusno nego je i protivzakonito.Ali u TVOM slucaju ako je korisno moz da prodje,JEL :: :: ::
OHO,Jel to potvrda tvoje zrelosti? Umesto da se izvinis za ovo: IDIOT,LOPOV,GLUPAN ispalo sad ja tebi kao podmecem.A koji je onda sveti cilj tvojeg postovanja i ovih uvreda ako nije koristoljublje onda jedino moze biti zloba `nek komsiji crkne krava`.Ako imas bolje objasnjenje Plizz podeli ga sa ovim forumom A dokaz potrazi u tvojim postovima gde sve doslovno TAKO pise.
Nisam ti direktno rekao da si idiot nego sam rekao `na Berzi ima idiota`. Oseti razliku. Kad si se javio bio sam na putu da ti se izvinem ali si tako poceo da lupas da sam dodao sta sam dodao.
Sveti cilj je pravda, zar je toliko tesko da razumes i pojmis ? Eto, podelih.
U mojim postovima ne vidim nista o cemu pricas, sto ti ne bi naveo neki primer ?
I moram da ti kazem i ovo: Razlog zbog koga tebi zvucim malogodisnje je taj sto bodem sustinu na jednostavan nacin. To je nateze, ali ti to ne znas jer nisi procitao dovoljno knjiga.
:: OHO,Jel to potvrda tvoje zrelosti? :: Umesto da se izvinis za ovo: IDIOT,LOPOV,GLUPAN ispalo sad ja tebi kao podmecem.A koji je onda sveti cilj tvojeg postovanja i ovih uvreda ako nije koristoljublje onda jedino moze biti zloba `nek komsiji crkne krava`.Ako imas bolje objasnjenje Plizz podeli ga sa ovim forumom A dokaz potrazi u tvojim postovima gde sve doslovno TAKO pise :: :: ::
I svarno kako si ti sve to (LOPOV,IDIOT,GLUPAN i sl) uspeo da zaklucis iz mog oglasa. Mogu da shvatim da ti to iskreno mislish o meni ali kako si me tako prozreo na osnovu oglasa od dve proste recenice takav Genij,se ne srece chesto.
:: :: Valdemar, sve ti je oprosteno. Ako neko nekog hteo da odere, onda ovaj lik mene na onaj moj zez oglas za 6870. Citiram mail :: :: ``Poštovani :: :: Dobili ste poruku od Korisnika PC Berze, kao odgovor na oglas koji ste napisali na PC Berzi :: :: Ime i prezime pošiljaoca: goran drazi :: e-Mail pošiljaoca: nsdraza@live.co :: :: Ti si izgleda neki filozof?Za tu kartu mozes dobiti najvise 165e razmisli pa javi. :: :: Zamisli lika koji je opusteno mislio za 165 evra da dobije prakticno novu 6870! hahahahaha :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2 Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, N :: ::
A 165? Ma jes, sad da prodam 35-40 evra manje nesto novo, nisam lud. Ono je samo bio fora oglas povodom ove teme, a on meni filozof, a nije u toku..
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2 Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZ
:: 180-185 realno, nova je 200-210, ta je ipak raspakovana i ubacena u komp znaci polovna :: :: ______________________________________ :: AMD Radeon HD 6870 @ 1050/1200Mhz OC Vantage Score: :: http://ultraphoto.org/images/0av4z19nsv62hmsaz02.jp :: ______________________________________ :: :: :: :: :: Valdemar, sve ti je oprosteno. Ako neko nekog hteo da odere, onda ovaj lik mene na onaj moj zez oglas za 6870. Citiram mail :: :: :: :: ``Poštovani :: :: :: :: Dobili ste poruku od Korisnika PC Berze, kao odgovor na oglas koji ste napisali na PC Berzi :: :: :: :: Ime i prezime pošiljaoca: goran drazi :: :: e-Mail pošiljaoca: nsdraza@live.co :: :: :: :: Ti si izgleda neki filozof?Za tu kartu mozes dobiti najvise 165e razmisli pa javi. :: :: :: :: Zamisli lika koji je opusteno mislio za 165 evra da dobije prakticno novu 6870! hahahahaha :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2 Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, N :: :: :: ::
Tvoj post br.1. - moj oglas koristis kao primer IDIOTIZMA./moja reakcija krajnje blaga. Tvoj post br.2. - ismevash moje objasnjenje sa jos par zevzeka./opet blaga reakcija sa moje strane Onda postovi zevzeka -Moj odgovor slikovit ali opravdan. Tvoj post br.3. -Ismevas moje ime.osecas se pogodjen za nesto sto sam izrekao na racun svih ukljucujuci i tebe i iznosis gomilu uvreda./Moja rekcija ODGOVARAJUCA `kakadudlanje` Izvini ali TRI POSTA sa uvredama nisu mogla da zavrshe drukcije. Tvoj Post br.4 .- SAD sam i glupan i lopina itd necu dalje da nabrajam.rekao sam dovoljno AKO ti mislish da je to moglo-trebalo da zavrsi drukcije nego tvojim JAVNIM IZVINJENJEM onda si se prevario- tvoje izvinjenje nije usledilo nego se sad pravis blesav.
More, kako si krenuo, @Alrad ce i da kupi tvoju plocu.Ako skines doplatu za probu na licu mesta, verujem da cete se dogovoriti, garantovano te pali!Vragolan je taj Alrad!
Ama, covece: ` to i to je 25 evra a ako hoces da znas da li je ispravno onda je 30 `. I cudis se sto neko reaguje ?
Necu vise da smaram ovom prepiskom, mislim da sam dokazao poentu. Aj` cao.
:: Tvoj post br.1. - moj oglas koristis kao primer IDIOTIZMA./moja reakcija krajnje blaga :: Tvoj post br.2. - ismevash moje objasnjenje sa jos par zevzeka./opet blaga reakcija sa moje stran :: Onda postovi zevzeka -Moj odgovor slikovit ali opravdan :: Tvoj post br.3. -Ismevas moje ime.osecas se pogodjen za nesto sto sam izrekao na racun svih ukljucujuci i tebe i iznosis gomilu uvreda./Moja rekcija ODGOVARAJUCA `kakadudlanje` Izvini ali TRI POSTA sa uvredama nisu mogla da zavrshe drukcije :: Tvoj Post br.4 .- SAD sam i glupan i lopina itd necu dalje da nabrajam.rekao sam dovoljno :: AKO ti mislish da je to moglo-trebalo da zavrsi drukcije nego tvojim JAVNIM IZVINJENJEM onda si se prevario- tvoje izvinjenje nije usledilo nego se sad pravis blesav.
A to je MSI K9N Neo V3 ?! Pa sto ne kazes bre odmah. Jel` bi moglo bez naplate provere, pa da pazarim ?
:: More, kako si krenuo, @Alrad ce i da kupi tvoju plocu.Ako skines doplatu za probu na licu mesta, verujem da cete se dogovoriti, garantovano te pali!Vragolan je taj Alrad :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
E pa nece da moze!Taman se zahuktalo,a ti bi da i`s ca, sedi tu i cepajte dalje:)
Nemoj da me shvatite ozbiljno, ali je ovo prva prepirka u poslednjih godinu dana, a da nije Ati vs...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ama, covece: ` to i to je 25 evra a ako hoces da znas da li je ispravno onda je 30 ` :: I cudis se sto neko reaguje :: :: Necu vise da smaram ovom prepiskom, mislim da sam dokazao poentu :: Aj` cao :: :: :: :: Tvoj post br.1. - moj oglas koristis kao primer IDIOTIZMA./moja reakcija krajnje blaga :: :: Tvoj post br.2. - ismevash moje objasnjenje sa jos par zevzeka./opet blaga reakcija sa moje stran :: :: Onda postovi zevzeka -Moj odgovor slikovit ali opravdan :: :: Tvoj post br.3. -Ismevas moje ime.osecas se pogodjen za nesto sto sam izrekao na racun svih ukljucujuci i tebe i iznosis gomilu uvreda./Moja rekcija ODGOVARAJUCA `kakadudlanje` Izvini ali TRI POSTA sa uvredama nisu mogla da zavrshe drukcije :: :: Tvoj Post br.4 .- SAD sam i glupan i lopina itd necu dalje da nabrajam.rekao sam dovoljno :: :: AKO ti mislish da je to moglo-trebalo da zavrsi drukcije nego tvojim JAVNIM IZVINJENJEM onda si se prevario- tvoje izvinjenje nije usledilo nego se sad pravis blesav.
To 30e je FIGURATIVNO. OSETI RAZLIKU. CITAJ. Inace, davno nisam cuo tako blage reakcije: Retard, dzukac, stoka, dudlaj mi kaku... I necu plocu, ti si kriv sto smo izgubili dubl.
:: A GDE si leba ti procitao da trazim 30.e za proveravanje TO apsolutno NIGDE NEPISE i ti si TO video a smajlija nisi video INTERESANTNO :: :: - GENIJE vidi ono sto nepise a nevidi onosto pise :: primer SELEKTIVNE memorije a IZVINJENJA gosn NACITANOG NIGDE na HORIZONTU,zrelo nema sta.
frende moj, jel vidis ti smajli u mom postu? steta sto ne mogu da editujem post...da mogu rado bi ga skinuo (smajli) :)
:: @gliga79 :: @repsi :: @alrad >>> Pa ako stoji smajli onda znaci da je sala.Skuplja je samo za VAS trojicu kojima je potrebno dodatno objasnjavanje da je tako :: :: `KOLKO vePARA TOLKO gROK MUZIKE` :: ::
Moje slikovite reakcije su pocele od mog trceg posta a tvoje uvrede od tvog prvog u tome je razlika a to sto sam ja ELOQWENTAN nesmatram manom,moras da napravis distinkciju u pogledu toga,sto ocit0 necinish. -Necesh plocu? Shmrtz,cmizdr briznuh u plach,a da nemas slucajno CPU za istu ? Prifatam kriwitzu za poraz naseg dubla u potpunosti.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.