Pa naravno da ces uzeti nvidiu.Jok,uzmi ati pa nek ti zakiva svaka treca igra,nek se random zakucava,restartuje,pojavljuju glitchevi itd...Nije da je svaki ati takav ali su ti vece sanse da ocelavis uz kozmetiku ati nego nvidiu.Jeste pristrasan sam,rece...pa i vi bi da vam je ati 9550 dve godine vadio zivce.Zakucavao se kad pustim winamp ha,ha,ha.Znaci kad ati nauci da pravi driver-e tad mogu nekome da ga preporuci. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Ili ti naucis da instaliras drajvere. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
:: :: Pa naravno da ces uzeti nvidiu.Jok,uzmi ati pa nek ti zakiva svaka treca igra,nek se random zakucava,restartuje,pojavljuju glitchevi itd...Nije da je svaki ati takav ali su ti vece sanse da ocelavis uz kozmetiku ati nego nvidiu.Jeste pristrasan sam,rece...pa i vi bi da vam je ati 9550 dve godine vadio zivce.Zakucavao se kad pustim winamp ha,ha,ha.Znaci kad ati nauci da pravi driver-e tad mogu nekome da ga preporuci. :: AMD Athlon II X4 630 3,2gh :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 675/1356/2200 121gb/s :: Hitachi 250gb :: :: Sky Star :: :: Xigmatek 700w :: ::
Ajde ti da mi pokazes kako se to radi molim te,ha,ha,ha.Smesan si ko crtani film.Resenje su bili omega drajveri modovani za takve karte koje su se zakucavale.Ajde i milionima drugih ljudi i onima koji su zbog zakucavanja pravili omega drajvere pokazi kako se instaliraju.Za tebe i tebi slicne sam doktor nauke cim bacas takve komentare na prvu. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
E stvari stoje ovako: odlucio sam se za GIGABYTE 6870 i imam jednu nedoumicu....Kada ce izaci ti drajveri az 6870 i da li su ovi sadasnji bas tako losi...I sta mi uskracuje to sto nemam taj novi drajver.......konkretno za igrice?? Hvala svima!!!
Imas 10.10 drajver zvanicni za 6870 i sve igre rade s njim.
@djuroue1
Sta drugo reci na onakav noob komentar. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
:: :: E stvari stoje ovako :: odlucio sam se za GIGABYTE 6870 i imam jednu nedoumicu....Kada ce izaci ti drajveri az 6870 i da li su ovi sadasnji bas tako losi...I sta mi uskracuje to sto nemam taj novi drajver.......konkretno za igrice? :: Hvala svima!! :: :: ::
Razmisljao sam da li da uzmem 460 koja je losija,samo zbog tih drajvera.....jer svi pricaju da RADEON ima lose drajvera.....ali hvala vam.....znaci da kad kupim skinem ovu prvu veriju 10.10... HVALA SVIMA!!!
nije proslost.. vec sadasnjost, a verovatno i buducnost.. kako izadje neka nova igra, odmah se pravi patch za ATi, zatim izlazi novi drajver u kome je opis `ispravka za tu i tu igru`.. blabla, cinjenica je da su im losi drajveri, moze da prica ko sta hoce, hteli ili ne hteli sebi to da priznaju.. istina.
:: Pa dokle da se vraćamo u prošlost,koji loši drajveri ATI-ja :: Sad,mislim, stvarno...nije u redu.. :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: ::
ko ti puni usi? Kazi mi koja igra ne radi na ATI? Nije tacno da igre ne mogu da se igraju, nekoliko godina unazad sam imao ATI, i sve aktuelne naslove i igre sam odigrao bez problema. Izlaze mozda preporavke, ne radi u 40 fps nego 5% bolje i sl. Hteo to sebi ida priznas ili ne nije istina!!! I ne zbunjujte ljude bez veze po forumu , mislice da stvarno drajveri zezaju
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: nije proslost.. vec sadasnjost, a verovatno i buducnost.. kako izadje neka nova igra, odmah se pravi patch za ATi, zatim izlazi novi drajver u kome je opis `ispravka za tu i tu igru`.. blabla, cinjenica je da su im losi drajveri, moze da prica ko sta hoce, hteli ili ne hteli sebi to da priznaju.. istina :: :: :: :: Pa dokle da se vraćamo u prošlost,koji loši drajveri ATI-ja :: :: Sad,mislim, stvarno...nije u redu.. :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: :: :: ::
ok, u redu.. kako ti kazes.. ja nikad ne verujem drugima vec probam sam i uverim se... koje sad igre, ne mogu da nabrajam, mrzi me, nek misli sta ko hoce, ja sam imao priliku da se uverim i uverio sam se, izneo sam svoje misljenje, kao sto sam obecao ranije necu dalje nista da komentarisem na tu temu.
:: ko ti puni usi :: Kazi mi koja igra ne radi na ATI :: Nije tacno da igre ne mogu da se igraju, nekoliko godina unazad sam imao ATI, i sve aktuelne naslove i igre sam odigrao bez problema :: Izlaze mozda preporavke, ne radi u 40 fps nego 5% bolje i sl :: Hteo to sebi ida priznas ili ne nije istina!! :: I ne zbunjujte ljude bez veze po forumu , mislice da stvarno drajveri zezaj :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: :: nije proslost.. vec sadasnjost, a verovatno i buducnost.. kako izadje neka nova igra, odmah se pravi patch za ATi, zatim izlazi novi drajver u kome je opis `ispravka za tu i tu igru`.. blabla, cinjenica je da su im losi drajveri, moze da prica ko sta hoce, hteli ili ne hteli sebi to da priznaju.. istina :: :: :: :: :: :: :: Pa dokle da se vraćamo u prošlost,koji loši drajveri ATI-ja :: :: :: Sad,mislim, stvarno...nije u redu.. :: :: :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: ?? Sjajno: 460 em bolja em jeftinija. Kupuj 460...
11.12.2010. 00:42
status: user broj poruka: 11023
:: @mal :: Evo ja sam bio slobodan da nazovem posto trenutno nemam pametnija posla, bas me zanimalo da proverim stanje i cene, nisam mogao da dobijem ostale, ali dobio sam NOVA Computers, pitao prvo za GTX460, imaju Gainward sa 768 koji kosta 14.400din i InnoVision od 14.700din, takodje sam pitao za Sapphire 6850, imaju i to i kosta tacno u dinar 17.600 kao sto pise na PCberzi, ostala je jedna na stanju, tako da kao sto vidis TACNE su cene i ima na stanju, ali slazem se ovo za tarabu u ovom slucaju nije povezano. :: :: :: :: @sk :: :: Došao lala kod doktora sa pola k*rca. Krvari on jauče. Pita ga doktor šta bi, kako ovo napravi. Kaže lala: `šetao se ja i naiđem na jednu tarabu, na tarabi bi rupa ebiga i ja ga stavi kad ono s drge strane pas lapi i odgrize ćunu`. Upita ga doktor: ` pa zašto ga stavi?` Pa pisalo iznad rupe pi*ka :: :: :: :: To što piše u oglasima ne znači da postoji na lageru ne samo na lageru nego i u proizvodnji. doduše to je nov proizvod ali pozovi proveri pa onda stavljaj linkove ka cenama. S time mu nisi nikako pomogao :: :: :: :: p.s. ovo nije kritika nego samo sugestija
Nista licno, ali kazi mi jednu igru koju nisam mogao da igram na predhodne tri ATI karte(9600xt, 3850, 5770) ? Samo jednu navedi , pa da te castim :)))
:: ok, u redu.. kako ti kazes.. ja nikad ne verujem drugima vec probam sam i uverim se... koje sad igre, ne mogu da nabrajam, mrzi me, nek misli sta ko hoce, ja sam imao priliku da se uverim i uverio sam se, izneo sam svoje misljenje, kao sto sam obecao ranije necu dalje nista da komentarisem na tu temu :: :: :: :: ko ti puni usi :: :: Kazi mi koja igra ne radi na ATI :: :: Nije tacno da igre ne mogu da se igraju, nekoliko godina unazad sam imao ATI, i sve aktuelne naslove i igre sam odigrao bez problema :: :: Izlaze mozda preporavke, ne radi u 40 fps nego 5% bolje i sl :: :: Hteo to sebi ida priznas ili ne nije istina!! :: :: I ne zbunjujte ljude bez veze po forumu , mislice da stvarno drajveri zezaj :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: :: :: :: :: nije proslost.. vec sadasnjost, a verovatno i buducnost.. kako izadje neka nova igra, odmah se pravi patch za ATi, zatim izlazi novi drajver u kome je opis `ispravka za tu i tu igru`.. blabla, cinjenica je da su im losi drajveri, moze da prica ko sta hoce, hteli ili ne hteli sebi to da priznaju.. istina :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa dokle da se vraćamo u prošlost,koji loši drajveri ATI-ja :: :: :: :: Sad,mislim, stvarno...nije u redu.. :: :: :: :: :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
necu, iz principa.. zato sto znam da si imao bar dva problema a neces da priznas
:: Nista licno, ali kazi mi jednu igru koju nisam mogao da igram na predhodne tri ATI karte(9600xt, 3850, 5770) :: Samo jednu navedi , pa da te castim :)) :: :: :: ok, u redu.. kako ti kazes.. ja nikad ne verujem drugima vec probam sam i uverim se... koje sad igre, ne mogu da nabrajam, mrzi me, nek misli sta ko hoce, ja sam imao priliku da se uverim i uverio sam se, izneo sam svoje misljenje, kao sto sam obecao ranije necu dalje nista da komentarisem na tu temu :: :: :: :: :: :: :: ko ti puni usi :: :: :: Kazi mi koja igra ne radi na ATI :: :: :: Nije tacno da igre ne mogu da se igraju, nekoliko godina unazad sam imao ATI, i sve aktuelne naslove i igre sam odigrao bez problema :: :: :: Izlaze mozda preporavke, ne radi u 40 fps nego 5% bolje i sl :: :: :: Hteo to sebi ida priznas ili ne nije istina!! :: :: :: I ne zbunjujte ljude bez veze po forumu , mislice da stvarno drajveri zezaj :: :: :: :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: :: Asus P5QL-E :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nije proslost.. vec sadasnjost, a verovatno i buducnost.. kako izadje neka nova igra, odmah se pravi patch za ATi, zatim izlazi novi drajver u kome je opis `ispravka za tu i tu igru`.. blabla, cinjenica je da su im losi drajveri, moze da prica ko sta hoce, hteli ili ne hteli sebi to da priznaju.. istina :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa dokle da se vraćamo u prošlost,koji loši drajveri ATI-ja :: :: :: :: :: Sad,mislim, stvarno...nije u redu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ti si dobar lik ali pises malo napamet...ti si imao 3 ATI karte u poslednjih 10 godina...
Ja sam samo od poslednje 2 serije imao 7-8 kartica
4850 dva modela,4870 dva mdoela, 4890, 5850, 5750 o prethodnim serijama da ne pricam, X1650pro, 1950Pro, 9250, 9550GE, 9600PRO, 9600XT
Bilo je bagova sa atijem ali nije ni kako kaze igor a nije ni savrseno kako kazes ti, nVidia koja pali kartice svojim drajverima nije nista bolja...
P.S. Meni licno catalyst je pucao puno puta iz nedefinisanih razloga...ali Boze moj sve je za ljude :)
:: Nista licno, ali kazi mi jednu igru koju nisam mogao da igram na predhodne tri ATI karte(9600xt, 3850, 5770) :: Samo jednu navedi , pa da te castim :)) :: :: :: ok, u redu.. kako ti kazes.. ja nikad ne verujem drugima vec probam sam i uverim se... koje sad igre, ne mogu da nabrajam, mrzi me, nek misli sta ko hoce, ja sam imao priliku da se uverim i uverio sam se, izneo sam svoje misljenje, kao sto sam obecao ranije necu dalje nista da komentarisem na tu temu :: :: :: :: :: :: :: ko ti puni usi :: :: :: Kazi mi koja igra ne radi na ATI :: :: :: Nije tacno da igre ne mogu da se igraju, nekoliko godina unazad sam imao ATI, i sve aktuelne naslove i igre sam odigrao bez problema :: :: :: Izlaze mozda preporavke, ne radi u 40 fps nego 5% bolje i sl :: :: :: Hteo to sebi ida priznas ili ne nije istina!! :: :: :: I ne zbunjujte ljude bez veze po forumu , mislice da stvarno drajveri zezaj :: :: :: :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: :: Asus P5QL-E :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nije proslost.. vec sadasnjost, a verovatno i buducnost.. kako izadje neka nova igra, odmah se pravi patch za ATi, zatim izlazi novi drajver u kome je opis `ispravka za tu i tu igru`.. blabla, cinjenica je da su im losi drajveri, moze da prica ko sta hoce, hteli ili ne hteli sebi to da priznaju.. istina :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa dokle da se vraćamo u prošlost,koji loši drajveri ATI-ja :: :: :: :: :: Sad,mislim, stvarno...nije u redu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Vidi ovako Dautovicu, cenim da si veoma pravedan za mnoge stvari na forumu ali.. Ja pricam o onome sto sam imao, i tvrdim da sam sve igre odigrao koje su bile aktuelne. Za druge serije karata nisam imao potrebu, na ove tri mi je sve radilo kako sam i zeleo. Kakav je bio krek i pec, to je druga stvar. Ako se hvatamo za drajvere ni n vidija nije zlatna. Licno sam imao muke u nekoliko igara na 7300gt kod druga kome sam odrzavao komp. Sto se tice ATI- ja iskreno ne znam u kojim sam igrama imao problema da ne rade. Imao sam kontakta sa ( 9550Ge, 9250)? Tacno je da je bilo nekih sitnih problema sa drajverima, ali nista drasticno i ne resivo.
@imarkovic aj podseti me u kojim igrama, postao sam senilan...:)))
:: Ti si dobar lik ali pises malo napamet...ti si imao 3 ATI karte u poslednjih 10 godina.. :: :: Ja sam samo od poslednje 2 serije imao 7-8 kartic :: :: 4850 dva modela,4870 dva mdoela, 4890, 5850, 5750 o prethodnim serijama da ne pricam, X1650pro, 1950Pro, 9250, 9550GE, 9600PRO, 9600X :: :: Bilo je bagova sa atijem ali nije ni kako kaze igor a nije ni savrseno kako kazes ti, nVidia koja pali kartice svojim drajverima nije nista bolja.. :: :: P.S. Meni licno catalyst je pucao puno puta iz nedefinisanih razloga...ali Boze moj sve je za ljude : ::
Sto se tice ati amd karti imo sam ih ko sto neko rece brdo i samo 1 igra nije htela saboter mislim da je bila u pitanju. U principu sve ti jedno a ja sam u istoj dilemi uzo gtx 460.
A zasto ne Gtx 460...? Pa ja bi je uzeo prvi da je bila cenovno u rangu sa 6850 i da sam imao sigurno napajanje. U skorije vreme postoji indicija da cu da uzmem Asus gtx 460, jer je imam po odlicnoj ceni !!!
Dolazi Seasonic najverovatnije, i nece biti nikakvih problema sto se tice glavne komponente (napajanje). Znaci samo opusteno .)
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: Sto se tice ati amd karti imo sam ih ko sto neko rece brdo i samo 1 igra nije htela saboter mislim da je bila u pitanju :: U principu sve ti jedno a ja sam u istoj dilemi uzo gtx 460 :: :: ::
Uzmi instliraj svez Windows 7 instaliraj najnovije drajvere za ATI, instaliraj bilo koju igru ja ti garantujem da ce svaka igra raditi !
Apsolutno svaka igra koj usam probao i dok sam imao CF i sada sa single kartom nije imala jedan jedini problem.
Cak sa CF svaka igra je pokazala odredjenu kolicinu ubrzanja pa makar to bilo i 20-30% ali u 95% slucajeva mnogo vise. I uvek sam stavljao najnovije drajvere.
Tesk oda ce neko danas imati problema sa Ati single kartom, ako pogledas po forumia ljudi se vecinom zale na CF, ali meni je i to radilo odlicno na primer.
Isto vazi i za nVidiju. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
:: ok, u redu.. kako ti kazes.. ja nikad ne verujem drugima vec probam sam i uverim se... koje sad igre, ne mogu da nabrajam, mrzi me, nek misli sta ko hoce, ja sam imao priliku da se uverim i uverio sam se, izneo sam svoje misljenje, kao sto sam obecao ranije necu dalje nista da komentarisem na tu temu :: :: :: :: ko ti puni usi :: :: Kazi mi koja igra ne radi na ATI :: :: Nije tacno da igre ne mogu da se igraju, nekoliko godina unazad sam imao ATI, i sve aktuelne naslove i igre sam odigrao bez problema :: :: Izlaze mozda preporavke, ne radi u 40 fps nego 5% bolje i sl :: :: Hteo to sebi ida priznas ili ne nije istina!! :: :: I ne zbunjujte ljude bez veze po forumu , mislice da stvarno drajveri zezaj :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: :: :: :: :: nije proslost.. vec sadasnjost, a verovatno i buducnost.. kako izadje neka nova igra, odmah se pravi patch za ATi, zatim izlazi novi drajver u kome je opis `ispravka za tu i tu igru`.. blabla, cinjenica je da su im losi drajveri, moze da prica ko sta hoce, hteli ili ne hteli sebi to da priznaju.. istina :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa dokle da se vraćamo u prošlost,koji loši drajveri ATI-ja :: :: :: :: Sad,mislim, stvarno...nije u redu.. :: :: :: :: :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.