To sam i ja mislio, ali sam procitao na newegg, a drug mi rece da tamo dolaze strucnjaci, da je ati bolja kupovina trenutno. Sad sam u dilemi, pa zato dodjoh ovdje, da vas pitam.
Vidiš šta ti je konkurencija, uz onu 580 što je kupio lik pre neki dan dobiješ podlogu a uz 5970 dobiješ miša. To jes mala ispravka - treba da se dobije miš, međutim ovi iz post ekspresa tek treba da nauče da se po mački miš ne šalje.
Dobro, dosta zajebancije, znamo svi da nisu miševi, ovaj put je karta ispala s malo vićim TDP pa se konektor otopio, ništa strašno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Trenutno? To je mozda bilo pre mesec dana, sada je stvar malo drugacija.
Vidi, koju god firmu da uzmes, neces pogresiti. HD 6850, HD 6850, GTX 460 1 GB... To su sve fenomenalne karte. A od jacih, tu je nVidia bolja. GTX 570, a i sad ce GTX 560, koji po svemu sudeci treba da bude vrhunska karta.
:: :: @Scyte :: :: To sam i ja mislio, ali sam procitao sam na newegg, a drug mi rece da tamo dolaze strucnjaci, da je ati bolja kupovina trenutno. Sad sam u dilemi, pa zato dodjoh ovdje, da vas pitam :: :: @Philaemo :: :: Hvala, to cu uzeti u obzir :: ::
Idi na sajt https://www.Guru3D.com otvori neki najnoviji test pa imas grafikone koja graficka koji skor ima u nekim aplikacijama, pa izaberi prema tome, ATI ili nVidia i model, naravno proveri cene na Berzi i na IT Svetu, pa vidi sta ti se isplati najvise. Ziv bio.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: @Scyte :: :: To sam i ja mislio, ali sam procitao na newegg, a drug mi rece da tamo dolaze strucnjaci, da je ati bolja kupovina trenutno. Sad sam u dilemi, pa zato dodjoh ovdje, da vas pitam :: :: @Philaemo :: :: Hvala, to cu uzeti u obzir :: ::
Tu ti je Nvidia bolja, s` obzirom da je jako stabilna sto se toga tice. Kod ATI-ja postoji problem da je min. FPS ponekad veoma mali, pa se cesto desava da opadne odjednom u sred igre.
Nije se konektor otopio nego su rucno smirglali sve karte.Procitaj temu.Ceo net bruji o tome.Nije mogao cooler da legne na pcb!Toliko o preciznosti i profesionalizmu a da kvalitet ne pominjem :
:: Vidiš šta ti je konkurencija, uz onu 580 što je kupio lik pre neki dan dobiješ podlogu a uz 5970 dobiješ miša. To jes mala ispravka - treba da se dobije miš, međutim ovi iz post ekspresa tek treba da nauče da se po mački miš ne šalje :: :: Dobro, dosta zajebancije, znamo svi da nisu miševi, ovaj put je karta ispala s malo vićim TDP pa se konektor otopio, ništa strašno. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Moze i Miš Edišn verziju.Ako cooler zima uvek moze da se posluzo sa poljskim mausem kao alatkom :: :: ::
:: :: @Philaemos, Raic, Scyte :: :: Znaci, nvidia je bolja, profesor je bio u pravu :: :: Kako cu sad brata da zajebavam, on je kupio neku nabudzenu Ati karticu i svima se hvali da nema bolje. :: :: :: :: :: ::
Hebem li ga.Imam dobru moc zapazanja i dobro pamcenje..Ali neka te,vidim da ti je dosadno.Nego reci ti meni hoces li da uzmes ovu Miš ediciju ili ces provereno zelenu varijantu?Prva varijanta ti je da ces za sigurno dobiti izgrickanu kartu a druga da ce sve biti fest u kvalitetu sa besprekornim radom>?Sta kaze profa sad?
Kako si ga opisao Sky, dobijam zarku zelju da bacim mog Radeona 5850 kroz prozor i da odem da kupim GTX570 hahaahah... kralj
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Hebem li ga.Imam dobru moc zapazanja i dobro pamcenje..Ali neka te,vidim da ti je dosadno.Nego reci ti meni hoces li da uzmes ovu Miš ediciju ili ces provereno zelenu varijantu?Prva varijanta ti je da ces za sigurno dobiti izgrickanu kartu a druga da ce sve biti fest u kvalitetu sa besprekornim radom>?Sta kaze profa sad :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: @SkyFir :: :: :: :: To nije lijepo, izmisljas. :: :: :: ::
Profa rece sledece: `Ako kazes `Ati`, SkyFire ce se naljutiti, pa ce biti da se oprasta od berze po 130. jubilarni put.` Jos je dodao i ovo: `Samo je Machine na vjecitoj listi bolji od Sky-a. Njegov skor je 147 oprastanja.`
Heh.Ja ti i dalje tvrdim da je moje pamcenje besprekorno! Nikad se nisam oprastao uz one oprstajne teme kao orpost pred odlazak u rat .Ovde su tu foru uvezli kao trend pa se vise njih a znaju se koji su oprastali.Ne znam sta su hteli sa tim da postignu i da izraze ali je bilo krajnje smesno.Samo opusteno..
Re: Ja znam samo da Nvidia sa svojim driverima ubija gpu
16.12.2010. 00:27
status: user broj poruka: 12811
Taman da legnem, a ono večernja količina fail-a ne prestaje:
:: koga vise zanima ova tema moze da procita na sledecem linku .Koliko znam niko se u IT svetu nije naplacao za garancije kao Nvidia . NVIDIA 196.75 Drivers Killing GPU
Bejahu slamke, ali kad pogledah izbiliza ustvari su dlake...
::Takodje mogu da konstatujem da je cuveni Apple izbacio Nvidia iz svih svojih ponuda .Nvidia out ,Ati in
Ja mogu da konstaNtujem da voziš fail train punom parom. Pogledaj prvo šta ide odavno u Macbook Pro, i to prvenstveno zbog potrošnje, a ATI krš ide u iMac jer je jeftin. Guraju 4670, 5670 i slične gluposti, najjače u ponudi 5750... Ma ubijaju...
Laku noć i polako sa tim Red/Red naočarima... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.