Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Riknuo kuler na gtx280..
STRANA 2 OD 2
ravenoss Re: re 31.12.2010. 13:46 #278276

status: user
broj poruka: 486
slazem se sa tobom,mada sam ja probo samo kuler da zamenim a ostavio onu original maskicu koja formira turbinu,tako da ono bukvalno ladi sve ali nedovoljno zbog jacine samog kulercica koji je fizicki dosta slabiji od originalnog..obrnuo sam dosta servisa,uglavnom mi kazu da nema nit da moze da se nadje,neki pak kazu mozda naleti itd,a ja znam da od toga nema nista..

:: Okreni neke servise, moguce je da imaju neke crknute karte pa da uzmes kuler sa njih. Aftermarket resenje jeste najbolje ali i najskuplje - i naravno samo ono sto pise da pase i predvidjeno je za GTX280. Ne smes da ostavis naponsku i memoriju bez hladjenja, pregrejace se, tako da batali sve budzevine koje bi bile takva kombinacija
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ravenoss Re: *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 31.12.2010. 13:47 #278277

ako radi dajem 1000din :) taman resim svoj problem a tebi tih 1000din ce fino da pomogne,ionako uzimas veci deo karte :D

:: aha, dobr
:: Dobio si neke Default Generic odgovore i kontaktirao neke servise..
:: ...ali si zaboravio na Master of GTX280 tj. na mene.
:: Šalim se, video sam šta ti treba ali mi je bilo ostalo još par dana do odmora pa nije imalo šanse da odvojim vremena da ti se pomogne
:: Danas je odmor počeo pa oni koji bi nešto kenjali protiv nVIDIA-e treba dvaput da razmisle
:: Elem, ventilator za GTX280
:: Tebi treba ovo
:: http://img291.imageshack.us/img291/262/photo0215j.jp
:: Odnosno ovo
:: http://img543.imageshack.us/img543/790/photo0220x.jp
:: Loš mi je mobilni, penjao sam se do lustera ali su slike i dalje loše
:: To ti je referentni kuler za GTX280 i pripadajući ventilator
:: Odakle mi...to ti je za jednog Mastera nepristojno pitanje
:: A sad ozbiljno, ako ćeš mi verovati ja sam taj kompletan kuler platio 3000 dinara
:: Potrebno mi je samo gvožđe
:: Hoću da ga iskombinujem sa Accelero GTX Pro i bla bla to sad nije bitno, to su neke stvari što Masteri rade
:: Bitno je da mi ventilator ne treba
:: Mislim da nije nefer da ti ponudim da podelimo trošak
:: Meni ostaje metal za 1500 din
:: Tebi prodajem ventilator za 1500 din
ravenoss Re: Sve lepše od lepšeg 31.12.2010. 13:50 #278278

pa valjda ce da radi da mu j*bem m*ter,neispitan je ahaha,dosta da ga bocne kao sto si reko :)

:: Sad mu ga prodaješ i kao `neispitan` jer, jelte nemaš uslova da mu bocneš 12V i masu
:: Bilo bi zanimljivo da ravenoss ne pristane pa ispadne da si platio 3000din gvožđuriju
:: Lično bi te nominovao za ovcu decenije
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
FSamir *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 31.12.2010. 15:33 #278318

broj poruka: 777

Gle gle...što se truješ tako čovek

Leže tu na forumu po ceo dan, mlate prznu slamu i realno vrlo malo znaju.
Jedina funkcija je umanjiti tuđe znanje i entuzijazam.
Sve i da nisam u pravu priča im je potpuni promašaj zato što po mojim moralnim načelima niti jedene sekunde nije bilo mesta za to da ti ne vratim novac ako ventilator ne radi.
Prosto neke stvari mislim da nema potrebe posebno naglašavati.

Kažeš da ga servisi nemaju i da ga neće ni imati.
Pa eto ja ga imam...
Pokazao sam ti odakle mi je kuler.
Neispitano tj. neispravno se odnosilo na celu karticu.
Ventilator je mehanički utegnut i lagano se vrti...isplati se svog cimanja pošto se radi o apsolutno originalnom delu.

Jednostavno nemam šta više o svemu ovom da kažem.
Prilično me sve ovo umorilo i čini mi se da je bolje bilo da se jednostavno nisam mešao.
Poslao sam mail i tebi i Snoopy-ju.
Ako vam mail-ovi nisu stigli pošaljite vi meni opet ali samo sa konkretnim predlogom za realizaciju ovih robno-novčanih razmena...imena, adrese, telefoni.

ravenoss Re: *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 12.01.2011. 12:08 #282081

Znaci mogu samo da kazem STRASNO!!!

:: Gle gle...što se truješ tako čove
:: Leže tu na forumu po ceo dan, mlate prznu slamu i realno vrlo malo znaju
:: Jedina funkcija je umanjiti tuđe znanje i entuzijazam
:: Sve i da nisam u pravu priča im je potpuni promašaj zato što po mojim moralnim načelima niti jedene sekunde nije bilo mesta za to da ti ne vratim novac ako ventilator ne radi
:: Prosto neke stvari mislim da nema potrebe posebno naglašavati
:: Kažeš da ga servisi nemaju i da ga neće ni imati
:: Pa eto ja ga imam..
:: Pokazao sam ti odakle mi je kuler
:: Neispitano tj. neispravno se odnosilo na celu karticu
:: Ventilator je mehanički utegnut i lagano se vrti...isplati se svog cimanja pošto se radi o apsolutno originalnom delu
:: Jednostavno nemam šta više o svemu ovom da kažem
:: Prilično me sve ovo umorilo i čini mi se da je bolje bilo da se jednostavno nisam mešao
:: Poslao sam mail i tebi i Snoopy-ju
:: Ako vam mail-ovi nisu stigli pošaljite vi meni opet ali samo sa konkretnim predlogom za realizaciju ovih robno-novčanih razmena...imena, adrese, telefoni
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs