Možda bi ti najbolje bilo da uzmeš čestito napajanje i neku polovnu grafičku za 50-tak evra koju ćeš moći da prodaš uz minimalan gubitak kad skupiš za neku bolju, eto prošle godine sam uzeo 4850 i prodao je nedavno za 5e manje, ispada da sam se igrao godinu dana za 5e.
Već pomenuti chieftec CTG-500-80P bi ti odlično legao, jedino što daje 2 godine garancije.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pa razmisljao sam i o toj varijanti, polovna graficka i napajanje. Jebem li ga nisam pametan sta da radim. videcu nesto da ili pozajmim od ne znam koga, ili da opljackam nekoga, jel imate predlog koga? Ali uglavnom hvala na ovim veoma znacajnim informacijama.
:: Pa razmisljao sam i o toj varijanti, polovna graficka i napajanje. Jebem li ga nisam pametan sta da radim. videcu nesto da ili pozajmim od ne znam koga, ili da opljackam nekoga, jel imate predlog koga? Ali uglavnom hvala na ovim veoma znacajnim informacijama ::
Brate nabavim kintu i sav sam se izlomio trazeci napajanje koje si mi rekao i nigde ga nema, cak mi jedan lik iz neke radnje kaze da ga nema ni u nabavci. Aj molim te mi navedi par komada (do 6000din.) da imam za rezervu :))) A kakvo je ovo CM 550GX ima pet godina garancije, ali mu je cena do jaja, al nabavio bi jos 1000 din preko ako je dobro, nesto me 5 godina garancije privlaci?
:: Brate nabavim kintu i sav sam se izlomio trazeci napajanje koje si mi rekao i nigde ga nema, cak mi jedan lik iz neke radnje kaze da ga nema ni u nabavci. Aj molim te mi navedi par komada (do 6000din.) da imam za rezervu :))) A kakvo je ovo CM 550GX ima pet godina garancije, ali mu je cena do jaja, al nabavio bi jos 1000 din preko ako je dobro, nesto me 5 godina garancije privlaci :: :: ::
Pa jebem li ga, znam ja da svi mi hocemo najbolj za sto manje para, ali sta je tu je. Videcu nesto da iskombinujem, ako ima silverstone, a ako ne onda CM, jedino bih ti postavio jos jedno pitanje, jbg izvini na smaranju. Jel mi bolje da uzmem gtx460 768mb sa dve godine garancije za 14200din ili gts450 sa 1gb za 11200din sa tri godine garancije?
Jebiga nema u Vip-u zvao sam sve sto sam moga... i ovo je najpovoljnije u Nova computers ili tako nesto (izvinjavam se na reklami) U svakom slucaju hvala ti puno. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.