Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Iskustvo sa HP monitorom.
STRANA 2 OD 2
metalpirat HP 14.01.2011. 17:28 #282994

status: user
broj poruka: 490
Prvenstveno nisam sve ovo napisao kako bi omalovazavao HP firmu. Samo sam naveo kakvo sam ja iskustvo imao sa njima. Secam se kada su moji pre 20 godina kupili auto OPEL VECTRA u ono vreme vrh automobil. Auto je za godinu dana imao toliko problema, prvo otisla bos pumpa, pa menjac zezao. A posle i u sred leta nije hteo da se upali, trebao je covek da vergla 10 minuta da se upali. Pa kada neko ima takvo iskustvo sa jednim proizvodom neke firme naravno da ga nece privuci da se ponovo njoj vrati. Imam HP stampac 930c kupio sam ga 1999. i do dan danas radi fenomenalno. Da li sam ja dobio los primerak, ili je serija takva, a mozda je i verzija za nas lose pravljena. Tako da pored ovoliko cimanja i nerviranja i naravno da mi nece padati napamet da opet pazarim HP monitor. Ja samsung organski ne podnosim, ali stari samsung monito i dalje radi, i sve od samsugna sto sam imao i dalje radi.

Mozda su HP serveri kvalitetniji i ozbiljiji. Ali ovo sada sto prave za obicne smrtnike sve mi je klimavo i deluje prosto. Lepo je samo na oko.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 14.01.2011. 18:18 #283008

status: user
broj poruka: 4054

nismo ni shvatili tvoj post kao omalovazavanje HP-a (barem ja) .. pre bih rekao da je to sve splet neverovatnih okolnosti (kada su ovlasceni servisi kod nas u pitanju)

jos uvek je monitor pod garancijom - jel ... nagazi ih i trazi drugi .. ne popravku vec drugi .

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs