ova baterija od druga ima napon 0 v to znaci da ne vajla...a moja ima 2.9 v ....sta je onda otislo pa nece da mi memorise datum i ostala podesavanja......pomagajte....:)))
Ukljuci DMA na hard disku i optickom uredaju. Moguce da ti je UDMA po defaultu iskljucen u BIOSu, pa kada ti se resetovao zbog prazne baterije, tada ti je i Windows stavio PIO mod. Bateriju mozes da skines sa bilo koje neispravne ploce, ili da kupis, ne kosta vise od 200 din.
S1000RR
:: ja komp gasim svaki dan...imam pentium d 2.8 ghz,2 gb rama,485 :: :: Ma u nfs uderground 2 mi secka,ovo jace igice nisam ni probao posto sam danas rusio sistem...secka mi muzika kad nesto drugo radim,sve mise gubi svi programi za net(firefox,opera 11,google chrome) traze sertifikate posto je uvek datum 2002,npr kad slusam muziku in klikcem na refresh brzo muzika mi koci...
e ovako za hard mi pise ovako.......auto,SVDMA 0,1,2,MVDMA 0,1,2 UDMA 0,1,2,3,4,5, A kada udjem tu za hard sve mije na AUTO...sem 32 bit disabled....TYPE mi stoji na auto a ima cdrom i armd.......APIO MODE 01234....sta da radim
sve je radilo kako treba .. dok nisi doneo kuci novo napajanje i grafulju - TRUE
sve je otislo u PM kad si stavio nov PSU i graficku - TRUE
..
e pa nesto se desilo izmedju .. moguce je da si chupao kablove i stavljao grafiku a PSU nije bio izvucen iz struje .. mada je to malo moguce jer Asus-ove ploce uvek imaju zelenu led diodu koja svetli kad ima napona na ploci (standby napon) i sljasti u oci ..
kako si tacno izveo tu operaciju zamene PSU-a i grafulje ???? (koristi se tehnikom psihoticne progresivne rerlesije - lupaj glavom u zid dok se nesetis)
ma to mi je bilo i sa proslom grafickom 3650....pa sam mislio da je do nje pa sam je prodao i uzeo ovu 4850.....a i sa integrisanom mi se gubi uvek datum......graficku kad sam menjao bio je isklucen komp iz struje i kabal izvucen.....kad god promenim datum i ugasim integrisanu u biosu i upalim komp ona bude ukljucena i datum mi bude 2002....danas sam izmerio napon na bateriji 2.9....to je kao nova...
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.