Tacne su te cene. Ja sam licno za druga narucio 5750 za oko 8500 kad bila na akciji. Sto je najbolje od svega je to sto kad hoces nesto kod njih da kupis, a ima jeftinije u drugoj radnji, oni ti daju za manju cenu od te. Simbolicno manje, ali znaci kad kupujes vise stvari pa kombinujes za posiljku.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: :: :: Da se nadovezem na ovu temu, :: :: Vidm da se kao referenca za graficke stalno pominje emmi :: :: Postoje li te povoljne graficke stvarno tamo ili je to neki zaostali cenovnik dok ih je bilo :: Jel kupio neko taj 5750 od njih :: :: Kod winwin je isti osetno skuplji, a kod nekih drugih ga i nema na lageru.
:: Može da se desi da nemaju u emmi-ju ali cene su ispravne :: :: Jesi probao Dawn of War 2, dodali su rpg elemente u odnosu na prvi deo, a i nema masovne proizvodnje vojske :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: I stvarno niko nije igrao SpellForce pa da mi preporuci nesto slicno :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.