Svi koji imaju problem sa gtx 460 imaju Palit-ov model, i P35 u jednom slucaju takodje stariji model 770 ? Ovaj lik sto ima x6 ima 470, i pitanje da li je isti problem kao sa 460. Gdin M - Palit, Genije(to si valjda ti) takodje Palit, Pixell - palit, da nije malo vise od slucajnosti? Jedina misterija ostaje Gavran, koji nema ubelezenu konfiguraciju pa ne moze da se izvuce nikakav zakljucak u njegovom slucaju
:: Kao sto reko i na benchmarku iskoristenos gpu ide ko otkucaji srca . U cod bo je oko 70-80 ali ima padova na skoro 0. Combat arms je oko 35 posto isto sa padovima . Kod NFS HP je oko 60 posto i ima manje padova. Sa 5770 je uvek bila prava linija i nije bilo padova. Sa 4870 je bilo i iskoriscenost nikad nija bila veca od 80 posto (u cf takodje). e sad ja imam prosecni i maximalni kako treba al minimalni je mnogo minimalni : :: Oni koji imaju gtx 460 ili druge karte primera 6850 nek puste par igrica i MSI Afterburner pa nek usnimaju pa ce videti kako stoje stvari. Ja se tim nisam puno igrao mrzi me vise. Od kad sam je uzo imam samo ove 2 igre i jos 2 rpg-a :: ::
Pa dobro, u svakoj generaciji ima po jedan indijanac. ...da nema morao bi profesor u magareću klupu.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Jedno zapazanje :: :: Svi koji imaju problem sa gtx 460 imaju Palit-ov model, i P35 u jednom slucaju takodje stariji model 770 :: Ovaj lik sto ima x6 ima 470, i pitanje da li je isti problem kao sa 460 :: Gdin M - Palit, Genije(to si valjda ti) takodje Palit, Pixell - palit, da nije malo vise od slucajnosti ::
Divinity II - DKS 20-30 % Two Worlds II 100 % dx 11 je verovatno Pogledaj bas na benchmarku de su se ljudi sa skoro svim msi asus gigabajt ...zalili za COD BO. Da palit ali bila je je i Gainward i isto se ponasala.U navedeni igrama imam problema u combar arms i COD BO (kad iskljucim vs nema seckanja ili je znatno manje) dok u Divinity II - DKS nemam nikakvih problema kao ni u Two Worlds i left 4 dead. Samo to imam instalirano. kriza mi je radila bez problema i još par igrica al su sve bile dx 11 il dx 10. Neznam sta je tesko da pogledate gpu usage za neke igre pa kazite kakva je.
Ja imam Palit GTX460 i nemam nikakvih problema bar ja nisam primetio. Gledao sam u CoD BO iskoriscenos gpu 90% ili vise Craysis isto tako, F1 2010 isto.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.