ove godine ce biti par dobrih igara zali ni za njih nece trebati grafike od +300e
:: Metro 2033 benchmark :: http://goo.gl/yjMK :: :: Sve na max, msaa 4x, fa 4x, bez fizike.. :: :: @dautovic, naravno da ima, pogledaj samo 2011. godinu. Ja ne planiram sli/cf tako da mi je ovo sasvim zadovoljavajuce.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Naravno da ce trebati i nije bas `par igara`. Ne pucam ja samo na ovu godinu, nego na naredne 2-3. Ja ne planiram da svaki cas bacam pare na grafiku, zanimaju mene i ostale stvari, kao sto je hi-fi npr.
Isto sam pre 3 godine uzeo 8800GTS (G92) i platio nesto manje nego ovu, dok se vecina trtila sa prodajom stare, kupovinom nove serije, ja sam tri godine bio miran. Po mojoj logici manje para gubim na taj nacin. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ne igramo ti i ja onda iste stvari...neka 6850 ce biti vise nego dovoljna da izgura sve igre ove godine.
Ako nisi u toku sta izlazi i kad odes na gamespot/PC/new releases i cesljas nedelju po nedelju i videces sta izlazi i kad...
A evo neka bude da sam ja rekao da ce 6850 od 160e biti ubica za svaku igru...
Ne gubis manje niti vise...ja recimo ne bi ni mogao da izracunam koliki je to promet bio samo od grafickih kartica u mom slucaju, proslo je sigurno 20ak kartica kroz moje ruke.
:: Naravno da ce trebati i nije bas `par igara` :: Ne pucam ja samo na ovu godinu, nego na naredne 2-3. Ja ne planiram da svaki cas bacam pare na grafiku, zanimaju mene i ostale stvari, kao sto je hi-fi npr :: :: Isto sam pre 3 godine uzeo 8800GTS (G92) i platio nesto manje nego ovu, dok se vecina trtila sa prodajom stare, kupovinom nove serije, ja sam tri godine bio miran :: Po mojoj logici manje para gubim na taj nacin :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Verovatno ne igramo. Kada skyrim izadje bice zahtevan kao oblivion nekad. Pa bas ubica, ne znam, ali ja vidim razliku izmedju 30 i 60 frejmova i imam veoma malu toleranciju. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Cisto sumnjam da ce novi Elder Scrolls da nadmasi Crysis iz 2007. godine. Mocice to da se igra lepo bez ikakvih trzavica...kad se pojavio Oblivion tad je 50% gejmerske populacije i dalje imalo GF4 i ati9200
Ode ova tema tamo gde ne treba, ali nije u svakoj igri isto 30-60fps, a i ja sam veoma intolerantan na `secaknje`
:: Verovatno ne igramo :: Kada skyrim izadje bice zahtevan kao oblivion nekad :: Pa bas ubica, ne znam, ali ja vidim razliku izmedju 30 i 60 frejmova i imam veoma malu toleranciju :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.