Poredite tu kantu sa ovakvom kartom u MSI izvedbi je suludo.. Ali sta`s vi fanboy-evi nikad necete priznati istinu!
@DrGrozozo
Prvo bi morao malo da se pozabavis karakteristikama AMD 6950 karte i njenim radom pa tek onda da pocnes poredjenje.Kad savladas materiju shvatices da tu poredjenja i nema. Takodje pogledaj i tortojedov post jer se ovog puta slazem!
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Izgleda da si lose prosao u ribolovu, pa ti od te frustracije ton nije najprijatniji... Ne manjka ni sarkazma... Primetices da sam ja krajnje smiren po pitanju ovog, nazovi `problema`. Nikoga nisam napusavao, nikome prebacivao, optuzivao, prigovarao... Ideja mi je bila samo da se ponovo konsultujem sa ljudima od kojih sam savete dobio i cujem njihovo misljenje po pitanju moje nazovi primedbe... Cilj mi je bio da ucinim forum boljim, a savete konstruktivnijim, kvalitetenijim i uslovno govoreci odgovornijim... Ako si slucajno procitao sve moje postove u ovoj temi, videces i komentar za tzv `+1 post` oglasavanja, pa nasluti/prepoznaj na kakve clanove i pripadajuce im komentare sam ciljao...
Trenutno je nVidia bolji izbor, ima slicne performanse kao i ATI (mozda ATI malo bolje), ali zato nVidia ima PhysX koji ATI nema :).
@Sky daleko da je bilo koja ATI kartica od kante, samo se seti vremena kada su te `kante` tako sibale (neke i sada sibaju) nVidia-ju za manje pare :).
I jos jedna stvar svi pricate o tom nekom OC-u, a ogroman broj ljudi kartice drzi na def.-u :), to moze da se navede kao jedna od prednosti, a ne kao glavna prednost.
Ja bih pre uzeo GTX 560 iako se ne igram sa OC-om, samo nVidia driveri skroz neorganizovani :(, ATI ih je po meni prestigao u tom smislu :).
Moj savet tebi.. Opusti se i uzivaj.Imas the real thing i budi srecan.
Ako te detalji bas interesuju mogu da ti napisem ceo referat ovde da potkrepim ono izneseno kanta naspram the real thing.Cinjenice su tu,samo ih treba izneti
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
U njemu je porede sa 6870, daj neki sa 6950, al gde su i ona i 560 custom izvedbe i klokovane do kraja pa da vidimo šta i kako. Ako nema, sačekaćemo pa ćemo onda da mudrujemo.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Nemoj smetnuti s uma da su često akcije i cene hardveru pada. Pitanje je da li je 11.02. bila opravdana razlika u ceni između 6870, 560 i 6950.
Ne želim ovom prilikom da branim nikog, ali i ja juče kada sam pročitao vest o ceni 6950 prosto sam poželeo da je kupim. Iako nemam ostatak računara - imam laptop.
I tebi i tortojedu svaka cast... Ja nisam izneo tvrdnju vec sumnju da sam mozda dobio neadekvatan savet... Zato sam naslovio temu `Mozda gresim u vezi saveta`... Samo sam zeleo da dobijem pojasnjenje/informaciju vise o tome...
U svakom slučaju se nisi zavrnuo Grozozo, obe karte su odlične za tu cenu.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: I tebi i tortojedu svaka cast... Ja nisam izneo tvrdnju vec sumnju da sam mozda dobio neadekvatan savet... Zato sam naslovio temu `Mozda gresim u vezi saveta`.. :: Samo sam zeleo da dobijem pojasnjenje/informaciju vise o tome...
U ribolovu sam sinoc prosao odlicno, tako da sam vrlo zadovoljan :D Moram da budem sarkastican kad ti kazes da ti je dat los savet, a realno si kupio brzu i hladniju karticu koja ima godinu dana duzu garanciju od te safir. Svi danas tesko zaradjujemo novac ali ti svoj nisi pogresno ulozio, budi spokojan sto se toga tice. Jos jednu stvar moras imati na umu- svako preferira neki brend. To je prisutno svuda od stapova za pecanje , preko automobilizma do hardvera. Treba naci neku sredinu, sagledati sve aspekte pa odluciti. Ako ti je zao para i kajes se sto si dao toliko za grafiku imas resenje i za to. Vrati je u prvih 7 dana i zameni za najjeftiniji gtx 460 1Gb i posticices ono cemu tezis mirnu savest, vise nego solidan rad igara i puniji dzep.
Samo zelim da naglasim svoju zahvalnost clanovima koji razlozno argumentuju svoje stavove i dostojanstveno ih `brane`... Zbog takvih i dalje dolazim na ovaj forum...
Sky, Raic, Gile23, tortojed... Svaka cast!...
Necu se vise oglasavati po ovom pitanju...
Al cu svakako mirnije uzivati u novoj grafici .o)...
Hvala :). Uzivaj u grafici nisi pogresio, neka te lepo sluzi :).
Pozdrav!
:: Samo zelim da naglasim svoju zahvalnost clanovima koji razlozno argumentuju svoje stavove i dostojanstveno ih `brane`... Zbog takvih i dalje dolazim na ovaj forum.. :: :: Sky, Raic, Gile23, tortojed... Svaka cast!.. :: :: Necu se vise oglasavati po ovom pitanju.. :: :: Al cu svakako mirnije uzivati u novoj grafici .o).. :: :: Hvala svima :: :: ::
barem po meni. Ne moraš da plaćaš znatno više za neznatno bolje performanse u odnosu na odgovarajućeg AMD-a (ATi-ja). A ti, DrGrozozo, ne beri brigu, kupio si dobru kartu. Samo nemoj mnogo da slušaš ove `Zelene` koji su još uvek na DžiFors Dvojkama, a hvale karte koje su kao i ja videli samo na slikama. Negde je bolji GTX560, a negde 6950, tako da šta god da uzmeš nećeš se zeznuti. I obavezno javi prve utiske kad karta stigne.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.