Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
GTX 560 Ti PREVARA!!!!!!
STRANA 2 OD 4  
kuvar A joooj 16.02.2011. 14:03 #295672

status: user
broj poruka: 98
koja svadja izbi na mom putu od kuce do posla, sad tek videh. Sky ja sam uzeo ASUS GTX 560 Ti DirectCU, to je odlicna karta, mozda sam se ja navise smorio posto sam poredio kloknutu 460 i def 560, posle sam stavljao na iste klokove i razlika je zanemarljiva i ne opravdava odnose u cenama, asus je placen 260e a 460 moze da se uzme za oko 170, ocekivao sam bar 50% bolje perfomanse u odnosu na cenu a njih nije bilo i karta jednostavno ne vredi koliko kosta, mene licno zabole ona stvar za par frejmova gore dole ali 90jura mi je moglo ostati u dzepu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ravenoss .. 16.02.2011. 14:10 #295675

broj poruka: 486
Daum@ zvucnici su extra,malo slabiji ton imaju zbog usb konekcije,ali za moju sobu skroz zadovoljavajuce,fina stvar estetski a i funkcionalno :)

Djodjo@ ti si neka teska paljevina cim tako razgovaras sa ljudima..pa nismo mi ovde vesla sisali,ima bre ovde ljudi koji su vise karti promenili nego sto si ti leba pojeo! Ajde uploaduj neki SS da svi vidimo kako tvoj gigabyte to radi n 1015mhz bas me zanima da se malo cudim cudu..

Sky@ svaka ti je na mestu,a ovi sto te ispravljaju su samo fanboyooovci :D haha zamisli koja glupost ej...ti treba da uputis coveka na drajvere koje da stavi a on se fali ovamo kako njegova karta radi na 980 24/7,pa ja tu ne vidim logike,takav neko treba da je skroz strucan a ne da kuburi sa znanjem o stavljanju najnovijih drajvera :D koje nelogicnosti cu sve da procitam ijaaooo xD

Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370

SkyFire ... 16.02.2011. 14:10 #295676

broj poruka: 18472
@kuvar
Druze ako si hteo performanse od 50% morao si da uzmes GTX 570 :)
Nikako toliku razliku nisi mogao da imas izmedju GTX 460 i GTX560.
Nije mi bila namera da te vredjam ali sam morao da te malo isprozivam jer si stvarno lupio neke stvari pogotovu sto pominjes rebrending.A GTX460 i GTX560 se ipak razlikuju kao chipovi.
Naravno da je kloknuta GTX460 blizu def GTX560 to je opste poznate pogotovu sto kazes da je toliki klok za 24h/7 ali bi zaista voleo da vidim taj test.FurMark,Crysis Warhead i sl.
Ne znam zasto se bunis pogotovu sto imas bolju kartu u rangu sa 6950 koja je po karakteristikama dosta losija u odnosu na GTX 560 CU II !
Da si dopl.atio jesim,to niko ne spori ali si i izneo neke detalje koji zaista nisu na mestu tj jako su nelogicni!
Molio bih te da okacis koji uporedni test.Def,def,OC-OC.

I pogledaj kako radi GTX 560 CU II.Imas guide ,radio Marko sa hwgurus :

http://www.youtube.com/watch?v=bM3JiFshsvc&feature=player_embedded

@ravenoss

Ma odreagovao sam samo zato da se ne tera mak na konac sa dezinformacijama koje zaista nisu na mestu da ne kazem nemaju veze sa mozgom!
A za fanboy-eve necu ni da komentarisem :(

nemanja21 #FAIL 16.02.2011. 14:18 #295680

broj poruka: 1227
nije mi jasno samo kako pojedini likovi brane i kude jedne odnosno druge proizvode kao da su ih u najmanju ruku samostalno projektovali, kao da pola profita njima ide u dzep... kakvim se sve prevarama i trikovima te iste kompanije sluze da bi ljudima izbili svaki dinar iz dzepa vi niste ni svesni! a jos kao zaprska dodju ovi fanboyevi da svim silama promovisu svoje metalne prijatelje ?! veoma zabrinjavajuce...
Frantic84 ... 16.02.2011. 14:34 #295686

broj poruka: 587
Da li je iko primetio da nema tortojeda da se oglasi po ovom pitanju?

Open source software rules!!!

Alphacore ... 16.02.2011. 15:04 #295689

broj poruka: 624
Prvo,jako bezobrazno od tebe da postavis ovakav naslov.
Drugo,nepas pojma,nemozes da sudis na osnovu jednog primerka,nisi postavio ni jedan tvoj bench,nijedan test,ama nista a lupas gluposti...
Iz prilozenih benchova se sve vidi,
http://guru3d.com/article/asus-gtx560-directcu-ii-review/11
Zamolio bih te da detaljno pogledas sve igre...

560 je brza taman kolko je i skuplja,ok,mozda malo manje,ali kao sto svi znamo cena nesrazmerno raste sa jacim modelima...

btw. ja sam se docepao Gigabyte primerka 560-tke,pa ce ovih dana jedan review,kad nadjem vremena...

miki069 460 VS 560 16.02.2011. 15:05 #295691

broj poruka: 1234
Ko od diskutanata ima GTX 460, a ko GTX 560?
Osim Kuvara koji ima obe i jedini je legitiman.
Ostali su sve teoretski poznavaoci hardvera.

https://www.bambimobil.blogspot.com

maxxio Re: #FAIL 16.02.2011. 15:16 #295695

broj poruka: 665
Prijatelju, nisi obavešten: pod nickovima `SkyFire`, `tortojed` i sl. se u stvari kriju CEO nVidije i članovi upravnog odbora. Propašće im firma ako dozvole da se iznose ovako strašne jeresi na `uglednom` i svetski poznatom IT forumu kao što je Berza... xD xD xD

:: nije mi jasno samo kako pojedini likovi brane i kude jedne odnosno druge proizvode kao da su ih u najmanju ruku samostalno projektovali, kao da pola profita njima ide u dzep... kakvim se sve prevarama i trikovima te iste kompanije sluze da bi ljudima izbili svaki dinar iz dzepa vi niste ni svesni! a jos kao zaprska dodju ovi fanboyevi da svim silama promovisu svoje metalne prijatelje ?! veoma zabrinjavajuce...
Daum Re: A joooj 16.02.2011. 15:16 #295696

broj poruka: 12811
Evo ja ću da ti doplatim za 560-icu uz moj Asus GTX460 1GB Top ako hoćeš...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: koja svadja izbi na mom putu od kuce do posla, sad tek videh. Sky ja sam uzeo ASUS GTX 560 Ti DirectCU, to je odlicna karta, mozda sam se ja navise smorio posto sam poredio kloknutu 460 i def 560, posle sam stavljao na iste klokove i razlika je zanemarljiva i ne opravdava odnose u cenama, asus je placen 260e a 460 moze da se uzme za oko 170, ocekivao sam bar 50% bolje perfomanse u odnosu na cenu a njih nije bilo i karta jednostavno ne vredi koliko kosta, mene licno zabole ona stvar za par frejmova gore dole ali 90jura mi je moglo ostati u dzepu
gile23 ... 16.02.2011. 15:18 #295697

broj poruka: 9121
+1.

Pozdrav!

:: asus je placen 260e a 460 moze da se uzme za oko 170, ocekivao sam bar 50% bolje perfomanse u odnosu na cenu a njih nije bilo i karta jednostavno ne vredi koliko kosta, mene licno zabole ona stvar za par frejmova gore dole ali 90jura mi je moglo ostati u dzepu
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: 460 VS 560 16.02.2011. 15:18 #295698

broj poruka: 4641
Legitimnost jedino moze da predstavlja znanje , a ne da li neko ima nesto ili ne !!!
Mozes da imas sta hoces, ali ako nisi merodavan i nemas dovoljno znanja za procenu sve pada u vodu.
Dokaz na sunce pa da se polemise, ovo ovako je veoma skrto, jeftino i ne merodavno.

Sto se tice cene 560, karta jeste malo precenjena.

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
Gigabyte 460 OC, Windforce

:: Ko od diskutanata ima GTX 460, a ko GTX 560
:: Osim Kuvara koji ima obe i jedini je legitiman
:: Ostali su sve teoretski poznavaoci hardvera
::
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
nemanja21 Re: Re: 460 VS 560 16.02.2011. 15:31 #295706

@maxxio xexex nisam znao sa kime imam posla :)))

@gliga79 ja kad odem u supermarket za 50% vecu cenu dobijem duplo(100%) veci sok... a ovde pojedinci spadaju na to da dokazuju kako je karta jedva 20% brza za 50% vece pare... nije malo, nego mnogo precenjena .)

:: Legitimnost jedino moze da predstavlja znanje , a ne da li neko ima nesto ili ne !!
:: Mozes da imas sta hoces, ali ako nisi merodavan i nemas dovoljno znanja za procenu sve pada u vodu
:: Dokaz na sunce pa da se polemise, ovo ovako je veoma skrto, jeftino i ne merodavno
:: Sto se tice cene 560, karta jeste malo precenjena
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Seasonic S12D, 850w Super Silent
:: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma
:: Asus P5QL-
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh
:: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: Gigabyte 460 OC, Windforc
:: :: Ko od diskutanata ima GTX 460, a ko GTX 560
:: :: Osim Kuvara koji ima obe i jedini je legitiman
:: :: Ostali su sve teoretski poznavaoci hardvera
:: ::
:: :: https://www.bambimobil.blogspot.co
SkyFire Precenjena? 16.02.2011. 15:47 #295712

Za 215 eur ???WTF?Pa GTX 460 je bio skuplji kad se pojavio.Koji ste vi nezajazljivi pavijani!Srbin bi sve za dzabe i nikad nije zadovoljan!
Vi bi za dzabe a?Neverovatno koliko ljudska glupost nema granice!
GTX 560 je tu da zameni GTX460 jer ce GTX 460 da se povuce sa trzista!Za 30% u razlici `novije serije` GTX5xx cena je korektna da ne moze biti korektnija.
Druga stvar je sto se lageri GTX 460 prazne pa je cena pala na smesno nisku vrednost!
Sad je svaki GTX 460 povoljniji od ATI 6850!

A nije povoljna karta koja za manje para daje skoro iste performanse kao konkurent 6950 uz daleko bolje karakteristike?!Jos imate smelosti da poredite to djubre sa ovom kartom koja je pored 30% vece snage dobila jos bolje karakteristike od GTX 460.

Ma da kako da ne.Precenjeno.Sreca pa nVidia ne prodaje muda za bubrege i tacno znas sta mozes da ocekujes jer unapred najave a ne kod konkurenta kule i gradove a onda naprave grobinu sa jadnim performansama i ocajnim karakteristikama!

Naravno vama ATI-jevcima i govno da se da vi bi to velicali kao da je od zlata pravljeno!

Prevara je kad od prethodne generacije karti iz najjace single GPU karte dobijes 15% ubrzanja od najnovijeg chipa novije generacije kao naslednika i predstavnika nove arhitekture.
Ziveo vam vas Cayman pa ga kupujte i lazite sebe kako valja i kako vam AMD ne izbija pare iz dzepa!E to je surova realnost!

A ovi sto imaju GTX460 niko ne tera da uzimaju GTX560.U krajnjem slucaju ako imaju prostora za SLI to je mnogo bolja kombinacija!

Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA.
Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail
``Tresla se gora,rodio se mis``

Daum Re: Re: Re: 460 VS 560 16.02.2011. 15:49 #295714

Porediš namirnice za hardverom???

Stručnjače, ne bih te više zadržavao...

:: @maxxio xexex nisam znao sa kime imam posla :))
:: @gliga79 ja kad odem u supermarket za 50% vecu cenu dobijem duplo(100%) veci sok... a ovde pojedinci spadaju na to da dokazuju kako je karta jedva 20% brza za 50% vece pare... nije malo, nego mnogo precenjena .
toocool re 16.02.2011. 16:02 #295718

broj poruka: 1092
pratim raspravu, pa da pitam nesto
ko sve od ljudi koji ucestvuju u raspravi ima materijalnu korist od toga da li je 560 bolja od 460 ili nije (ili je u rangu sa ovom ili ono ati karticom)
to me jedino zanima
ko bude mogao da dokaze da ima materijalu korist opravdacu njegovo `kurobecanje` (izvinjavam se na izrazu) ovde na forumu
u suprotnom imate viska slobodnog vremena pa ga trosite ovde
eto

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568

Nikolasur ... 16.02.2011. 16:07 #295719

broj poruka: 169
Kuvar, ako si platio ASUS 560 TI DCII 260e onda si ovca, jer po toj ceni je niko nema, tj. bilo je i ispod 250E :) Koliko me sećane služi Gigatron ima oko 251-3eu :)

eee

Ja ti više ništa ne verujem dok ne vidim video sa obe karte na stolu :)

https://www.hwgurus.com/forum

nemanja21 Re: Precenjena? 16.02.2011. 16:10 #295721

Majstore, ti ATI ne izbijas iz usta (tastature). Ko ga je uopste pominjao? Jesam li ja mozda napisao da AMD ima bolju cenovnu politiku? Vrtis jednu pricu non-stop, mislim da je svima jasno sta oces da kazes.

@Daum Poredjenje je bilo figurativno, sto ti nazalost nisi shvatio. Povuci paralelu sa bilo kojim segmentom proizvoda i razumeces o cemu sam pisao.

:: Za 215 eur ???WTF?Pa GTX 460 je bio skuplji kad se pojavio.Koji ste vi nezajazljivi pavijani!Srbin bi sve za dzabe i nikad nije zadovoljan
:: Vi bi za dzabe a?Neverovatno koliko ljudska glupost nema granice
:: GTX 560 je tu da zameni GTX460 jer ce GTX 460 da se povuce sa trzista!Za 30% u razlici `novije serije` GTX5xx cena je korektna da ne moze biti korektnija
:: Druga stvar je sto se lageri GTX 460 prazne pa je cena pala na smesno nisku vrednost
:: Sad je svaki GTX 460 povoljniji od ATI 6850
:: A nije povoljna karta koja za manje para daje skoro iste performanse kao konkurent 6950 uz daleko bolje karakteristike?!Jos imate smelosti da poredite to djubre sa ovom kartom koja je pored 30% vece snage dobila jos bolje karakteristike od GTX 460
:: Ma da kako da ne.Precenjeno.Sreca pa nVidia ne prodaje muda za bubrege i tacno znas sta mozes da ocekujes jer unapred najave a ne kod konkurenta kule i gradove a onda naprave grobinu sa jadnim performansama i ocajnim karakteristikama
:: Naravno vama ATI-jevcima i govno da se da vi bi to velicali kao da je od zlata pravljeno
:: Prevara je kad od prethodne generacije karti iz najjace single GPU karte dobijes 15% ubrzanja od najnovijeg chipa novije generacije kao naslednika i predstavnika nove arhitekture
:: Ziveo vam vas Cayman pa ga kupujte i lazite sebe kako valja i kako vam AMD ne izbija pare iz dzepa!E to je surova realnost
:: A ovi sto imaju GTX460 niko ne tera da uzimaju GTX560.U krajnjem slucaju ako imaju prostora za SLI to je mnogo bolja kombinacija
:: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA
:: Yours truly, Jensen.
:: ATI Cayman Epic Fail
:: ``Tresla se gora,rodio se mis``
SkyFire Re: Re: Precenjena? 16.02.2011. 16:15 #295722

Pa kako nesto da uporedim ako nemam ekvivalent?Logicno je da cu da dam zdrave argumente u raspravi.
Ne moze nVidia sa nVidia da se poredi.Valjda karte u istom perf rangu pa kroz cenu i ostale detalje..
A ovo za GTX 460 i GTX 560 je jasno kao dan samo sto terate mak na konac bez potrebe.
A hteo nehteo stav se kod svakog prepozna i moze da se procita izmedju redova bez da se javno izjasnjava tako da..

:: Majstore, ti ATI ne izbijas iz usta (tastature). Ko ga je uopste pominjao? Jesam li ja mozda napisao da AMD ima bolju cenovnu politiku? Vrtis jednu pricu non-stop, mislim da je svima jasno sta oces da kazes.
:: @Daum Poredjenje je bilo figurativno, sto ti nazalost nisi shvatio. Povuci paralelu sa bilo kojim segmentom proizvoda i razumeces o cemu sam pisao.
nemanja21 Re: Re: Re: Precenjena? 16.02.2011. 16:23 #295724

Ili to, ili da ga procita iz tvog potpisa.

Procitaj opet moje postove. Nigde nisam pravio ne znam kakve komparacije izmedju karticu i proizvodjaca vec sam samo potencirao da kupovina 50% skuplje kartice koja je 20% bolja nije nimalo dobra kupovina.
Ako ste svi milioneri, samo napred, to je jedan od dobrih nacina da spiskate pare.

:: Pa kako nesto da uporedim ako nemam ekvivalent?Logicno je da cu da dam zdrave argumente u raspravi
:: Ne moze nVidia sa nVidia da se poredi.Valjda karte u istom perf rangu pa kroz cenu i ostale detalje.
:: A ovo za GTX 460 i GTX 560 je jasno kao dan samo sto terate mak na konac bez potrebe
:: A hteo nehteo stav se kod svakog prepozna i moze da se procita izmedju redova bez da se javno izjasnjava tako da.
:: :: Majstore, ti ATI ne izbijas iz usta (tastature). Ko ga je uopste pominjao? Jesam li ja mozda napisao da AMD ima bolju cenovnu politiku? Vrtis jednu pricu non-stop, mislim da je svima jasno sta oces da kazes.
:: :: @Daum Poredjenje je bilo figurativno, sto ti nazalost nisi shvatio. Povuci paralelu sa bilo kojim segmentom proizvoda i razumeces o cemu sam pisao.
SkyFire Re: Re: Re: Re: Precenjena? 16.02.2011. 16:29 #295726

Potpis stoji ko stena cvrst a stoji upravo zato da ljudi nebi nasedali na marketinske trikove i obmane!

Za procenat koji si izveo moraces da ponovo preispitas matematiku,prelistas cene,statisticke podatke.Uzmes u obzir sve razlike ,perf,karakteristike,mogucnsti jer racunica nije cista ni najmanje jer su poredjenja definitivno delikatna i ima mnogo detalja koji moraju da se uzmu u obzir!
Ko zeli razumece ko ne nece.Dalje je zaista besmisleno voditi polemiku i ako je meni zanimljivio da se sluzim argumetnima dok se ostali koprcaju sa supljim pricama,zeljama,pokusajima da dokazu drugima ono sto ni sami sebi ne mogu :)

Sve u svemu zacin C :D

:: Ili to, ili da ga procita iz tvog potpisa.
:: Procitaj opet moje postove. Nigde nisam pravio ne znam kakve komparacije izmedju karticu i proizvodjaca vec sam samo potencirao da kupovina 50% skuplje kartice koja je 20% bolja nije nimalo dobra kupovina
:: Ako ste svi milioneri, samo napred, to je jedan od dobrih nacina da spiskate pare
:: :: Pa kako nesto da uporedim ako nemam ekvivalent?Logicno je da cu da dam zdrave argumente u raspravi
:: :: Ne moze nVidia sa nVidia da se poredi.Valjda karte u istom perf rangu pa kroz cenu i ostale detalje.
:: :: A ovo za GTX 460 i GTX 560 je jasno kao dan samo sto terate mak na konac bez potrebe
:: :: A hteo nehteo stav se kod svakog prepozna i moze da se procita izmedju redova bez da se javno izjasnjava tako da.
:: :: :: Majstore, ti ATI ne izbijas iz usta (tastature). Ko ga je uopste pominjao? Jesam li ja mozda napisao da AMD ima bolju cenovnu politiku? Vrtis jednu pricu non-stop, mislim da je svima jasno sta oces da kazes.
:: :: ::
:: :: :: @Daum Poredjenje je bilo figurativno, sto ti nazalost nisi shvatio. Povuci paralelu sa bilo kojim segmentom proizvoda i razumeces o cemu sam pisao.
Daum Re: Re: Precenjena? 16.02.2011. 16:30 #295727

Shvatio sam ja tebe, ali ne možeš da porediš situaciju u supermarketu i IT svetu (ne mislim na raspali sajt :D )

Jedno je kad dobiješ duplo više bilo gde drugde, ali kad je HW u pitanju, nećeš nikad dobiti duplo brže za duplo skuplje nažalost...

:: Majstore, ti ATI ne izbijas iz usta (tastature). Ko ga je uopste pominjao? Jesam li ja mozda napisao da AMD ima bolju cenovnu politiku? Vrtis jednu pricu non-stop, mislim da je svima jasno sta oces da kazes.
:: @Daum Poredjenje je bilo figurativno, sto ti nazalost nisi shvatio. Povuci paralelu sa bilo kojim segmentom proizvoda i razumeces o cemu sam pisao.
dautovic ... 16.02.2011. 16:42 #295731

broj poruka: 2856
Po ovim sada cenama neisplativo je kupiti GTX560 to je cinjenica.

560(GF114) je zategnut GF110 cip do kraja! Poradilo se na vecim def klokovima i otkljucan je cip, jako `slabo` se klokuje za karticu te cene i ranga...

U prevodu na procente tvoja kartica postize veci klok u odnosu na referentnu za 19%.
za nesto preko 17 000din imas GTX460 MSI HAWK, a neka `krstena` GTX560 nema ispod 23k dinara. Samo racunaj da ces taj GTX460 MSI HAWK lagano moci na 900MHz sto mu dodje 33% oc u odnosu na referentne klokove, a mozda i preko tih 900...

Nema nista novo niti bolje u toj GTX560, da je jeftinija bar nekih 30e to bi bilo to, u suprotnom ako zelis da progutas vece default klokove za rad `hajpa` i za rad toga da se poveca jaz izmedju te dve karte i opravda razliku u ceni od ~60e onda ok.

nemanja21 Re: Re: Re: Re: Re: Precenjena? 16.02.2011. 16:42 #295732

Marketing je moja profesija tako da ja prvi necu nasesti na tako nesto .)

@Daum Da, takva je tuzna istina sto se tice IT. R&D u ovoj industriji mnogo kosta i najveci deo se cedi upravo od ovih `zaljubljenika`(da ne upotrebim neki drugi izraz) kojima znaci svaki poen, fps u neoptimizovanim igricama i sintetickim testovima. Da ne bude da nekog indirektno vredjam, respektujem svaki hobi, pa i ovaj, ali upitna je razumnost istog barem u nasoj Srbiji :)

:: Potpis stoji ko stena cvrst a stoji upravo zato da ljudi nebi nasedali na marketinske trikove i obmane
:: Za procenat koji si izveo moraces da ponovo preispitas matematiku,prelistas cene,statisticke podatke.Uzmes u obzir sve razlike ,perf,karakteristike,mogucnsti jer racunica nije cista ni najmanje jer su poredjenja definitivno delikatna i ima mnogo detalja koji moraju da se uzmu u obzir
:: Ko zeli razumece ko ne nece.Dalje je zaista besmisleno voditi polemiku i ako je meni zanimljivio da se sluzim argumetnima dok se ostali koprcaju sa supljim pricama,zeljama,pokusajima da dokazu drugima ono sto ni sami sebi ne mogu :
:: Sve u svemu zacin C :
:: :: Ili to, ili da ga procita iz tvog potpisa.
:: :: Procitaj opet moje postove. Nigde nisam pravio ne znam kakve komparacije izmedju karticu i proizvodjaca vec sam samo potencirao da kupovina 50% skuplje kartice koja je 20% bolja nije nimalo dobra kupovina
:: :: Ako ste svi milioneri, samo napred, to je jedan od dobrih nacina da spiskate pare
:: :: :: Pa kako nesto da uporedim ako nemam ekvivalent?Logicno je da cu da dam zdrave argumente u raspravi
:: :: :: Ne moze nVidia sa nVidia da se poredi.Valjda karte u istom perf rangu pa kroz cenu i ostale detalje.
:: :: :: A ovo za GTX 460 i GTX 560 je jasno kao dan samo sto terate mak na konac bez potrebe
:: :: :: A hteo nehteo stav se kod svakog prepozna i moze da se procita izmedju redova bez da se javno izjasnjava tako da.
:: :: :: :: Majstore, ti ATI ne izbijas iz usta (tastature). Ko ga je uopste pominjao? Jesam li ja mozda napisao da AMD ima bolju cenovnu politiku? Vrtis jednu pricu non-stop, mislim da je svima jasno sta oces da kazes.
:: :: :: ::
:: :: :: :: @Daum Poredjenje je bilo figurativno, sto ti nazalost nisi shvatio. Povuci paralelu sa bilo kojim segmentom proizvoda i razumeces o cemu sam pisao.
:: :: :: ::
loce jbt dok sam pisao post stiglo me da izloguje 16.02.2011. 16:42 #295733

broj poruka: 400
@nikolasur- da ne pisem sve ponovo ako moze jedno pitanje vezano sa karte. da li ti se ikad desilo da jedna karta na jednoj platformi, intel, hoce da radi a da recimo ta ista karta brljavi na drugoj platformi-amd ?

maxxio `dokoni pop i jariće krsti` 16.02.2011. 16:45 #295734

broj poruka: 665
Molim sve članove ovog uvaženog foruma da ubuduće izbegavaju da iznose sopstvena iskustva sa božanskim i bezgrešnim nVidijinim proizvodima ovde, osim kada je reč o ditirambima i molitvama najboljoj, najlepšoj i najpravednijoj multinacionalnoj korporaciji svih vremena - svetoj nVidiji. Hvala unapred.

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs