ok nije fun. posto imam dva pci-e slota za crossfire stavio sam u donji slot i normalno je ucitao win. sta bi moglo sad pa to da bude?? jer su ostale graficke radile u gornjem slotu?? uzgred 4870x2 sam probao u donjem i tu nije radila tako da mislim da nije do gornjeg pci-e slota!!!
:: Nema šanse, fan je fan. Vidi, možda nije dobro legla, juče je radila :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: sad mi izbacuje code 43 problem. kad ubacim 8400GS u komp. i najslabiju rezoluciju mi daje uz najmanje boja mislim da je osam boja. uzeo sam od burazera 9500GT i lepo startuje win i nema tog errora uz normalan broj boja i rezoluciju. da se ne tripuje komp da ne radi fun zato sto je ovo tudjin na grafickoj ?? :: :: :: ::
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: ok nije fun. posto imam dva pci-e slota za crossfire stavio sam u donji slot i normalno je ucitao win. sta bi moglo sad pa to da bude?? jer su ostale graficke radile u gornjem slotu?? uzgred 4870x2 sam probao u donjem i tu nije radila tako da mislim da nije do gornjeg pci-e slota!!! ::
Da ste vi zivi i zdravi,imam ja Abit Siluro Geforce 4200 Ti TRIPLE SLOT vec ihahhaj.Okacicu slike samo da prebacim nekako sa ove kante za djubre koje se zove mobilni posto nemam kabl za njega a bluetooth mi je kuci tako da sam sada bluetoothless. :F Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard Philips 222el 22` LED
:: Pazte sad ovo, 2600XT-B :: :: http://i51.tinypic.com/b7hmzc.jp :: http://i53.tinypic.com/2n99ww.jp :: :: Nego, bil mogao neko da mi učini uslugu i izvrti 9600GT, 3850 ili neku sličnu kartu u vantage na entry, samo GPU skor, hteo bi nešto da proverim :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Athlon 2000XP i MSI neku deluxe plocu(msm da je KT3,jbmlg),klokovao sam je i przio ko lamburdzini bez kvacilo! Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard Philips 222el 22` LED
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.