dautovic je promenio ASUS DirectCU kartu jer mu je smetalo zujanje zavojnica, kako je meni objasnio samo to je bio problem.. zamenili su mu za HAWK i to je to, dalje nije menjao...
:: Ne srljaj sa ne znanjem :: Problem definitivno postoji. Medjutim mnogi useri se ne zale na isti :: Da li je problem sa nekompatibilnim hardverom i li drajverima to je pitanje :: Nesto definitivno ne stima, jer FPS nije proporcionalan snazi karte. Vec je nizi u DX9 igrama :: Problem je Random, i ne zna se uzrok. kazem sa dx10 i DX11 radi skroz ok :: Verovatno drajveri nisu adekvatni trenutno :: Nema pravila za ovo sto se desava !! :: To je jedini zakljucak. Na zalost niko nije toliko strucan, da moze da kaze o cemu se radi. Iz n vidij-e se ne oglasavju !! :: :: User Dautovic je promenio 5 karata GTX 460 i nema problem :: :: :: kako to pojedinci uzmu nesto i toliko pocnu da pljuju po tome da je to neverovatno,a ovde nas gromada ljudi koristu tu seriju karti i niko se ne zali...hmm ajd da pljujes al jos da kazes da se ne uzima,da je cela serija gov**,to mi ne ide u glavu :) :: :: Inace jos jedan glas za Daumovu kartu,to fercera verovali ili ne ko ludo,a ta simonova palit karta ako ide 940mhz za svaki dan ja cu da je pojedem. :: :: :: :: :: :: :: :: Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370 :: :: :: ::
`User Dautovic je promenio 5 karata GTX 460 i nema problem` izvini brate, nekako si dvosmisleno napisao, pa..
:: Ja sam jasno napisao da Dautovic nije imao problem : :: Tako je bar komentarisao na bencu :: Procitaj malo pazljivije . :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 460 OC, Windforc :: ::
alo bre,taj koj nema pojma to si ti,problem postoji da,ali medju 90% korisnika ne! i nemoj ti meni da pricas da je nemam pojma,probao sam 5-6 komada gtx460 i 470 i sad ces ti da mi kazes da ja ne znam...najveci problem je u procesoru,ako nemas 4 jezgra,onda je iskoriscenje karte lose,ko ima 4 jezgra taj se sa ovom kartom ne sekira puno bilo koja igra da je u pitanju..
Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370
simone,jesi li se ti nesto prepirao na benchu sa zeljkom? jel to ta tema? gtx460 low gpu usage?
Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370
:: Pa nisam reko da svi imaju problem. Najcesce sa starijim cipsetovima ali dosta njih i sa novijim. Neznam sta je u pitanju nekompitabilnost il sta vec :: A drzao sam je na 850 bez podizanja voltaze. Sa podizanjem na mximum ide 940 ali je buka nepodnosljiva (vent vrti na mximum) ako hoces veruj ako ne nemoras.Trenutno imam gigabajtovi 770 ud3 v1. Mozda je ploca u pitanju. isto je bilo i na 790 ud5. Ne pljujem po nicemu. Dok sam je testirao sve benchmarke je odradila kako treba ali kad sam pokrenuo COD BO seckanje. Frejmaza 60 ili 90 a secka. Isto je sa Combat arms . Ocito me nije razumeo, mislio sam da na 200 frejma igra secka koci zastajkuje kako vec hocete. kriza dx 10 radi kako treba 4x aa sve max. DX 9 secka.Nemam problema sa svim dx 9 igrama al sa vecinom. Probao sam mnoge graficke i ni sa jednom amd nisam imao problema pa sam ko sto reko uzo amd 6950.Na nekolko foruma sam pokusavao da pokrenem temu o tome i da ljudi budu obazrivi sa ovim kartama a postovi su mi brisano do pre neki dan i to na benchmarku. Da imao sam loše iskustvo sa njom ali i mnogi sa ovog foruma a sad sto oni nista ne govoro neznam :: :: ::
Cim se pomenu grafike, opste tepanje pljuvanje ii prozivanje, a sad i oglas!
Imas svasta za te pare, pogledaj testove po netu. Obavezno idi na 3 godine garancije ako ti nije to znacajnije skuplje od 2 godine.
Gledaj da uzmess karticu kod koje su zavojnice upakovane u kockice, to jest ne vidis ih po kartici. Tako nema zujanja.
Imao je do skoro i 5770 1gb za manje od 12k, ne pratim sad bas nesto cenovnike.
Fabricki overklokovane karte su ok, mada je meni bas fabricki OC karta bila jedina koja je otkazala. One bi trebalo da imaju malo kvalitetnije hladjanje, a ako ti je do OC to moz i sam to, neznam sto bi uzimao fabricki vec OC i to masno platio.
Onaj oglas nije los, mada poglledaj i cene prvo okolo.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.