odradicu neke testove sutra, danas cu utrositi vreme na ciscenje HDD-ova da napravim RAID 0 sa dva wd 500gb i da naravno instaliram novi win7 pa ce da legne nesto od rezultata sutra
Ovaj, vi svi SLEPO VERUJETE da je ovo tačno što je gore napisano? KUPIO KARTICU NA BUVLJAKU po staroj dobroj robnonovčanoj zameni u vrednosti od 150€ i onda mu brže bolje polovnjača od 150€ crkla nakon 3 meseca a ono - ne lezi vraže, odneo u `firmu` koja je jedva dočekala takvu mušteriju i odmah mu dala novu karticu u vrednosti od 335€?!? Idi begaj ,srpske firme poklanjaju tek tako 335€ onima koji su kartice kupili sa oglasa uz važeću garanciju.... a i ono ... da je crkla u garanciji .... to samo govori koliko ste smešni ... Ovako skupe kaRtice crkavaju samo ako ih držite OC preko svih maximuma a to u radnjama znaju da primete ...
Koje ste vi naivčine, no o.k. - - vi ste ovde glavni! P.S. zatekli ste ga pitanjem o temp. da nije ni znao šta laže ... sada će da pročešlja internet za pravim temperaturama ove kartice ...
Sve u svemu - Odlična reklama za ASBIS firmu. Sada je verujem njihov sajt doživeo preobraženje ...
Mene interesuje koja je razlika u garanciji kartice koje si ti licno uzeo i garancije kartice koje si uzeo sa oglasa ..... Koja je to razlika na papiru bas me zanima
+ ako nisi primetio 4870x 2 nije uopste nova i mlada kartica, tako da je mogla da rikne i posle 2 sata a ne 3 meseca.
:: Ovaj, vi svi SLEPO VERUJETE da je ovo tačno što je gore napisano? :: KUPIO KARTICU NA BUVLJAKU po staroj dobroj robnonovčanoj zameni u vrednosti od 150€ i onda mu brže bolje polovnjača od 150€ crkla nakon 3 meseca a ono - ne lezi vraže, odneo u `firmu` koja je jedva dočekala takvu mušteriju i odmah mu dala novu karticu u vrednosti od 335€?! :: Idi begaj ,srpske firme poklanjaju tek tako 335€ onima koji su kartice kupili sa oglasa uz važeću garanciju.... a i ono ... da je crkla u garanciji .... to samo govori koliko ste smešni ... Ovako skupe kaRtice crkavaju samo ako ih držite OC preko svih maximuma a to u radnjama znaju da primete .. :: :: Koje ste vi naivčine, no o.k. - - vi ste ovde glavni! P.S. zatekli ste ga pitanjem o temp. da nije ni znao šta laže ... sada će da pročešlja internet za pravim temperaturama ove kartice ... :: :: Sve u svemu - Odlična reklama za ASBIS firmu. Sada je verujem njihov sajt doživeo preobraženje ... :: :: :: ::
Shvatam da ti teško padaju kritike i ubedjen sam da si jedan od prodavaca koji ovde TUMARA kako bi privukao naivčine ...
Izvini, ali neko i takve treba malo da kritikuje. Možda se nadje neki pametan klinja koji će znati da pročita izmedju redova. Poz. P.S. o mom ludilu raspravlja PC forumaš??? GHuhhh
volino jedna ,da znah po kakvom principu rade te zamene(ili kako bi trebali da rade)znao bi da je ovo normalno(bar na zapadu),a i kod nas zapadne neko posten.
ti bre nisi normalan?uvek se neshto proseravash ,i iznosish budalastine ,kako to nije moguce,kako je nego neznalica(a ti si nam pametan),......... admini ovakve dzovane treba ban momentalni(ako je ikako moguce)dodje samo i krene da sere.
Tebi je mesto u zooloskom vrtu,al ne za majmunima(njihov IQ i kultura su na daleko vishem nivo od tvojih)ti lepo kod bradavicastog praseta.
sto da ne? 4870 x2 nije mlada karta ali je novija od 8800gtx koju je jedan ovdasnji forumas na slican nacin kompenzovao i dobio mnogo bolju..treba srece i sta je 350e za neku furmu ? za kupca je puno
ajde bas kad uvatis vremena provrti par testova i baci oko na temperature to me bas interesuje iz razloga sto sam ja svoju 6950 otkljucao u 6970 i radi sa njenim clockovima pa da vidim kako to sve sljaka.. koji cpu imas?
pII X3 720 otkljucan u X4 na 3.2 GHz radi stabilno, znam da nije dorastao ovoj grafi(mislim u odnosu na i7 9xx) ali nisam ja neki koji radi cesto testove. naravno u ovom slucaju cu poraditi na tome......
Prosla poruka CICIJE da nekim cenjenim clanovima je-e ma - r ! Bio sam poslao ADMINU-MISI poruku da ga banuje i reko to je odradjeno posto vidim da ga nije bilo i opet je tu sa njegovim pljuvanjem.
A OD NEDAVNO JE UVEDENO PRAVILO O ZABRANI PSOVANJA.
PA ADMINE ISPOSTUJ TO I BANUJ OVOG LIKA AJD MALO DA OCISTIMO OVAJ FORUM!!!
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB,G2 640GB GAINWARD GTX 460 1GB `GS`-OC-`GS-GLH` OCZ 600W SXS COOLER MASTER 690 II ADVANCED SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,
on o sto mi se ne svidja kod nasih firmi to je politika oko garancije. .kupim grafiku 3god garancije,posle god dana ona brljavi,vratim je i oni je servisiraju i tako dobijem polovan proizvod sa jos 2god garancije,to nije to...da li garancija garantuje ispravnost komponente 3god ili garancija znaci besplatni servis 3god? ako je ovo drugo oni mogu prodavati i polovnjake sa 3god garancije
Al` si glup, za medalju trolu... Desilo se slično i meni, a to što te ljubomora pukla toliko da te boli glava čekiraj kod čika doktora... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ovaj, vi svi SLEPO VERUJETE da je ovo tačno što je gore napisano? :: KUPIO KARTICU NA BUVLJAKU po staroj dobroj robnonovčanoj zameni u vrednosti od 150€ i onda mu brže bolje polovnjača od 150€ crkla nakon 3 meseca a ono - ne lezi vraže, odneo u `firmu` koja je jedva dočekala takvu mušteriju i odmah mu dala novu karticu u vrednosti od 335€?! :: Idi begaj ,srpske firme poklanjaju tek tako 335€ onima koji su kartice kupili sa oglasa uz važeću garanciju.... a i ono ... da je crkla u garanciji .... to samo govori koliko ste smešni ... Ovako skupe kaRtice crkavaju samo ako ih držite OC preko svih maximuma a to u radnjama znaju da primete .. :: :: Koje ste vi naivčine, no o.k. - - vi ste ovde glavni! P.S. zatekli ste ga pitanjem o temp. da nije ni znao šta laže ... sada će da pročešlja internet za pravim temperaturama ove kartice ... :: :: Sve u svemu - Odlična reklama za ASBIS firmu. Sada je verujem njihov sajt doživeo preobraženje ... :: :: :: ::
ma pusti trola objasnio sam mu da je piglu onom slicicom!!!
:: Al` si glup, za medalju trolu... Desilo se slično i meni, a to što te ljubomora pukla toliko da te boli glava čekiraj kod čika doktora.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Ovaj, vi svi SLEPO VERUJETE da je ovo tačno što je gore napisano? :: :: KUPIO KARTICU NA BUVLJAKU po staroj dobroj robnonovčanoj zameni u vrednosti od 150€ i onda mu brže bolje polovnjača od 150€ crkla nakon 3 meseca a ono - ne lezi vraže, odneo u `firmu` koja je jedva dočekala takvu mušteriju i odmah mu dala novu karticu u vrednosti od 335€?! :: :: Idi begaj ,srpske firme poklanjaju tek tako 335€ onima koji su kartice kupili sa oglasa uz važeću garanciju.... a i ono ... da je crkla u garanciji .... to samo govori koliko ste smešni ... Ovako skupe kaRtice crkavaju samo ako ih držite OC preko svih maximuma a to u radnjama znaju da primete .. :: :: :: :: Koje ste vi naivčine, no o.k. - - vi ste ovde glavni! P.S. zatekli ste ga pitanjem o temp. da nije ni znao šta laže ... sada će da pročešlja internet za pravim temperaturama ove kartice ... :: :: :: :: Sve u svemu - Odlična reklama za ASBIS firmu. Sada je verujem njihov sajt doživeo preobraženje ... :: :: :: :: :: :: :: ::
Ovo mi iskreno nema logike. Ne kažem da nije samo kažem nema logike.Dešavalo se i alti-ju da da bolju graficku al klasu iznad a ovo je ipak velika razlika.Mada možda i nije 2x4870 ti odprilike 6870 a ova je brža 30 posto il tako nešto. Pa dobro možda je i moguce al je cenovno je velika razlika.Neznam al ok.
pa nisam ni ja ocekivao pravo da ti kazem. mislio dam da ce da mi uvale neku stariju 5800 ili 6870, ali covek me je samo nazvao objasnio da je riknula. pitao sma ih jel moze neka nv on je objasnio da imaju samo 6970. naravno nisam se bunio :)
:: Ovo mi iskreno nema logike. Ne kažem da nije samo kažem nema logike.Dešavalo se i alti-ju da da bolju graficku al klasu iznad a ovo je ipak velika razlika.Mada možda i nije 2x4870 ti odprilike 6870 a ova je brža 30 posto il tako nešto. Pa dobro možda je i moguce al je cenovno je velika razlika.Neznam al ok :: :: ::
Tako skupe kartice se ne kvare u garanciji,u stvari,one se ne kvare uopste! :) Ni mercedesi u s klasi se ne kvare,ni BMW,Audi,...Kirbi usisivaci od 4500 evra se ne kvare...Toshiba laptopovi od 2000e+ se ne kvare,a mi svi zivimo u kucama od cokolade gde su prozori od marmelade...ali samo u dolini panjeva gde cvetaju bandere. http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ # MSI 770 C45 # Hynix 2GB DDr3 # Asus 8600GT # Hitachi Deskstar 500GB SATA2 # LC Power 600H-12 # Xigmatek Asgard # Philips 222e
jel` Apolo 13 bio pod garancijom kad je otisao kod Manitua ili je kupljen repariran `na buvljaku`? Inace,ako kupis polovan proizvod pod garancijom jeftinije od cene po kojoj je prodat u radnji,pri reklamaciji te vode u podrum,ubiju te i prave od tebe termo-pastu jer je ostvarivanje garancije smrtni greh u zemlji Narniji... http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ # MSI 770 C45 # Hynix 2GB DDr3 # Asus 8600GT # Hitachi Deskstar 500GB SATA2 # LC Power 600H-12 # Xigmatek Asgard # Philips 222e
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.