mislim nije zaguljeno,ako si spreman da desifrujes sta prodavac hoce da kaze kad kaze gotovo savrseno stanje,znaci da jos uvek radi,ali ima greske,kad kaze neispitano je jer nisam imao cime da ga probam,znaci laze,neispravno je 1000%,al hvata na pohlepu kupca da za male pare kupi dobro a jeftino,kad kaze vrhunska komponenta u to vreme,to znaci da je prevazidjeni krs,koji ima samo sentimentalnu vrednost za nekoga,a pritom kosta skuplje nego nova stvar iz radnje...
...nisam citao sve redom, ali mi zapalo za oko ovo sto je Bax rekao, pa cu samo da potvrdim, ...srecno sa kupovinom...
Vidim da planiras da kupis karticu sa pasivnim hladnjakom za igre, ja ti preporucujem da se okanes toga... Ako je kartica predvidjena za igre... mora da ima aktivno hladjenje... to ti govorim iz iskustva, srecom ja nisam imao ni jednu pasivku u kompu, ali znam par drugova i burazera sto su imali, i lepo su se proveli...
...toliko od mene, pozz...
Hteo si da kažeš da tamo ima i poštenih,ali su manjina! Bitno je da se vrti,pa ko kome uvali Tamo (i ne samo tamo) stare i prevaziđene kartice prodaju po nekim neverovatnim ciframa pa sam ubeđenja da su prodavci sentimentalno vezani za iste pa i ne žele da se rastanu.
:: mislim nije zaguljeno,ako si spreman da desifrujes sta prodavac hoce da kaz :: kad kaze gotovo savrseno stanje,znaci da jos uvek radi,ali ima greske,kad kaze neispitano je jer nisam imao cime da ga probam,znaci laze,neispravno je 1000%,al hvata na pohlepu kupca da za male pare kupi dobro a jeftino,kad kaze vrhunska komponenta u to vreme,to znaci da je prevazidjeni krs,koji ima samo sentimentalnu vrednost za nekoga,a pritom kosta skuplje nego nova stvar iz radnje.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.