Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
HITNO MISLJENJE O OVOJ KARTICI!!!
STRANA 2 OD 2
Equinoxe Re: 09.03.2011. 10:42 #303704

status: user
broj poruka: 12057

Srećno sa kupovinom hardware-a na Limundu, šta god da kupuješ.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VozD1912 Re: Re: 09.03.2011. 11:38 #303711

broj poruka: 949
jel stvarno toliko zaguljeno kupovati preko limunda ili kupinda?? ne pada mi na pamet da kupujem neko samo pitam. inace po meni NOVO JE NOVO !

::
:: Srećno sa kupovinom hardware-a na Limundu, šta god da kupuješ
dukiduledu u principu nije 09.03.2011. 11:50 #303712

broj poruka: 826
mislim nije zaguljeno,ako si spreman da desifrujes sta prodavac hoce da kaze
kad kaze gotovo savrseno stanje,znaci da jos uvek radi,ali ima greske,kad kaze neispitano je jer nisam imao cime da ga probam,znaci laze,neispravno je 1000%,al hvata na pohlepu kupca da za male pare kupi dobro a jeftino,kad kaze vrhunska komponenta u to vreme,to znaci da je prevazidjeni krs,koji ima samo sentimentalnu vrednost za nekoga,a pritom kosta skuplje nego nova stvar iz radnje...

2m4Y re: 09.03.2011. 13:27 #303724

broj poruka: 2355
...nisam citao sve redom, ali mi zapalo za oko ovo sto je Bax rekao, pa cu samo da potvrdim, ...srecno sa kupovinom...

Vidim da planiras da kupis karticu sa pasivnim hladnjakom za igre, ja ti preporucujem da se okanes toga... Ako je kartica predvidjena za igre... mora da ima aktivno hladjenje... to ti govorim iz iskustva, srecom ja nisam imao ni jednu pasivku u kompu, ali znam par drugova i burazera sto su imali, i lepo su se proveli...

...toliko od mene, pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

ctrl Re: u principu nije 09.03.2011. 14:03 #303733

broj poruka: 779
Hteo si da kažeš da tamo ima i poštenih,ali su manjina!
Bitno je da se vrti,pa ko kome uvali
Tamo (i ne samo tamo) stare i prevaziđene kartice prodaju po nekim neverovatnim ciframa pa sam ubeđenja da su prodavci sentimentalno vezani za iste pa i ne žele da se rastanu.

:: mislim nije zaguljeno,ako si spreman da desifrujes sta prodavac hoce da kaz
:: kad kaze gotovo savrseno stanje,znaci da jos uvek radi,ali ima greske,kad kaze neispitano je jer nisam imao cime da ga probam,znaci laze,neispravno je 1000%,al hvata na pohlepu kupca da za male pare kupi dobro a jeftino,kad kaze vrhunska komponenta u to vreme,to znaci da je prevazidjeni krs,koji ima samo sentimentalnu vrednost za nekoga,a pritom kosta skuplje nego nova stvar iz radnje..
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs