Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Da li ATI graficke podrzavaju 3D igrice i filmove?
STRANA 2 OD 2
tortojed @Raic: stvarno, covek je prevazisao i MENE! 01.03.2011. 21:36 #300694

status: user
broj poruka: 11023
......
Da bih popravio stanje stvari, ja postavljam sledece pitanje: da li postoji AMD CPU koji moze da butuje sistem a da do BSOD-a ne dodje pre isteka od 10 minuta (racunajuci od trenutka uspesnog logovanja u Win)?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re: @Raic: stvarno, covek je prevazisao i MENE! 01.03.2011. 21:40 #300697

broj poruka: 4163
Naravno. Svaki. Taj problem ima samo intel...

http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0
Moje sokoćalo
Sempron 145
Asus M4A89GTD PRO/USB3
2*1GbGb DDR3 Kingston HiperX 1600
Čifteković 0,35KW
WD Bleki 1TB

:: .....
:: Da bih popravio stanje stvari, ja postavljam sledece pitanje: da li postoji AMD CPU koji moze da butuje sistem a da do BSOD-a ne dodje pre isteka od 10 minuta (racunajuci od trenutka uspesnog logovanja u Win)
::
raic Re: @Raic: stvarno, covek je prevazisao i MENE! 01.03.2011. 21:51 #300706

broj poruka: 9006
Imam jedan takav u drugom kompu, ali čuo sam da je to retkost. Još bolje, moći ću masno da ga prodam.
Ovako nešto:
`Prodajem masno AMD-ov procesor koji radi bez problema, ko ne veruje može da dođe lično da se uveri.
P.S. : Obavezno povesti sa sobom nekog da vas uštine kako bi potvrdili da ne sanjate``

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

:: .....
:: Da bih popravio stanje stvari, ja postavljam sledece pitanje: da li postoji AMD CPU koji moze da butuje sistem a da do BSOD-a ne dodje pre isteka od 10 minuta (racunajuci od trenutka uspesnog logovanja u Win)
toocool Re: Re: @Raic: stvarno, covek je prevazisao i MENE! 01.03.2011. 21:53 #300707

broj poruka: 1092
LOL

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568

:: `Prodajem masno AMD-ov procesor koji radi bez problema, ko ne veruje može da dođe lično da se uveri
:: P.S. : Obavezno povesti sa sobom nekog da vas uštine kako bi potvrdili da ne sanjate`
tortojed Re: Re: @Raic: stvarno, covek je prevazisao i MENE! 01.03.2011. 22:09 #300713

Odlicno! Ako je kupac zenska persona (kuPica), ja se nudim da besplatno stipam. Al` da nije masna kao AMD...

:: `Prodajem masno AMD-ov procesor
:: P.S. : Obavezno povesti sa sobom nekog da vas uštine kako bi potvrdili da ne sanjate`

raic Re: Re: Re: @Raic: stvarno, covek je prevazisao i MENE! 01.03.2011. 22:24 #300720

Šta te briga, bolje da ljulja nego da žulja.

:: Odlicno! Ako je kupac zenska persona (kuPica), ja se nudim da besplatno stipam. Al` da nije masna kao AMD..
tortojed Ma ja stalno nosim, ispod dzepa, tu zmijicu koja je pomenuta u tvom 01.03.2011. 22:34 #300724

potpisu. Pisti ona kad je stavim u procijep, pisti, al` voli tesnooo... Voli da je žulja, dok iznutra ljulja...

alrad Veze nemate 01.03.2011. 22:37 #300725

broj poruka: 4878
http://www.edimensional.com/index.php?cPath=21&osCsid=5nqe5b9m6gukapkhnl3a8jjgd6

Jeftino, brzo, radi sa svim monitorima i karticama.

quna ... 01.03.2011. 23:19 #300729

broj poruka: 1657
Nisam proptatio ceo taj hype oko 3d naocara, monitora, tv-a, bioskopa, stagod, pa me zanima u cemu se sve to razlikuje od od onoga sto je do sad postojalo? Mislim bilo je od vajkada tih 3d filmova po bioskopu, imao sam asusov gf4 sa cvikama, super je bilo ali interesantno svega 15min, dan danas skupljaju prasinu u fioci... U cemu je sad fora, otkud odjednom tolika alabuka oko toga, jel to isti djavo ili nesto novo?

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: ... 01.03.2011. 23:25 #300732

Ma možeš sa svim tim da uradiš što i tortojed sa fejsbuk natpisom. Da bi pokupovao sve to a da ti posle nedelju dana ne bude žao para morao bi da budeš pun ko čiča miško.

:: Nisam proptatio ceo taj hype oko 3d naocara, monitora, tv-a, bioskopa, stagod, pa me zanima u cemu se sve to razlikuje od od onoga sto je do sad postojalo? Mislim bilo je od vajkada tih 3d filmova po bioskopu, imao sam asusov gf4 sa cvikama, super je bilo ali interesantno svega 15min, dan danas skupljaju prasinu u fioci... U cemu je sad fora, otkud odjednom tolika alabuka oko toga, jel to isti djavo ili nesto novo
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs