Da li ATI graficke podrzavaju 3D igrice i filmove?
STRANA 2 OD 2
tortojed
@Raic: stvarno, covek je prevazisao i MENE!
01.03.2011. 21:36
status: user broj poruka: 11023
...... Da bih popravio stanje stvari, ja postavljam sledece pitanje: da li postoji AMD CPU koji moze da butuje sistem a da do BSOD-a ne dodje pre isteka od 10 minuta (racunajuci od trenutka uspesnog logovanja u Win)?
:: ..... :: Da bih popravio stanje stvari, ja postavljam sledece pitanje: da li postoji AMD CPU koji moze da butuje sistem a da do BSOD-a ne dodje pre isteka od 10 minuta (racunajuci od trenutka uspesnog logovanja u Win) :: :: ::
Imam jedan takav u drugom kompu, ali čuo sam da je to retkost. Još bolje, moći ću masno da ga prodam. Ovako nešto: `Prodajem masno AMD-ov procesor koji radi bez problema, ko ne veruje može da dođe lično da se uveri. P.S. : Obavezno povesti sa sobom nekog da vas uštine kako bi potvrdili da ne sanjate``
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: ..... :: Da bih popravio stanje stvari, ja postavljam sledece pitanje: da li postoji AMD CPU koji moze da butuje sistem a da do BSOD-a ne dodje pre isteka od 10 minuta (racunajuci od trenutka uspesnog logovanja u Win) ::
:: `Prodajem masno AMD-ov procesor koji radi bez problema, ko ne veruje može da dođe lično da se uveri :: P.S. : Obavezno povesti sa sobom nekog da vas uštine kako bi potvrdili da ne sanjate`
Nisam proptatio ceo taj hype oko 3d naocara, monitora, tv-a, bioskopa, stagod, pa me zanima u cemu se sve to razlikuje od od onoga sto je do sad postojalo? Mislim bilo je od vajkada tih 3d filmova po bioskopu, imao sam asusov gf4 sa cvikama, super je bilo ali interesantno svega 15min, dan danas skupljaju prasinu u fioci... U cemu je sad fora, otkud odjednom tolika alabuka oko toga, jel to isti djavo ili nesto novo?
Ma možeš sa svim tim da uradiš što i tortojed sa fejsbuk natpisom. Da bi pokupovao sve to a da ti posle nedelju dana ne bude žao para morao bi da budeš pun ko čiča miško.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Nisam proptatio ceo taj hype oko 3d naocara, monitora, tv-a, bioskopa, stagod, pa me zanima u cemu se sve to razlikuje od od onoga sto je do sad postojalo? Mislim bilo je od vajkada tih 3d filmova po bioskopu, imao sam asusov gf4 sa cvikama, super je bilo ali interesantno svega 15min, dan danas skupljaju prasinu u fioci... U cemu je sad fora, otkud odjednom tolika alabuka oko toga, jel to isti djavo ili nesto novo ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.