Ne vredi da radim Mafia 2 Test sa PhysX-om jer mi GPU usage spada na 20%. Isti problem mi pravi i Mirror`s Edge. Izgleda da ću morati da se pozabavim ovime inače će reinstall sistema sutra da padne...
Evo ti bench mafie 2 bez PhysXa: http://goo.gl/SworB __________________ Scourge of PCBerza
Nije hteo physX da se aktivira iz nekog razloga u nekim igrama, pa sam sa Driver Cleanrom očistio sistem od ATI drivera i proradilo sve. Izgleda da su ATI driveri blokirali PhysX da radi... Glupost, ali ovo nije krivica ATI drivera već Nvidie što blokira PhysX ako ima ATI karte instalirane, ili u ovom slučaju ATI drivere...
Koji god da skineš moraš da podesiš. Kad uključiš recimo Afterburner, odeš u settings, pa onda drugi tab valjda, i imaćeš listu svega što hoćeš da se vidi na ekranu. Kad selektuješ recimo GPU temperature, moraš onda ispod liste da štikliraš Show in OSD i to je to...
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.