I u renderu bi trebalo da su brze grafe (ne realtime render igara) ali to kao i ima logike, napravljene za realtime render grafike igara pa je logicno da budu i poprilicno brze/jos malo realtime u 3d software-u (doduse 4way sli gtx480 recimo), ali mi i dalje nije najjasnije... Sto onda ne stave u procesore to sto ima u grafama? :)
:: Nedostaje test brzine otključavanja Nokie N8 :: Zezam se. To je za poređenje grafičkih nebitno :: :: Ali me stvarno interesuje šta od ovoga najbrže otključava SL3 zaštićene Nokie :: Jel ima negde nekakav takav test ili bar informacija :: Bitna je sirova procesorska snaga GPU jezgra :: Znači šta od ovog vrha ponude ima najbrutalniji GPU a ne :: igricama ili 3D benčmarcima :: :: Laički mi se čini da je ATI6990 :: Jedan novi segment kupaca vrhunskih kartica koji ne igra igrice :: :: Nije mi jasno kako ATI6990, NV580, NV590 i slični GPU kao procesori :: mogu biti tako superiorniji od CPU recimo i7 i da se brzina otključavanja svodi :: na snagu GPU a ne na snagu CPU :: Jesu li stvarno toliko superiorniji ili su tvorci unlocka u nekom dilu sa AMD/NVIDIA, :: INTEL/AMD su tu nešta propustili (mnogo milijardi evra na globalnom nivou) :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.