Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Nvidia GTX 590 su raspoložene da crkavaju zbog drajvera
STRANA 2 OD 2
mikac962 Re: 25.03.2011. 19:34 #308360

status: user
broj poruka: 555
Pazljivim gledanjem snimka, vidi se da dolazi do restarta, a zatim i pojave dima. Ili su oni uradili reset, ili je ploca to odradila sama zbog prevelokog kloka.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Merhaba Kalife 25.03.2011. 19:35 #308361

broj poruka: 18472
Hm..Hvala na komplimentima..Da se manje pecas i nedozivljavas licno da udjes u ligu somova :D znao bi da mi odgovoris na istom nivou.
Cisto da se nadovezem na konstataciju hardvera.Uvek sam i uvek cu imati nadam se dobar hw.Karte sam uvek uzimao iz top ponude i bio prezadovoljan jer je to zadovoljavalo moje potrebe i zelju za entuzijazmom.Pored toga redovno updatujem (istina u poslednje vreme sam se povukao) dodir sa novotarijama pa odradim i po koji test..

Sto se tice OC-a sama tvoja konstatacija govori (ali ovo sad bez provokacije ti kazem)
da nisi dovoljno upucen.Da je tako lagan OC ti bi sad isao na takmicenje.Inace pricas sa covekom koji se godinama unazad bavi sa tim stvarima gde sam se dokazao i unovcio to znanje.Za to definitivno treba imati skill i osecaj i nije OC za svakog.Ako mislis da je sve tako lagano ja se necu buniti ali veruj mi da debelo gresis.Naravno ovo govorim u globalu za sve..

P.S.Ne znam sto si se nadundurio?Nisam ti nigde pomenuo AMD-eku :D pricao sam sve vreme o nVidia.
Odoh sad malo da se rekreiram,tebi bi isto preporucio .)

Hiçbir kötü duygular

@philaemos
To se zove pravi kosntruktivan post.Pozdrav.

Štangliranje

:: Stvarno si poslednji papan, sve spustis na licni nivo
:: Uz konstantnu potrebu za omalovazavanjem sagovornika
::
:: Uvek posedujem grafu koja je spadala medju brze tj. ne spada u budzet segment, ali kupujem onda kada izadje sledeca serija i padnu cene. Ne jurim trend i hardver koristim sve dok ne postane prespor za moje potrebe
:: S tim da upotrebnu vrednost produzavam overklokom, i da nije to neka filozofija, ako znas sta radis i to radis strpljivo uz pracenje bitnih parametara
:: Uz to prilikom kupovine gledam da uzmem nesto sto ima jos prostora za overklok ali ne i nesto sto je vec OC
:: :: Sto si tako izrevlotriran?Lepo vreme bilo napolju,pticice cvrkucu ,zena ima ne zna im se broj
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=A3c7YOT-mf
:: :: ti se ovde raskokodakao bez potrebe.Cemu li se ti radujes da mi je znati?
:: ::
:: :: A ne znam odakle ti samo ideja da pominjes OC i hladjenje kad je upravo to hladjenje bolje resenje i mogucnost za taj OC
:: :: Ti si hardver ocigledno vidjao samo na slikama pogotovu ovako skupocen a za sigorno znam da nisi upucen koliko danasnji `testeri` a ima ih pun qrac imaju prakticnog znanja.Sve mesar do mesara.Pici voltazu i rokaj megaherce.Kao da se to samo tako radi.Ljudi misle da je overklok tako prost i lagan a u stvari postoji jedna veza i odredjena kompatibilnost izmedju setovanja,poznavanje tog hardvera,agilnost jedan osecaj koji moras da imas za to i konacnu procenu itd..Zato se i rezultati i razlikuju izmedju overklokera cak i na istim masinama
:: :: Kada jedan pavijan zarad vecih brojki predje nenormalnu granicu u odnosu na VID ,ja koliko znam karta je spaljena tj naponska sekcija preko 1.1v tako da se tu prica zavrsava
:: :: A sto se tice drivera,ako je krivac,cekam da cujem zvanicno obavestenje pa cu prvi da ih `pohvalim` za precizan i kvalitetan rad na software-skoj podrsci
:: :: Sreca kod nVidia nema bar miseva
:: :: Tebrik
:: :: @Dau
:: :: Prica se na benchmarku o tim stvarima.No pusti trolove da se samozadovoljavaju.Vidis da svrsavaju od srece
:: :: Štangliranje
DmasteRNo1 Re: Re: Zašto da budemo kontruktivni 25.03.2011. 19:42 #308362

broj poruka: 6108
Kamo sreće da se taj Epik Fejl odnosio na te išmirglane i oštećene konektore za napajanje. Po njegovim standardima, a i standardima ostalih `zelenih`, 6900 serija je trebalo da bude barem 50% bolja od GTX480/470, a bila je nekih 20-25%, što je prosto nedopustivo. AMD ima da pravi nove karte kako oni kažu/žele, inače je odmah Epik Fejl.
A kad nVidija zasere, a to im se u poslednje vreme prečesto dešava, onda je to slučajnost.

Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

KalifNS @Sky 25.03.2011. 20:09 #308369

broj poruka: 1017
Ma super si brale, samo da nisi malo prepotentan bio bi jos bolji.

Licna vendeta sto si se upecao pre neki dan i jos samostalno potezanje te teme govori jos vise o tvom karakteru i potvrdjuje moju tvdnju da je ovo cist revansizam.

Ali ok, ima ljudi koji imaju potrebu da se makar kako iskazu, kada ne mogu u svakodnevnom zivotu, pa pobrkaju virtuelni sa realnim do te mere da im virtualni postaje glavna preokupacija.

Sto se pridruzivanja jatu tice, zao mi je ali posto si ti vec u tom jatu brkatih riba, ja bas i ne bi. Ima jos riba u reci, izbor je ogroman.

A top i brze karte, po meni je 3850 u momentu pojave 4850 sasvim top. Kao i koristenje 460 u momentu kada se pojavljuje 560. Neznam koj ces veci top od toga. Zasta upotrebiti jace, gde su te igre?

A ovverclock nikad nije bio prostiji, ma i par klinaca u srednjoj skoli ce to uraditi. Toliko lufta ima danas u srednjem segmentu da je to kesa samo takva. Pogledas par primera po netu, nacifras na isto, stavis jace hladjenje i voala. Sa jeftinim intelom 775 ce svaki user dobiti makar 30% povecanje kloka prostim dizanjem FSBa. Sta oces prostije od toga. Od celerona 300 pa na ovamo sve je prostije i prostije. Proizvodjaci ploca se svojski trude da bude tako.

A za grafe, sta, jel mozda tesko pomeriti slider u afterburneru ili cccu.
Ne kiti se lovorikama koje ne zasluzujes. Da ne mislis da je neka umetnost pak stavljati tecni azot na procesor samo da bi se pokazao na par minuta, mislis da je neka fora promeniti kondenzatore na grafici, mislis da su svi oni doktorirali elektroniku, pa i serviseri poznaju elektronska kola, nije problem to tako veliki kolko je problem sto je overklok kao sport skup i veoma neisplativ sport.

Tvoje iskustvo je irelevantno ako ne moze doneti neko dobro tebi ili okolini.
Covek koji izjavi da `ko ima pare ce kad cena 580ice da padne da se debelo opari` debelo govori o svojoj strucnosti.
Razmisli, kako ce da se opari, da nece da je proda skuplje?

Bacas se svakakvim frljotkama i opet dodjes ovde i ostanes ziv. Znas to sto te ne prozivamo za tvoje gafove ne znaci da ih ne primecujemo. Prosto mislim da tad nisi vredan paznje pa se ne udubljujem.

PS. Na ovom forumu se koristi srpski jezik, ne pada mi napamet da prevodim ono sto si okacio dodatno pa makar sta da pise.
TheBear Ako nekoga zanima 25.03.2011. 21:04 #308381

broj poruka: 6502
evo pre nekih pola sata sam klokovao GTX590, naravno bez dizanja napona jer je prevelik rizik. Isla je na 670/1340/1715Mhz.

Dakle GPU za 60-70Mhz i memorija samo desetak Mhz, sve preko je pucalo bilo za GPU bilo memoriju. Na defaultnih 0.935V

Bice test na sekiri (pcaxe.com) ubacio sam i Crysis 2 u benchmark-e, igra inace leti na ovoj karti, prosto milina igrati :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 A zar si 25.03.2011. 21:07 #308383

broj poruka: 4187
mislio da nije milina igrati sa takvom azdajom? .)

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

SkyFire Re: @Sky 25.03.2011. 21:24 #308387

broj poruka: 18472
Odradio sam opasan trening.Ramena i triceps vec gore.Osecam da cu sutra dobiti upalu..

Štangliranje

:: Ma super si brale, samo da nisi malo prepotentan bio bi jos bolji
:: Licna vendeta sto si se upecao pre neki dan i jos samostalno potezanje te teme govori jos vise o tvom karakteru i potvrdjuje moju tvdnju da je ovo cist revansizam
:: Ali ok, ima ljudi koji imaju potrebu da se makar kako iskazu, kada ne mogu u svakodnevnom zivotu, pa pobrkaju virtuelni sa realnim do te mere da im virtualni postaje glavna preokupacija
:: Sto se pridruzivanja jatu tice, zao mi je ali posto si ti vec u tom jatu brkatih riba, ja bas i ne bi. Ima jos riba u reci, izbor je ogroman
:: A top i brze karte, po meni je 3850 u momentu pojave 4850 sasvim top. Kao i koristenje 460 u momentu kada se pojavljuje 560. Neznam koj ces veci top od toga. Zasta upotrebiti jace, gde su te igre
:: A ovverclock nikad nije bio prostiji, ma i par klinaca u srednjoj skoli ce to uraditi. Toliko lufta ima danas u srednjem segmentu da je to kesa samo takva. Pogledas par primera po netu, nacifras na isto, stavis jace hladjenje i voala. Sa jeftinim intelom 775 ce svaki user dobiti makar 30% povecanje kloka prostim dizanjem FSBa. Sta oces prostije od toga. Od celerona 300 pa na ovamo sve je prostije i prostije. Proizvodjaci ploca se svojski trude da bude tako
:: A za grafe, sta, jel mozda tesko pomeriti slider u afterburneru ili cccu.
:: Ne kiti se lovorikama koje ne zasluzujes. Da ne mislis da je neka umetnost pak stavljati tecni azot na procesor samo da bi se pokazao na par minuta, mislis da je neka fora promeniti kondenzatore na grafici, mislis da su svi oni doktorirali elektroniku, pa i serviseri poznaju elektronska kola, nije problem to tako veliki kolko je problem sto je overklok kao sport skup i veoma neisplativ sport
:: Tvoje iskustvo je irelevantno ako ne moze doneti neko dobro tebi ili okolini
:: Covek koji izjavi da `ko ima pare ce kad cena 580ice da padne da se debelo opari` debelo govori o svojoj strucnosti
:: Razmisli, kako ce da se opari, da nece da je proda skuplje
:: Bacas se svakakvim frljotkama i opet dodjes ovde i ostanes ziv. Znas to sto te ne prozivamo za tvoje gafove ne znaci da ih ne primecujemo. Prosto mislim da tad nisi vredan paznje pa se ne udubljujem
:: PS. Na ovom forumu se koristi srpski jezik, ne pada mi napamet da prevodim ono sto si okacio dodatno pa makar sta da pise.
DmasteRNo1 Re: Re: @Sky 25.03.2011. 21:30 #308390

broj poruka: 6108
To je ono što smo jedva čekali da čujemo. Upala nije dokaz jakog treninga, nego loše fizičke pripremljenosti.

Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

raic Re: Re: Re: @Sky 25.03.2011. 21:32 #308391

broj poruka: 9006
Ma pusti, sad su masovni treninzi iz dana u dan, pripreme za desant na Zemun.

Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

:: To je ono što smo jedva čekali da čujemo. Upala nije dokaz jakog treninga, nego loše fizičke pripremljenosti
FSamir *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 25.03.2011. 21:48 #308396

broj poruka: 777

Mislim da se diže daleko veća galama nego što situacija zaslužuje.
Istina je da je dobro da se ljudima ukaže na to da će im kartica otkazati ako je preterano overvoltuje ali zar overvolt nije uvek rizičan.
Kartica je komplikovana, dva GPU-a, i jasno je da je njeno overklokovanje komplikovano.

Na ovoj stranici su se na techPowerUp-u prilično raskokodakali ali nestručnost teško da mogu da sakriju.

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_590/26.html

Dobili su 815 MHz na 1,000 V ali im nije bilo dosta pa su otišli sve do 1,2 V.
Problem je što onaj nereferentni, napravljen za overklok, trospratni ASUS GTX580 postiže maksimalno negde oko 930 ali na 1,1 V. To što su probali na 1,2 V je suludo i moram reći kretenski. Nestručnost na sve strane, na 815 MHz su morali da primete da kartica pod opterećenjem trotluje i da treba da krenu unazad od te tačke.
U svakom slučaju njihov zvanični overklok je 775 MHz.
Ono što ste mnogi ``zaboravili`` da istaknete je da se na toj istoj stranici gde su balavili o riknjavanju kartice nalaze rezultati sa tih 775 MHz.
GTX590 je na tom kloku elegantno preskočio i 5970 i 6990.

Autor sa AnandTech-a je na ovoj stranici ``objasnio``:

http://www.anandtech.com/show/4239/nvidias-geforce-gtx-590-duking-it-out-for-the-single-card-king/16

Sa naponom za GTX590 ne bi trebalo ići preko 0.987 V.
Tada je kartica bezbednai neće doći do trotlovanja odnosno automackog smanjivanja klokova.
Na toj voltaži ono su postigli 750 MHz.
To je sasvim blizu pune GTX580 SLI brzine.
Za sve preko toga je potrebno drugačije hlađenje ili još bolje nereferentna štampa.

Citat sa HardOCP-a:

http://www.hardocp.com/article/2011/03/24/asus_geforce_gtx_590_video_card_review/9#

``Utilizing Voltage Tweak internally we have seen clock speeds in the range of 740 to 780 ( this is using a vcore setting of 1.035 to 1.065 ) varying on the GPU.
IT IS IMPORANT TO NOTE any overclocking with voltage exceeding 1.000 is strongly advised that the fan be manually set to ensure sufficient cooling performance.
It is not advised to generally exceed the 1.050 to 1.065 vcore range as this begins to meet the limits for the OCP/OVP mechanism on the card. Exceeding these values without disabling OCP/OVP or having superior cooling could affect the lifespan and functionality of the card/gpu.
This of course would put it in the range of a `true` GTX 580 SLI configuration. We will be showing our results soon.``

Kao što vidite ima starih i kvalitetnih sajtova na kojima autori znaju šta rade i znaju kako da postupaju sa egzotičnim hardverom.

Pisko Crveni komentar 25.03.2011. 22:31 #308403

broj poruka: 6672
Onako, bez zezanja... ma prvo moram opet da kažem da je bzv kupovina i 590 i 6990, a da svakako zeleni taborčić baca u bedak, zbog kojeg nemam volje ni da ih zezam...al` ajd` da nastavim šta sam hteo:
- 6990 je prenategnuta kartica u startu, ne nategnuta, već prenategnuta u defaultu, TAČKA.
- nevidija je apsolvirala hlađenje rerni toliko dobro, da je neki pajser iz iste firme pomislio da na osnovu toga može da preteruje u potrošnji, anulirajući pozitivan efekat hlađenja...
- ja ne znam kako su mogli da na starim drajverima, koje su već pustili u opticaj davno, da regulišu da im neki (i ja da ga okarakterišem pravilno kao:) kreten ne spali karticu overvoltom, koliko sam razumeo, sa novijim, pravilnim drajverima, to nije moguće (tzv. protuidiotska zaštita)... ne znam šta su mogli da urade sa starima koji su već pušteni u divljinu... možda nešto u BIOS-u pa da karta NIKAKO ne radi sa starijim drajverima a mi da palamudimo zašto je to tako... ali nisu. Možda to i nije moguće, ali je loša reklama, što yes-yes...
- dalje, zbog onog pod rednim brojem jedan, nalaze se toliki `kreteni` koji nasviravaju kartice, sve verujući u `superiornu arhitekturu` koju bi, inače, prodali nako mesec-dva akanja jer će uskoro rikavela hladnog lema, pa očekuju da i ova 590 može isto tako bar mesec-dva.. kad ono ne može.
- na kraju, nije ovo ni tako loše što se desilo, koliko god neodobravao kupovinu takvih kartica (ponavljam, oba tabora), kao ljubitelj tehnike, znam da bi i ja to uradio u nekim periodima svog života, možda i više puta, pa, za takve `zaluđenike`, bolje je da znaju šta ne smeju nego da sami pale kartice.

A sad, neozbiljno:
Predlažem da se za zeleni tabor otvori neki SMS instant broj-servis za uplatu donacija u cilju smanjenja žaljenja, pošto je katastrofa sasvim analogna japanskoj, i da crveni tabor još uvede i par-dnevni moratorijum u zajebavanju zelenog tabora, bar dok im ne stignu drugi drajveri. A jes` ih koka oni krajsis, čudo jedno....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

FSamir Re: Crveni komentar 25.03.2011. 22:39 #308405

broj poruka: 777
:: Onako, bez zezanja... ma prvo moram opet da kažem da je bzv kupovina i 590 i 6990, a da svakako zeleni taborčić baca u bedak, zbog kojeg nemam volje ni da ih zezam...al` ajd` da nastavim šta sam hteo
:: - 6990 je prenategnuta kartica u startu, ne nategnuta, već prenategnuta u defaultu, TAČKA
:: - nevidija je apsolvirala hlađenje rerni toliko dobro, da je neki pajser iz iste firme pomislio da na osnovu toga može da preteruje u potrošnji, anulirajući pozitivan efekat hlađenja..
:: - ja ne znam kako su mogli da na starim drajverima, koje su već pustili u opticaj davno, da regulišu da im neki (i ja da ga okarakterišem pravilno kao:) kreten ne spali karticu overvoltom, koliko sam razumeo, sa novijim, pravilnim drajverima, to nije moguće (tzv. protuidiotska zaštita)... ne znam šta su mogli da urade sa starima koji su već pušteni u divljinu... možda nešto u BIOS-u pa da karta NIKAKO ne radi sa starijim drajverima a mi da palamudimo zašto je to tako... ali nisu. Možda to i nije moguće, ali je loša reklama, što yes-yes..
:: - dalje, zbog onog pod rednim brojem jedan, nalaze se toliki `kreteni` koji nasviravaju kartice, sve verujući u `superiornu arhitekturu` koju bi, inače, prodali nako mesec-dva akanja jer će uskoro rikavela hladnog lema, pa očekuju da i ova 590 može isto tako bar mesec-dva.. kad ono ne može
:: - na kraju, nije ovo ni tako loše što se desilo, koliko god neodobravao kupovinu takvih kartica (ponavljam, oba tabora), kao ljubitelj tehnike, znam da bi i ja to uradio u nekim periodima svog života, možda i više puta, pa, za takve `zaluđenike`, bolje je da znaju šta ne smeju nego da sami pale kartice
:: A sad, neozbiljno
:: Predlažem da se za zeleni tabor otvori neki SMS instant broj-servis za uplatu donacija u cilju smanjenja žaljenja, pošto je katastrofa sasvim analogna japanskoj, i da crveni tabor još uvede i par-dnevni moratorijum u zajebavanju zelenog tabora, bar dok im ne stignu drugi drajveri. A jes` ih koka oni krajsis, čudo jedno...
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!

ali idemo još jednom citat sa HardOCP-a:

``It is not advised to generally exceed the 1.050 to 1.065 vcore range as this begins to meet the limits for the OCP/OVP mechanism on the card. Exceeding these values without disabling OCP/OVP or having superior cooling could affect the lifespan and functionality of the card/gpu.`

Ovo im se nije javilo u snu.
Mora biti da su im iz nVIDIA-e rekli.
Kad ne poslušaš savet proizvođača dobiješ mrtav proizvod, toliko je prosto.

Pisko Re: Re: Crveni komentar 25.03.2011. 22:58 #308408

broj poruka: 6672
E, brale, čitaj bar izjave svog tabora: ne sporim ja da je to kretenski (to bi bilo kretenski sporiti), već, da u okviru nemodovanih drajvera, možeš dospeti do kretenskih napona. To je greška nividje, ko` što reče Sky, MORALI su računati i na kretene kao kupce... ili bar zlonamernike. Sa felermijem i postfelermijima su uveli throtling kao protuidiotsku zaštitu, a ovde su nešto zbrzali, tj. promaklo im. Meni ne smeta što se to desilo, jer je... ono, moguće, dešava se, ali, poprilično dugo palamude da je razvijaju, testiraju, te gotova pre dva meseca, te vamo-tamo a onda neka relativno prosta glupost.
Pazi, hlađenje je za divljenje, ali ja i pored njega mislim da će i na double kajmaku i na ovome, neminovno biti problema sa hladnim lemovima. Daj bože da lupam, za sve koji kupe.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: :: Onako, bez zezanja... ma prvo moram opet da kažem da je bzv kupovina i 590 i 6990, a da svakako zeleni taborčić baca u bedak, zbog kojeg nemam volje ni da ih zezam...al` ajd` da nastavim šta sam hteo
:: :: - 6990 je prenategnuta kartica u startu, ne nategnuta, već prenategnuta u defaultu, TAČKA
:: :: - nevidija je apsolvirala hlađenje rerni toliko dobro, da je neki pajser iz iste firme pomislio da na osnovu toga može da preteruje u potrošnji, anulirajući pozitivan efekat hlađenja..
:: :: - ja ne znam kako su mogli da na starim drajverima, koje su već pustili u opticaj davno, da regulišu da im neki (i ja da ga okarakterišem pravilno kao:) kreten ne spali karticu overvoltom, koliko sam razumeo, sa novijim, pravilnim drajverima, to nije moguće (tzv. protuidiotska zaštita)... ne znam šta su mogli da urade sa starima koji su već pušteni u divljinu... možda nešto u BIOS-u pa da karta NIKAKO ne radi sa starijim drajverima a mi da palamudimo zašto je to tako... ali nisu. Možda to i nije moguće, ali je loša reklama, što yes-yes..
:: :: - dalje, zbog onog pod rednim brojem jedan, nalaze se toliki `kreteni` koji nasviravaju kartice, sve verujući u `superiornu arhitekturu` koju bi, inače, prodali nako mesec-dva akanja jer će uskoro rikavela hladnog lema, pa očekuju da i ova 590 može isto tako bar mesec-dva.. kad ono ne može
:: :: - na kraju, nije ovo ni tako loše što se desilo, koliko god neodobravao kupovinu takvih kartica (ponavljam, oba tabora), kao ljubitelj tehnike, znam da bi i ja to uradio u nekim periodima svog života, možda i više puta, pa, za takve `zaluđenike`, bolje je da znaju šta ne smeju nego da sami pale kartice
:: :: A sad, neozbiljno
:: :: Predlažem da se za zeleni tabor otvori neki SMS instant broj-servis za uplatu donacija u cilju smanjenja žaljenja, pošto je katastrofa sasvim analogna japanskoj, i da crveni tabor još uvede i par-dnevni moratorijum u zajebavanju zelenog tabora, bar dok im ne stignu drugi drajveri. A jes` ih koka oni krajsis, čudo jedno...
:: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!
:: ali idemo još jednom citat sa HardOCP-a
:: ``It is not advised to generally exceed the 1.050 to 1.065 vcore range as this begins to meet the limits for the OCP/OVP mechanism on the card. Exceeding these values without disabling OCP/OVP or having superior cooling could affect the lifespan and functionality of the card/gpu.
:: Ovo im se nije javilo u snu
:: Mora biti da su im iz nVIDIA-e rekli
:: Kad ne poslušaš savet proizvođača dobiješ mrtav proizvod, toliko je prosto
Snoopy- - - 27.03.2011. 21:30 #308999

broj poruka: 6083
Evo cisto da moze i ovde da se vrti u krug jedna te ista prca

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs