Preduhitrio si me taman sam hteo da ih uputim. Jel ima tu neki problem, sta mislio si da ja krijem nesto. Pa ja za razliku od vas na svuda pricam isto, xexexe... Vama je to cudno. Meni je cudno da vam jos uvek neko poklanja grafike. Ako dodjem do suda ocekujte i ljude iz AMD bice pozvani da cuju kako neko prica da njihove ispravne karte rade na 95C. Cudno mi je i da gazde firmi ne znaju sta se ispod njih radi pa ce ih iznenaditi pozivc za sud verovatno. To radnici nece moci da sakriju od njih. Da mi je da vidim kako ce da im objasne, neka budala nije u pravu, pa da budala ce da ih prosvetli sa kim rade u sudnici. Mogu da vas oiabavestim da narod kapira da 100 pormecenih zajebava kompletnu javnost komp u Srbiji i pricaju od coveka do coveka kako im sta padne napamet i kako sta dobavljaci donesu asta prodajete na limundo to ce tek da ljudi cuju. Mocicete samo izmedju sebe da kupujete i prodajete. Narod ce u radnjama a otvoricu mu oci kopirajuci recenice tipa stavi na Limundo i sve sta se dogadja pre toga. Obrni okreni kada je neko u pravu mozete da se okrenete naopacke nista vam ne vredi.
Ne ja kao svaki potrcko razlicite prodavnice i razlicitog dobavljaca, kako sta novo stigne menjam ukus i menjam procenu sta je najbolje. Kako ko dodje i sta mu treba ja tako menjam pa se posvadjam sa potrckom izx druge prodavnice a neko je pitao samo jel dovoljno nesto a ne sta da kupi. Onda cekam da mi bace kosku tj besplatni test primerak graficke i da nastavim ono sto sam radio.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.