Ma budi uporan, pa ces videti valjda da izmuvas nesto pristojno. Sustina je sto oni gledaju cenu po kojoj si kupio kartu, a ne njenu snagu. Aj pa javi sta je bilo.
ako pocnu da uvrcu samo po receptu nisam zadovoljan,Ja nisam laik,znam koliko je 4870 jaka,ako nemate novu :) 4870 dajte mi 5770 inace odo u inspekciju..i cao posle mojih reci,gle cuda za 10min zovu i kazu upravo stigla na lager i to saphire :)
resio sam da bas budem uporan manje me je bolelo kad sam radio reklamacije za druge jer su se musterije pitale ali sad je ovo moje pa se nedam lako _____________________ L-Dizajn, namestaj po meri
osim namestaja prodajem i kompove imam pristup dilerskim servisima i znam nabavne cene 1500 je jeftinija 450 od 4870 kad sam uzeo doduse ja je uzimam kao da je kupujem u maloprodaji bez zarade ali sa porezom 5770 jeste skuplja kao i 460 ali ja bih nesto i doplatio da dobijem bolju ali nisam dobio ponudu znaci idemo lagano bez ostrih reci pa da vidimo, u sustini ne zanima me cena ali necu slabiju i iz nize klase realno nije moje da ja o tome razmisljam neka daju i 4870 ispravnu i meni je ok na lageru ima i 260 reparirana, i ona mi odgovara i ista je nabavna cena sa 450 sto mi nju ne ponudise
u sustini cicijaska posla, samo oni da ne izgube
dosad sam im uzeo mozda i 10-20 hiljada evra u robi, verovatno ako mi ovo ne zavrse kako treba vise ni dinara nece videti, tu je i alti( nisam bas ni tu zadovoljan) i ewe i ostali ima robe samo sve manje kupaca _____________________ L-Dizajn, namestaj po meri
550 Ti ne uzimaj ona ti je tu negde sa 5770, 460 uzmi i uzivaj.
:: novi momena :: sada mogu da doplatim za koju hocu i moju racunaju kao na dan kupovin :: sad sam vec manje ljut, hvala i :: :: ajd pomozite sad da odabere :: ima gainward sto mi zapadose za ok :: GTX460-1024-DUALDVI-HDMI-SE :: GTX550TI-1024-DVI-HDM :: :: ili mozda neka trec :: nisam bas u toku sa ovim novim kartam :: :: 460 bi izasao na 135-140 a 550 14 :: :: :: ____________________ :: L-Dizajn, namestaj po mer :: http://www.wix.com/protecha/ldizaj :: ::
a i iskreno sta god uzmem kompletiram u masinu i prodajem, smorio me vise desktop(imam ih 3) prelazim na laptop odmah bice u oglasima cim ovo zavrsim ceo ili u delovima, sve ok, cak i athlon x3 otkljucan na full phenom :) zato i gledam da dobro prodjem i lako da prodam _____________________ L-Dizajn, namestaj po meri http://www.wix.com/protecha/ldizajn
VGA PCI-E 1024MB GDDR5 GeForce GTX460, 336 cores, Golden Sample, Core 648 MHz, Mem 3400 MHz, HDMI 1.4a, GeForce with CUDA
sad sam proveravao posto danas narucujemo jeste da nosi oznaku SE ali ima 336cores, osakacena je ali gde, svuda po netu SE varijante imaju 288 a ova 336, cudno
da ne smaram vise zavrsio sam posto kupujem kola nisam hteo da doplacujem za 460 vec sam u dogovoru s momcima iz tehnikoma (hvala im) dobio 5770 1igb msi za 10 evra doplate iz jedne druge firme a oni ce uzeti nesto u pinu sta im treba
rezime ne blatim pin jer su ipak na kraju ponudili da biram (posle 2 kontakta) tako da cu nastaviti saradnju sa njima
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.