Pa jbt, ovo je kao PCBerza a niko ne zna da preporuči pravu stvar. Pa za 27 inča mora da se stavi naravno najjača grafika da bi sve to ispratila kako treba. Najbolje da ne razmišljaš, uzmeš lepo GTX590 ili ATI 6990 i na konju si, ne moraš da brineš par godina o grafici bilo kako, a svim drugarima će da padne vilica na pod...
Kasnije kad padnu cene, dodaš još jednu takvu u SLI/CF i uživancija...
Evo prave stvari za 27 inča, ništa ispod toga: http://bit.ly/hyBIgZ __________________ Scourge of PCBerza
bio u pitanju, jer joj ne bi palo na pamet da stavi nadimak Aticica, pa makar se sto puta Atić prezivala. Čovek organski ne podnosi AMD/ATi. O kupovini ATi-jevih karti da ne govorim. Inače, SK sam redovno kupovao 7-8 godina, dok mi na živce nisu počele da idu reklame na svakoj drugoj strani, i sve češći testovi `novog hardvera` tipa: šporeti, veš mašine, frižederi i zamrzivači.
Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Ako mislis da radi ok i da svi kompletno nisu ostali zarobljeni u vremenu i prostoru OK- tvoja stvar, ne pisem ja ovo zato sto mi se moze vec zbog nekih stvari od kojih vecinu skoro svi ovde znaju.
Retko ko na ovom forumu (a ko pritom nije dobio ovih dana licnu kartu i dozvolu da colja) nije citao SK, pa da pocnemo od nasih user-a sa pitanjem ko jos uvek baca pare na to, a zatim mozemo i SK da okrenemo pa ako su dovoljno nenormalni da nam kazu koliko im je opala prodaja u poslednjih par godina.
@Daum: Dobro ti kazes matori,bar neko pametan da se javi.Samo da se nadovezem na bolnu tacku monitor pa jos kad vidi SK Eyefinity frankenstajne ja licno mislim da je ovo pravo resenje http://fwd4.me/z5J i nista slabije.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.