Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI GeForce GTX 580 Lightning
STRANA 2 OD 2
Wlada011 Opet EVGA 11.04.2011. 13:49 #313680

status: user
broj poruka: 851
Sta mislite o toj EVGA GTX580 3GB sto treba da izadje???
Hoce li to biti najaci GTX580???

OOOOOOO Zasto ste SVIIII
COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII.
pored Corsair-EVGA tako jadniiii...
Zasto samo Srbi nevideeeee,
misle da sa Kinom imaju High END, la la la
Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
B011 Re: Opet EVGA 11.04.2011. 13:54 #313682

broj poruka: 280
Mislim da nece biti potrebe za njom ukoliko nemas nameru da koristis 2D/3D surround, odnosno rezolucije tipa 5670x1080.

Za `normalne` rezolucije je bolji izbor neferentna gtx580 sa uobicajenom kolicinom memorije, kao ova koja je predmet teme.

EDIT: A i Wlado, ako vec hoces ATI, i nereferentni kuler, sacekaj ovu:
http://www.tweaktown.com/reviews/3986/msi_radeon_hd_6970_2gb_lightning_overclocked_video_card_review/index.html

:: Sta mislite o toj EVGA GTX580 3GB sto treba da izadje??
:: Hoce li to biti najaci GTX580??
::
:: OOOOOOO Zasto ste SVIII
:: COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII
:: pored Corsair-EVGA tako jadniiii..
:: Zasto samo Srbi nevideeeee,
:: misle da sa Kinom imaju High END, la la l
:: Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End
Wlada011 ... 11.04.2011. 14:05 #313686

Ma ja pitam samo da li ce EVGA ponovo pokopati ove nase dza bu najave nama dostupnih kinescica. A i ASUS ce izbaciti bolji model od tog MSI.
Citam za DirectCu 570 koje me savetuju ljudi da uzmem kao zamenu za moju. Nasao sam 10 postova sa crash to desktop u igrama i nekim drugim problemima.
Otprilike neko otvori temu pa ispod pise i meni, i meni, i meni.
Kazu da je driver u pitanju. Neki su zamenili za druge GTX570 i imaju identican problem. Neki su ispravili novijim driverima a neki nisu. Ocekuje se da ljudi nece igrati i cekace drivere, mozda bi bio i ja jedan od njih da sam presao na 570. ASUS DirectCu 570. Definitvno NE kada sam ja u pitanju.Ala pogadjaju nasi dobavljaci da nisu tako dobri pomislio bi namerno.

OOOOOOO Zasto ste SVIIII

Ishmerish Re: ... 11.04.2011. 14:10 #313690

broj poruka: 7285
A kako bi bilo da ti ja poklonim jedan karbonski teleskop(za pecanje) od 6 metara, pa lepo izadjes napolje kad grmi i dignes ga visoko iznad glave????, i momentalno ces da dobijes EVEGA Edition za dz.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Ma ja pitam samo da li ce EVGA ponovo pokopati ove nase dza bu najave nama dostupnih kinescica. A i ASUS ce izbaciti bolji model od tog MSI
:: Citam za DirectCu 570 koje me savetuju ljudi da uzmem kao zamenu za moju. Nasao sam 10 postova sa crash to desktop u igrama i nekim drugim problemima.
:: Otprilike neko otvori temu pa ispod pise i meni, i meni, i meni
:: Kazu da je driver u pitanju. Neki su zamenili za druge GTX570 i imaju identican problem. Neki su ispravili novijim driverima a neki nisu. Ocekuje se da ljudi nece igrati i cekace drivere, mozda bi bio i ja jedan od njih da sam presao na 570. ASUS DirectCu 570. Definitvno NE kada sam ja u pitanju.Ala pogadjaju nasi dobavljaci da nisu tako dobri pomislio bi namerno
:: OOOOOOO Zasto ste SVIII
:: COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII
:: pored Corsair-EVGA tako jadniiii..
:: Zasto samo Srbi nevideeeee,
:: misle da sa Kinom imaju High END, la la l
:: Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End
SkyFire Molim za paznju! 11.04.2011. 15:30 #313709

broj poruka: 18472
Moze li na ovo da se stavi tacka?Mislim na slucaj zvani Vlada?!

Iskreno nikad nisam voleo da se neko nekom podsmeva,milion puta sam mladje branio,seti te se koliko sam samo puta stao u Pufijevu odbranu..
Volim da se nasalim ali nisam zlonameran nikad.

Vlada decko definitivno ima svojih problema kao i svako drugi..
Mlad je,zelen,tvrdoglav i impulsivan..Hardver voli a o njemu zapravo ne zna nista!
Tupi u prazno i vrti jedu te istu pricu u krug!

Sto rece Gile,mozda je i on bio takav,ako se setim,mozda jednim delom ali je bio fleksibilan i voljan da saslusa i nauci i naravno takav stav se isplatio i bio produktivan.

Ono sto zelim da vam kazem,ovde ima dobrih ljudi na ovom forumu,ima i onih manje dobrih,nekad zeljnih da se podsmevaju i lece svoje komplekse i frustracije na drugima.

Niko od nas ne zna kako ko zivi i kakve probleme nosi sa sobom niti se iko pita.

Ako moze da se sprdnja zaustavi i da se Vlada kao user ispostuje na sledeci nacin.

Bez sprdnje,prihvatiti ga onakvog kakav je,ko ne zeli taj neka ignorise.Ne treba nikog vredjati zato sto se jednostavno ne uklapa u sistem.Takodje ne treba nikog ni terati.Svi imaju ista prava.Niko nije savrsen.

Štangliranje

Wlada011 ... 11.04.2011. 17:44 #313736

Daj bre sta ti je ne mora. Neka pisu meni ne smeta. Ljudi osete kada im je zivot jadan prema zivotu nekog drugog pa onda pisu. Mogu da pisu sta hoce od mene. Ne menjaju jednu stvar. Da sam samo preko neta ovakav( u stvarnosti totalno drugaciji), , da imam sto mnogi nece nikada odavde, pa neka pisu jbt meni ne smeta. Znas koja je cast biti kreten u Srbiji a samim tim normalan na drugim mestima. Ovo jke manjina u svetu, uskracena za mnogo sta, gladna, nesrecna u nemogucnosti da ima normalan zivot. Oni pisu da mene baka pratiu skolu. Kada bi imali jedan moj dan, psovali bi i zemlju i gde su se rodili i nepravdu u svetu. Tako da samo i m to ostaje kada se sprdnja zavrsi svako ima svoje. Ja nisam osetio da me neko vredja inace bi mu i tatu i mamu i mertvo dete u grobu da sam osetio bas vredjanje... Ne bi cutao sigurno.

Dosta njih i sisa onu stvar direktorima raznih firmi i dobavljacima a njima najvise ne odgovara sta pisem. Zamisli kada bi narod stvarno skapirao sta se radi, kako se ovde potura reklama pa prestao da kupuje probiranje kretenizme a mogao da kupi bukvalno sta hoce kao u drugim zemljama. Pih mogli bi da nabiju u bulju ugovor sa kinezima, kada biu EVGA mogla da se kupi ovde. Zato ja kada procitam svaki post u svetui gde ljudi hvale tehnicku podrsku EVGA io sliocno i kako pricaju kako su osetili normalno tek kada su presli na njih ja se pomolim da oni koji su zasluizni sto je nemamo ostave zaradu sa strane za zdravlje svoje dece.

Oni su mene nabedili da nisam normalan a zive u diktiranom izboru hardvera osudjueni na kineze. Ja sam zbog toga kriv. Kriv sam jer mnogi ljudi ce da shvate stvarno sta se ovde radi i zasto mi nemamo EVGA, ENERMAX I CORSAIR a Hrtvati imaju. Nemamo jel su dobavljaci negde duboko u kinerskoj buljici i bilo je odlicno dok su svi cutali. Ovako postoje sanse da vise njih uradi normalnu styvar i krene da kupuje ONLINE.
Cene su iste. Zato nabedite ga da je lud, da ne zna sta govori pa da nastavimo da prodajemo Coolermastere, MSI i samo sa istoka, samo sa istoka i zaludjujemo gladan narod tekstovima gde je MSI I EVGA i CM I CORSAIR isto.

Bolesno drustvo a samo 300km dalje NORMALNO, IMA SVEGA, IZBOR NORMALAN.

OOOOOOO Zasto ste SVIIII

SkyFire Zver nema sta... 13.04.2011. 17:09 #314513

http://www.xtremesystems.org/Forums/showthread.php?t=268273

Do sad nije izasla kvalitetnija karta..

Štangliranje

Boban75 Re: ... 13.04.2011. 17:29 #314519

broj poruka: 23
@SkyFire
Pa vidis da MSI ume da napravi pravi proizvod a ne samo ASUS.
SkyFire ... 13.04.2011. 17:48 #314524

Ma kartice su im bruka.Cak su i bolje od non referentnih Asus i ne samo od Asus od mnogih svetskih brendova.
Ali za ploce nazalost situacija nije takva.

Štangliranje

Wlada011 XXX 15.04.2011. 13:28 #315189

Covece kada bi graficke karte poceli da donose samo MSI ja mislim da bi me graficcka karta kosta oko 1600$. Pod uslovom da nadjem popust avionsku kartu povratnu i da kupim karrtu do 400-500e.
Mada ima onaj mali avioncic sto leti tu po evropi gde je avonska karta 100-150e. Pa bi mozda i do 800e prosao sa carinom.
U stvari sta avionska karta. LK u dzep pravac Pristina.
Mozda ce se tamo pojaviti EVGA???
Sta mislite ili Corsair a ne treba pasos kao za Hrvatsku.

OOOOOOO Zasto ste SVIIII

Scyter MSI GeForce GTX 580 Lightning review by Guru3D 15.04.2011. 13:55 #315199

broj poruka: 8138
http://www.guru3d.com/article/msi-geforce-gtx-580-lightning-review/

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs