Bilo bi verovatno bolje s bržim ventovima ali ovi ne mogu, nisam ni našao druge devetke a ionako je bila poenta da vidimo može li da se dobije efikasno hlađenje koje je silent i pod opterećenjem, većina kulera se čuje ko džambo-džet kad upališ i tetris. Za test neće ništa da bude karti, i nema nekih vibracija a nije ni preterano težak kuler ali ako bi stajalo ovako duže moralo bi da se podupre nečim, recimo da se napravi neka kukica i osloni na pci slot, to bi sredilo stvar.
Bilo bi fino da ga medonja uzme na test da vidimo šta može kad je neka jača karta u pitanju i klasično kućište.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: :: ovde jedva da ima 2 normalna posta ... sve posle prvog raicevog posta mi nije bas najjasnije . :: :: bravo raicu .. 10c nije lose ... koliko moze da ohladi kad poteras ventove na max ? ... sta kazu vibracije na maximumu - nece izjebati karticu ?? ::
Vodeno hlađenje, e to bih voleo da vidim, ali naravno custom made.
E što se tiče našeg Wlade mudraca, ja mislim da je previše pametan za ovaj forum. Izgleda da razmišlja na daleko komplikovaniji način od nas. Zato bi bilo lepo da mu admini daju lepu šansu da se okuša i na drugim forumima. Ko zna, možda bi mu bilo bolje na benchu da tamo sma...khm...khm, mislim podučava ljude.
Što je najsmešnije on se učlanio posle mene a već me prešišao za 700 postova, izgleda kao da nema šta da radi pa pokušava da nas `edukuje` uz pomoć svog proširenog iskustva.
Kako mi vise ide na kurac ovaj wlada, procitao sam prva 3 posta ove teme i vec mi se smucilo. Kako ne razumes, nije fora u izgledu nego u trudu i performansama, ajde ti napravi to, ne mozes, zato sto znas samo da seres nista drugo! Jedva cekam da dobijes ban!
:: Kako mi vise ide na kurac ovaj wlada, procitao sam prva 3 posta ove teme i vec mi se smucilo. Kako ne razumes, nije fora u izgledu nego u trudu i performansama, ajde ti napravi to, ne mozes, zato sto znas samo da seres nista drugo! Jedva cekam da dobijes ban!
Ma ne mogu vise da kuliram, u svakoj temi gde je u pitanju hardver ima 10 njegovih glupih postova, a kad nekom treba pomoc nigde ga nema. Samo unistava forum tim njegovim glupostima sta ce kupiti, ko da nekog zanima.
Ajde sta ce kupiti to jos i da prodje , neko ga mozda kasnije i pita e kako to radi bla bla, ali kad krene ja sam obrisao ovu i ovu igru , kupicu ovu i ovu original bla bla to je tek radost...
Kao da nam prica za rucak sam jeo to, a sutra bih mogao ovo...
:: Ma ne mogu vise da kuliram, u svakoj temi gde je u pitanju hardver ima 10 njegovih glupih postova, a kad nekom treba pomoc nigde ga nema. Samo unistava forum tim njegovim glupostima sta ce kupiti, ko da nekog zanima.
Bilo je malo drdanja, lagano sam ga radio na rate, prvo okačio ploču, posle napajanje, najviše je bilo problema kako okačiti hard diskove a da se ne trese čitav sto, tu sam promenio par varijanti i zadržao se na ovoj sa čeličnim trakama šrafljenim samo s jedne strane i obloženim penastom gumom. Ima i nosač za dvanaesticu vent kod hard diskova al ne greju se ni ovako pa sam ga sklonio. Imam i jednu dobru ideju da sakrijem kablove kad se nagovorim i nabavim šta mi treba. Još jedna dobra stvar bi bila da se na poleđini proseku dve rupe pri vrhu za dve dvanaestice pa da izbacuju vazduh iza stola al nisam nešto raspoložen da ga toliko kasapim.
:: `Kucishte` je vrk, koliko dugo si se drndo dok ga nisi nameshtio :: ::
Ni nemam naviku da zavlačim mnogo noge ispod stola, a suviše je visoko ionako da bi kačio stopalima a daleko za kolena, Pretpostavljam da bi mogla neka rešetka da se stavi da ima problema, recimo da odvalim s kolica u maksiju.
:: To sve stoji na levoj, desnoj , unutrasnjoj stranici stola? :: Ako je po sredini unutra , da se ne desi da sutnes nogama ponekad :: :: Gde ti stoji cd? :: Nema ga na slici , njega zakacis samo kad ima potrebe ::
I ja sam. Možda je samo loše poređenje, cyclone je ipak jedno od boljih aftermarket rešenja, zato me je i zanimalo kako bi leglo na nekoj jačoj karti sa klasičnim hlađenjem.
:: :: :: U celoj ovoj temi ni jedan njegov post nisam razumeo, :: BTW, raic svaka cast za trud, mada sam ja ocekivao bolje preformanse
Još jedan dodatak po pitanju performansi: Pošto je TX3 kuler sa ogoljenim pajpovima dobro je nalegao samo srednji pajp, ova dva sa strane su kačila ćoškove čipa, da ne stoji dijagonalno ne bi ni toliko. Verovatno bi bio bolji rezultat da je kuler bez HDT ili da čip ima heatspreader kao kod nvidije.
:: A jooj majko moja kakva nakaza, poruznela ti karta : :: ::
Ja sam mislio da je ovo COOLERMASTER napravio i namenio za graficku, nisam znao da je on pravio kuler. Znam da je to tesko slopiti i pritegnuti da se ne zajebe graficka i da deluje. Ali ja sam mislio da je ovo fabrika napravila i mislim se ko ce da kupi ovo.
Sto se mene tice u pravu ste stavljajte sta god hocete, boje, sklapajte,m tower coolere na sve i na SB jednu kocku dugacku. da viri da stranica ne moze da se zatovri. Ne sve izbacite van kucista samo da su tower culeri unutra. Namestite to nekako.
A ja gledam da mi komp izgleda ovako sa sto manje cevki koje se vide i sto vise zatvorenih delova kockastih.
Ti si ga izmodovao dibidus :):):) Premodovao, pa dohvatio namestaj :):):)!
Super ideja - odlicna realizacija. Da sa slika nisam uspeo da procitam CNPS 10x, ne bih znao o cemu se radi.
Prilikom pravljenja kompjuterskog stola odmah napraviti i postavku za komponente. Jedino sto kod mene zeza prasina po tepisima. A bas je dobra fora.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.