Evo i mene posto sam isporzivan.Ovaj Gliga me zajahao i ne silazi :) Zajebite prepucavanje,kada se dobri ljudi zakace oko gluposti i pocnu da zatezu situaicju zbog nebitnih stvari u zivotu to je tolika glupost i greska da vece nema!
Gliga tebi sleduju batine,nabildovao sam se samo da znas a treniram kick-box svaki dan :) Kad se vidimo prvo batinanje a onda po pivo pa u lov na zene :) Cekam te brate da dodjes nikako da se iskombinujes.
Morti ti si moj midol,zeleni prijatelju pusti ti ove fanboyeve :D
Jasi magare dok mu noge u blatu :))) Sad ce da ti pomogne Kick box, sve me strah :) Batine su za ljude. Samo ako mozes? Mnogo sam brz , a i ojacao sam strasno uz kucnu radinost .) I za zane sam brz, pa moze da se iskombinujemo. Da bude bez tih batina :) Morti pusti ove fanboyeve, ima da prodjes ko sky. Samo njega slusaj.)
Sky postavi sliku iz teretane na forum(post your autoportret), pa da se uporedimo:)
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
:: Morti :: Sa pesmom ne mozes da pogrsis, Jedino da nije sa Pink- :: Sa te televizije ne mogu da smislim, nista :: :: Za rostilj i za uzivanje sam uvek otvoren :: Imam dvoriste sa travnjakom i rostrilj. Pa ko voli nek izvoli: :: :: Najvise volim da popijemn kvalitetno domace vino, a moze i domaca Rakija(Loza) :: Pivo ne gotivim bas :: :: :: :: Pivo i udri brigu na veselje, gligo, je` l sam ubo pesmu :: :: :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: :: ::
Sky ja kao Biotehnolog, mogu da napisem knjigu o vinima. Dodji kod mene u Krusevac da probas Tera Lazaricu, i autenticnu sortu grozdja Prokupac. Da vidis vinske podrume i geografsko poreklo vinove loze stare preko 1000 godina. Najbolje vinsko podrucje Stalac. Raskrsnicu pruga u staroj Jugoslaviji, ali malo povrsinom(sve otkupe slovenci). Aleksandrovac i zupska berba poznata sirom regiona. Takodje i Trstenik. Prirodno bogat kraj ali neiskoriscen i zapostavljen.
Cujemo se fala bogu .)
:: Pa gde me nadje..Ja jos forsiram pivo zbog vas a ne volim ga bas :: Jedino sto uopste i popijem to je vino.E znaci nasli smo se : :: :: AMDizacija :: :: :: ::
Pesma je vrh !!! Obozavam Maiden-e. Njihov koncert `Rock in Rio` je mozda i najbolji Heavy metal koncert koji sam ikada cuo. !!! Mnogo puta smo ga slusali, tako da sam, ga nauci napamet :)
:: I ti si pozvan, ne brini. :: Imam neke Visnje da se oberu, a mrzi me: :: Valjda ces ti to dobro da unovcis :: Ako nista prebaci u Svica Bank . :: :: :: Kakav je to sport... Blejite do 5AM... :: :: Kao teretane, boxeri... :- :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: http://www.iznajmiPS3.com/ :: :: :: ::
pustite vina koja jesu stvarno dobra(probao sam) nego ako neko ima pouzdanu pricu oko ovih kartica koja je bolja.Ako ti nesto znaci vec sam stavio link u nekom predhodnom postu gde imas 90% modela kartica i njihova uporedjenja. http://url.ie/b61z
Obe karte su slicnih performansi, zavisno od igre isto vazi i kada su klokovane, u nekoj igri ce biti GTX 460 brza u nekoj 6850 u veicni slicne performanse, i 6850 se solidno klokuje 950-1000MHz moze da se izvuce sa default 775MHz sto je preko 20% OC.
Inace kada je GTX 460 na referentnim taktovima i 6850, 6850 ia prednost, ali vecina GTX 460 su fabricki klokovane pa su tu negde sa 6850 default, i opet obe mozes da klokujes 20-30%. Ostaje na kupcu da izabere ono sto mu najvise odgovara, ja bih uzeo 6850 zbog primetno manje potrosnje a slicnih performansi.
Nemoj ti meni da pricas da lupetam mentolcino retardirana...glup si bre do jaja pun mi ku*ac vise tebe...
Koje zablude? MSI HAWK koju imam mi je 5 po redu GTX460 kartica svaka radi savrseno na MSI 770-G45 i PREJAKOM Phenom II X4 B55 procesoru koji kosta 300e?!
Drugar kloji ima Sapphire 6850(i identican ostatak konfe kao i moj) moli me svaki dan da mu nadjem nekog kao TI da zameni svoju 6850 za neku GTX460 i DA DOPLATI ZA TU ZAMENU do 20e! Ne postoje zvanicni ili nezvanicni drajver koji mu nije pucao, velike muke ime, X puta radio sistem, x puta stavljao razlicite verzije drajvera i dzabe. Karta je ispravna 100% al jbg...
Svi te redom napusavaju postao si ko `Lepi Sale`, ja nemam nista protiv tebe nisi sam te spominjao a da prethodno ti nisni mene, al` me boli vise k*rac kad si mentol...
bas me zanima koja je 6850 brza od MSI HAWK na recimo 930MHz?!
To bre sto si ti puko ne znaci da i ostali moraju da prodaju 460icu i kupuju 6850, budi ti zadovoljan sa tvojom kartom verujem da je svima drago(manje ces da smaras sa nekim tvojim teorijama zavere).
Kratko i jasno odjebi...
frekfencija
:: Pa svaka gtx 460 je sporija od 6850 !! :: Odakle vam trip da idete na 460 kao brzu ?? :: Dautovic, ne lupetaj vise i ne pravi se pametan kad nemas pojma. Dovodis ljude u zabludu bez potrebe :: Svaka 6850 je brza, bolja i jaca od gtx 460 :: 460 je naduven proizvod i jako zahtevan jer ne moze da ispuni danasnje standarde u toj klasi :: Treba mu I7 procesor da ga progura , jer mu je GPU jako los :: Svi se zale na ovaj GPU, pa su mu nasli zamenu, jer ne zadovoljava potrerbe :: Ja sam imao gtx 460 misleci da cu da precvetam. Karta je uzasno lose radila :: Ljudi prodao sam poluproizvod i srecan sam :: Ono govno nije za mene. Odkud informacija da je GTX 460 brza od 6850??? :: 6850 je kolje u svim segmentima. Sramota je da se iznose dezinformacije :: :: :: Video sam razliku imao sam obe karte. :: 6850 je daleko bolji proizvod !! :: Necu da se raspravljam ni sa kim :: Ali ovo je moja istina :: :: Idi na 6850 vdideces da je kartica mnogostruko bolja od 460 ice :: 6850 je potpun proizvod u odnosu na 46 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Cuju se meni na ASUS karti ali ja ne znam sta je to. Cesto se cuje. To nije jak zvuk ali od tog zvuka bukvalno boli srednji uvo. On je jedva cujan toliko neka niska frekvencija ali bukvalno osecas u mozgu. Ko zna sta su oni radili tamo posle dobavljaca idem u VIP gde necu biti prijatan nimalo i verovatno cu se pobitri tamo. Uglavnom ce neko krvavc izaci najverovatnije i ja ni oni.
I ljudi GTX460 u SLI je mnogo jaka graficka karta. To je jedna od najkboljih karti u SLI. Znate kakve sam kompove vidjao sa te dve karte, stranci naravno. Bruka. Ni 2x6850 a ni 2x5850 nisu joj blizu. Ne mogu jednostavno kao ona nista da urade.
OK ako kazete da je 6850 jaca od 460. Ja znam da GTX460 u SLI sam vidjao u masinama na ROG ili nekim drugim m,nogo skupim plocama gde ljudi imaju kompove skupe kao 2-3 moja. Sa bruka brzim ramom i7 i raznim ostalim skupim cudima. Vise verujem ako je neko imao obe pa kaze nego sto neko drzi to ali vidim da je SLI GTX460 jako cetsa kombinacija i da su ljudi odusevljeni. Vi ovde prodajete vase kako zovete poiluiproizvode. Da li umete da uradite jednu stvar. Da posaljete mail nekoj prodavnici stranoj i da kazete da je karta neispravna i kada vam odgovore da je posaljete da ce vam poslati drugu sa tim mailom odete u mediji i pokazete i navedete ime prodavnice, dobavljaca, prodavca koji nece to da vam zamene jel nije kompletno neispravna. Ponavljam vam sto puta ako 1% ne radi kao ispravne karte sa kojima ljudi nemaju problema ona ide na zamenu. Dok god se budete snebivali da odete u medije to ce nastaviti da rade dok ne cuju svoje ime na jutarnjem programu. Ovako na netu da ih prozivas nista. Malo to ljudi prati, ali kada gazda sedne da pije kafu ujutru pa cuje ime svoje prodavnice ima da okrene dole i da kaze Alo magarci picka vam materina sta to radite dole jel ste normalni, jel vasa firma kreteni.
Tu se odnosi kriv sraf, sraf razlicite boje, slucajna fabricka greska na srafchicu, pregrevanje, oscilacije u naponu, opadanje kloka gore dole, GPU usage za koji se dokaze da nije do jedne igrice i ne postoji softver koj iispravlja, sve takve i ostale sitnice dovode kartu u rang poluispravne i ona se na zapadu menja. A da vidim ko ce da se potpise na papir imenom i prezimenom da nije hteo da zameni nesto sto bi se zamenilo u EU. Da odmah on snosi odgovornost a ne firma da ispasta posle. Vi pricate o nekim ubijanjima karte da bi je zamenili, da li ste normalni. Ej bre na zapadu covek tuzi firmu veliku ko GIGABYTE I ASUS vi prodajete upola cene jel necete da reklamirate. RADITE UOPRAVO ONO STO ONI HOCE I ODRZAVATE OAKVO STANJE, I KUPCI SU KRIVI, I KUPCI APSOLUTNO. Citam one komentare za MSI kartu na Benchu karti napon igra uzicko kolo onaj pametnjakovic na svaki nacin pokusava da kaze da karta nije za reklmaciju. Pa bre taakve firme bi u EU zatvarali 10 dnevno - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win 7
Nesto te nisam vidjao u medijima i nisi isao jos uvek do palate pravde za tu tvoju grafiku?
A nama solis pamet?
Kad te vidim na pinku ili rts-u kako pokazujes mejl od asusa i kazes ime prodavnice koja te je zajebala , obecavam da cu istog trenutka i ja uraditi isto!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.