Lan karta je i verovatno covek jednostavno nezeli da je korisit pa je zabo tu,nema nikakve veze, sve u svemu lepa masina, jedino sto kaze imarkovic meni se kuciste nesvidja al to je vec stvar ukusa, jer u funkcionalnost istog nesumnjam. I ispravi tu kartu , greota tako da stoji. :D
tje kol`ka je ova karta, treba joj stubic da je drzi, iskrivi plocu vise od onog megahalemsa
:: Lan karta je i verovatno covek jednostavno nezeli da je korisit pa je zabo tu,nema nikakve veze, sve u svemu lepa masina, jedino sto kaze imarkovic meni se kuciste nesvidja al to je vec stvar ukusa, jer u funkcionalnost istog nesumnjam :: I ispravi tu kartu , greota tako da stoji. : :: :: :: Fatality Public : 217.26.67.179:2708 :: Fatality DeathMatch: 217.26.75.218:2703 :: Fatality Zplague: 193.104.68.6:2703 :: Fatality ClanWars: 193.104.68.2:27081 :: http://fatality-cs.info :: ::
mozda nije adekvatno prcvrstio plocu za kuciste, neke mrzi sve srafove da stavljaju sto je velika greska
:: @Coa8 :: Cestitam..Ni ovaj put nisi omanuo.Entuzijazam i dalje u punom zaru :: Dobro je tok imas sredstava da ljubav usmeris na to polje.Svaka cast :: :: Inace stvarno obrati paznju i pokusaj da resis to sto su ti komponente krive mada ja mislim da je to do kucista :: :: AMDizacija :: :: :: ::
:: Meni deluje kao da je iskrivio kartu da bi stala jer udara u onaj nepotrebni RAM cooler.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Meni deluje kao da je iskrivio kartu da bi stala jer udara u onaj nepotrebni RAM cooler.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Kuleri za memoriju i jesu više za ukras, DDR3 se ne greje ič.
Ma ništa tu nije ni krivo, to je optička varka. Haha, jebemtilebac, sad kad se lik vrati na temu a mi dve strane komentarišemo šta mu je krivo. Ima da slika budalu tim lepim fotoaparatom pa okači: `Evo vam, na! Eto šta je krivo!`
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kuleri za memoriju i jesu više za ukras, DDR3 se ne greje ič :: :: Ma ništa tu nije ni krivo, to je optička varka. Haha, jebemtilebac, sad kad se lik vrati na temu a mi dve strane komentarišemo šta mu je krivo :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Problem sto mu je kriva kartica je taj sto nije stavio najverovatnije srafove ispod maticne one produzetke. Ja sam imao taj problem nikako mi graficka nije htela da legne lepo u leziste. Zavrno sam te srafove ispod maticne i legla je ko sat.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,X-755FS
Vidim da samo ta grafička košta 420€, matična je oko 330€, ... ono napajanje i kućište vuku sigurno 200€, ... onaj fancy hladnjak za memorije sa sve memorijama verovatno košta podebelo, centralni procesor verovatno neki besni i7 sa sve onim hladjenjem vuće možda 500€, ...
I na kraju, vlasnik jednog takvog PC-a svrati na ovaj forum i postavi slike, jer verovatno NE ZNA ŠTA DA RADI sa takvim kompjuterom. To je tužno i žalosno. Kupiš PC od par hiljada evra i dokazuješ se njime po forumima jer nema drugu svrhu, osim igranja igrica kada se navodno vrati sa posla.
Još mi je zapalo za oko da je slikao Samsung Techwin NV11, VLUU NV11 kamerom kućište, Sony Alpha DSLR-A230 i čak Canon EOS 40D unutrašnjost ...
:: Koliko bre košta jedan takav PC?!?! :: :: Vidim da samo ta grafička košta 420€, matična je oko 330€, ... ono napajanje i kućište vuku sigurno 200€, ... onaj fancy hladnjak za memorije sa sve memorijama verovatno košta podebelo, centralni procesor verovatno neki besni i7 sa sve onim hladjenjem vuće možda 500€, .. :: :: I na kraju, vlasnik jednog takvog PC-a svrati na ovaj forum i postavi slike, jer verovatno NE ZNA ŠTA DA RADI sa takvim kompjuterom. To je tužno i žalosno. Kupiš PC od par hiljada evra i dokazuješ se njime po forumima jer nema drugu svrhu, osim igranja igrica kada se navodno vrati sa posla :: :: Još mi je zapalo za oko da je slikao Samsung Techwin NV11, VLUU NV11 kamerom kućište, Sony Alpha DSLR-A230 i čak Canon EOS 40D unutrašnjost .. :: :: Čovek se razmeće i fotoaparatima bre .. ::
Danas su fotografije prikazivale da su slikane Sony Alpha DSLR-A230 ... pak pre par trenutaka prikazuje da su slikane Canon-om ... Nemam objašnjenja, ... ili moj PC tripuje ili neko menja tagove ... u svakom slučaju ... ne razumem se u fotoaparate, ali velim, ako tip kupuje fancy PC od par hiljada evra, sigurno su skupi i fotoaparati ... jelte
Jbg, kod mene je baš obrnuto, koristio sam neke Nikon DSLR-ove, naime D200, D300 i D90, i slika mi se viša dopada kod Canona (750D, 40D), ali niko tu nije bolji od drugog, jer je to posebna klasa aparata, i bukvalno nema razlike...
@cicija, šta tebe boli kurac na šta čovek troši svoje pare, jesi mu ti mama?
Non stop bre mračiš sa tim ljubomornim komentarima!
Ima i to velike, ali zato moras da ih razvijas paralelno da bi video, recimo primera radi na jednom studiu sam koristio isto vece Canon mark 5 i 7 za prvu sesiju a onda Nikon D700 za drugu.
Ostrina,detalji,white balance i boje daleko bolje kod D700.
Da ne bude greske radi se o white balance preset on grey i standarna setovanja za open studio (ISO 500/AF 5,6/S 400)
:: Jbg, kod mene je baš obrnuto, koristio sam neke Nikon DSLR-ove, naime D200, D300 i D90, i slika mi se viša dopada kod Canona (750D, 40D), ali niko tu nije bolji od drugog, jer je to posebna klasa aparata, i bukvalno nema razlike.. :: :: @cicija, šta tebe boli kurac na šta čovek troši svoje pare, jesi mu ti mama? :: :: Non stop bre mračiš sa tim ljubomornim komentarima :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.