:: dubini nego na povrsini duse. Razlog: dok bude tih prevaranata/prodavaca magle u konzervi, Intel i NV nece moci (smeti) da PRESKUPO prodaju svoje proizvode (nego, kao i do sada: skupo) :: ::
Re: imarkovic je prilicno precizno gadjao: ja volim AMD-a, ali ne u...
05.06.2011. 17:39
status: user broj poruka: 259
vidi se neka srodnost sa onim smaracem wladom011 ili ti UncleSamom i ovog tortozdera Nvidia caruje,Ati klade valja bilo i ostalo tako!!!
do not fear CuMsHot is here :D
:: dubini nego na povrsini duse. Razlog: dok bude tih prevaranata/prodavaca magle u konzervi, Intel i NV nece moci (smeti) da PRESKUPO prodaju svoje proizvode (nego, kao i do sada: skupo) :: ::
:: Zaposleni iz Amd-a će sada toliko da se potresu što jedan lik iz Južne Amerike kuka na sav glas što prelazi na Nvidia grafu, da će da se bese o krivu vrbu, da piju sonu kiselinu i otrove za pacove, da se zafrljače sa viših spratova zgrada, da se podmiću pod vozove i autobuse, da seču vene i otkidaju ekstremitete, da guraju žice u štekere i da spajaju fazu i nulu na banderama, itd
:: ali ovaj nedosisani lemur ni engleski ne zna da prepise a kamoli da zna nesto o komponentama :: :: Ebes mi sve kao da citam Uncle Wladina otkrovenja : :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Re: Zemo bez pod jebancije - Sto jes`, jes`. Zato i napisah...
05.06.2011. 19:17
status: user broj poruka: 11023
da je u Swahili mode-u. No, uprkos jezickim neispravnostima, dovoljno je artikulisao probleme na koje su vec MNOGI upozorili...
Milanj@ smanji dozivljaj da ti ne bih trazio adresu i nahranio te fekalijama sa izvora (sa moje guzice).
:: ali ovaj nedosisani lemur ni engleski ne zna da prepise a kamoli da zna nesto o komponentama :: :: Ebes mi sve kao da citam Uncle Wladina otkrovenja : :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
E posto si ti boravio u Peruu prenesi nam utiske te it obrazovane nacije. Tamo je 50% ljudi nepismeno zivi u planincinama i dan danas gde nema ni struje a ne da znaju sta je graficka karta. Ali ako je Peruu zamrzeo ASUS onda je to ludilo. Jos ako je Bolivija uz njih do jaja. ASUS proizvodjac koji u Americi je najpreporuceniji zbog gomile stvari koga bole za Peru. ATI-AMD je odlepio. Ljudima nije dobro nacisto pa proizvodjaci ispravljaju njihove greske i rade reklamacije ne bi li gubili kupce oni su odlepili na polju grafika. Procesori jos im se nose sa igricama ali nizasta vise nisu dobri. Samo da se ne uzme konzola nego AMD. Ja koliko zelim da Bulldozer bude dobar toliko i zelim da propadne i da ih sahrani za svagda. Najgore ako bude neka sredina i ako se budu vukli kao crvi sa gomilom koja ih prati a gde sam i ja jer nikada nisam imao Nvidia. Dobri su da stojis u mestu i da se okreces oko sebe u igrici i gledas pejzas i to polako da se pomeras.
:: E posto si ti boravio u Peruu prenesi nam utiske te it obrazovane nacije. Tamo je 50% ljudi nepismeno zivi u planincinama i dan danas gde nema ni struje a ne da znaju sta je graficka karta. Ali ako je Peruu zamrzeo ASUS onda je to ludilo. Jos ako je Bolivija uz njih do jaja :: ASUS proizvodjac koji u Americi je najpreporuceniji zbog gomile stvari koga bole za Peru. :: ATI-AMD je odlepio. Ljudima nije dobro nacisto pa proizvodjaci ispravljaju njihove greske i rade reklamacije ne bi li gubili kupce oni su odlepili na polju grafika. Procesori jos im se nose sa igricama ali nizasta vise nisu dobri. Samo da se ne uzme konzola nego AMD :: Ja koliko zelim da Bulldozer bude dobar toliko i zelim da propadne i da ih sahrani za svagda. Najgore ako bude neka sredina i ako se budu vukli kao crvi sa gomilom koja ih prati a gde sam i ja jer nikada nisam imao Nvidia. Dobri su da stojis u mestu i da se okreces oko sebe u igrici i gledas pejzas i to polako da se pomeras. :: :: :: :: ASUS-CORSAIR-LOGITEC :: ::
Ja sam to vremenom provalio i posle toga samo nevidija dolazi u obzir.Ovi nek se nose u tri lepe samo dalje od mene. Nevolem ove teme ali sam morao da kazem ono sto se meni desavalo i tu ima istine.
:: http://goo.gl/7LVg :: :: sve ono o cemu sam ja ovde prijavljivao :: :: `...mind u the stutter and choppyness... :: `...its not the higher framerates... its aboit fluid low framerates that the cards can deliver :: `...testing benchmark tells me that u get 100++ frames wen your dipping FPS might get a 10 to 20 fps ... :: :: Decko je iz Juzne Amerika, engleski mu je `swahili` mode, pa ko razume, shvatice.. :: ::
:: E posto si ti boravio u Peruu prenesi nam utiske te it obrazovane nacije. Tamo je 50% ljudi nepismeno zivi u planincinama i dan danas gde nema ni struje a ne da znaju sta je graficka karta. Ali ako je Peruu zamrzeo ASUS onda je to ludilo. Jos ako je Bolivija uz njih do jaja :: ASUS proizvodjac koji u Americi je najpreporuceniji zbog gomile stvari koga bole za Peru. :: ATI-AMD je odlepio. Ljudima nije dobro nacisto pa proizvodjaci ispravljaju njihove greske i rade reklamacije ne bi li gubili kupce oni su odlepili na polju grafika. Procesori jos im se nose sa igricama ali nizasta vise nisu dobri. Samo da se ne uzme konzola nego AMD :: Ja koliko zelim da Bulldozer bude dobar toliko i zelim da propadne i da ih sahrani za svagda. Najgore ako bude neka sredina i ako se budu vukli kao crvi sa gomilom koja ih prati a gde sam i ja jer nikada nisam imao Nvidia. Dobri su da stojis u mestu i da se okreces oko sebe u igrici i gledas pejzas i to polako da se pomeras. :: :: :: :: ASUS-CORSAIR-LOGITEC :: ::
Nista se vi iz Nvidie ne radujte da imate Kristalnu sliku kao ATI imao bi narod 3 fps-a a ne 60. Ista bagra sa istog podrucija na zemlji zeza narod na smenu svaki 3 godine jedni pa drugi i tako.
Sto ne znaci da bi uzeo GTX570 ni pod kojim uslovima i da prelazim na Nvidia. Da nemam graficku kartu uopste recimo i resio sam da ATI vise nece kod mene i imam samo 35.000 a tek za mesec dana cu imati preko ja mesec dana ne bi ukljucio komp ili bi pozajmio nesto a onda uzeo GTX580.
Joj, ujka Wlado, pa ti imas prave zivotne probleme. Uspeo si i moje kameno srce da rastopis. Imas moju punu podrsku u prevazilazenju te krupne prepreke. Hrabro napred!
...ima jedna dosadna reklama sto se vrti ovih dana. Ono sto sam zapamtio iz reklame su sledece reci:
`...ja tih problema nemam...`
Ne znam stvarno sta si tortojed hteo ovime da postignes, ali po meni je i nVidia i AMD isto sranje, i jedni i drugi uzimaju pare za sranje koje prodaju, samo treba naci cenovni rang kome zelis pripasti (ili umisljas da mozes pripasti)
Iste probleme sam imao i sa nVidia-om, kao i sa AMD-om, tako da cu gledati samo ono sto je povoljnije za moj dzep trenutno... a to je AMD
Pozz...
Pa najlakse bi bilo da postoje neki koji nemaju problema nikada. Ne bi bilo ljudi koji bi se nervirali zbog loseg rada AMD-a jer bi se odavno znalo da postoji nesto mnogo mnogo bolje i da samo to treba kupovati. Oni se sve dogovaraju kada ko izbacuje koju grafiku i gde im je pozicija. I smeju se kako ljudi nagadjaju unapred performanse. Kako sami odmah ocekuju nesto sto niko nije obecao i onda se razocaraju.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.