Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Covek se nacisto razocarao u CrvenDeku!
STRANA 2 OD 2
Panta019 Re: imarkovic je prilicno precizno gadjao: ja volim AMD-a, ali ne u... 05.06.2011. 16:05 #331181

status: user
broj poruka: 1583
Ako sam te dobro razumeo ti želiš da Intel i Nvidia budu još više skuplji nego što su sada.

Phenom II X4 955BE @3.6 Ghz, GA-MA790XT-UD4P, Sapphire 6850 1GB DDR5, Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1800 CL8, CM Hyper 212, Samsung F3 1TB + WD640AAKS, Corsair TX750W, Chieftec CH-05B-B-OP, Prestigio P3222W

:: dubini nego na povrsini duse. Razlog: dok bude tih prevaranata/prodavaca magle u konzervi, Intel i NV nece moci (smeti) da PRESKUPO prodaju svoje proizvode (nego, kao i do sada: skupo)
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan Pa rece imarkovic 05.06.2011. 16:31 #331191

broj poruka: 1577
Možda je samo mazohista :)

Već si pojeo torticu. Evo ti još jedna, ovaj put je baš po tvom ukusu.

http://www.pcgameshardware.de/screenshots/medium/2009/10/Nvidia-Cake.jpg
milanj91 re 05.06.2011. 17:14 #331198

broj poruka: 122
Fekalijojedu ne smaraj vise -.-

http://www.4shared.com/file/252177953/2a683ea7/SP_A1530.html
AMD Phenom II X2 550BE @3.1Ghz
Gigabyte MA770-UD3
KINGSTON
4GB (2x2GB) 800Mhz DDR2 CL6
Gigabyte ATi Radeon HD 5750 1GB GDDR5 R575D5-1GD

CuMsHoT Re: imarkovic je prilicno precizno gadjao: ja volim AMD-a, ali ne u... 05.06.2011. 17:39 #331201

broj poruka: 259
vidi se neka srodnost sa onim smaracem wladom011 ili ti UncleSamom i ovog tortozdera
Nvidia caruje,Ati klade valja bilo i ostalo tako!!!

do not fear CuMsHot is here :D

:: dubini nego na povrsini duse. Razlog: dok bude tih prevaranata/prodavaca magle u konzervi, Intel i NV nece moci (smeti) da PRESKUPO prodaju svoje proizvode (nego, kao i do sada: skupo)
MaliAbner Re: Haha 05.06.2011. 17:45 #331204

broj poruka: 7783
Ma poezija...
Ja sam boravio u Peruu 2001-2003 godine i tamo u to vreme niko ziv nije kupovao nvidia strogo i jedino ATi...

Za Asus niko nije hteo da cuje ali eto... sad i tamo ljudi kukaju na ATi pa cak i kupuju Asus...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Decko iz juzne Amerike se zali na MAD drajvere, hahaha koja tema idiotska
toocool Re: Re 05.06.2011. 18:02 #331211

broj poruka: 1092
+1

http://bit.ly/mx7ZPJ

:: Zaposleni iz Amd-a će sada toliko da se potresu što jedan lik iz Južne Amerike kuka na sav glas što prelazi na Nvidia grafu, da će da se bese o krivu vrbu, da piju sonu kiselinu i otrove za pacove, da se zafrljače sa viših spratova zgrada, da se podmiću pod vozove i autobuse, da seču vene i otkidaju ekstremitete, da guraju žice u štekere i da spajaju fazu i nulu na banderama, itd
Ishmerish Zemo bez pod jebancije 05.06.2011. 18:59 #331224

broj poruka: 7285
ali ovaj nedosisani lemur ni engleski ne zna da prepise a kamoli da zna nesto o komponentama.

Ebes mi sve kao da citam Uncle Wladina otkrovenja :)

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

CuMsHoT Re: Zemo bez pod jebancije 05.06.2011. 19:08 #331225

broj poruka: 259
epic haahahaaha

do not fear CuMsHot is here :D

:: ali ovaj nedosisani lemur ni engleski ne zna da prepise a kamoli da zna nesto o komponentama
:: Ebes mi sve kao da citam Uncle Wladina otkrovenja :
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
tortojed Re: Zemo bez pod jebancije - Sto jes`, jes`. Zato i napisah... 05.06.2011. 19:17 #331227

broj poruka: 11023
da je u Swahili mode-u. No, uprkos jezickim neispravnostima, dovoljno je artikulisao probleme na koje su vec MNOGI upozorili...

Milanj@ smanji dozivljaj da ti ne bih trazio adresu i nahranio te fekalijama sa izvora (sa moje guzice).

:: ali ovaj nedosisani lemur ni engleski ne zna da prepise a kamoli da zna nesto o komponentama
:: Ebes mi sve kao da citam Uncle Wladina otkrovenja :
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
milanj91 -.- 05.06.2011. 19:45 #331231

broj poruka: 122
Aaxaxaxaxaxa lozaro jedna idi nabij nvidiju u dupe kad je tolko volis

http://www.4shared.com/file/252177953/2a683ea7/SP_A1530.html
AMD Phenom II X2 550BE @3.1Ghz
Gigabyte MA770-UD3
KINGSTON
4GB (2x2GB) 800Mhz DDR2 CL6
Gigabyte ATi Radeon HD 5750 1GB GDDR5 R575D5-1GD

Daum Re: A, ne! Ne treba da umisljas nista sto ti se vec zaista dogadja... 05.06.2011. 22:01 #331289

broj poruka: 12811
Haahahhahhahahah... Vrh!

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: ..
:: Eventualno, da umislis kako toga NEMA..
UncleSam ... 05.06.2011. 22:19 #331296

broj poruka: 164
E posto si ti boravio u Peruu prenesi nam utiske te it obrazovane nacije. Tamo je 50% ljudi nepismeno zivi u planincinama i dan danas gde nema ni struje a ne da znaju sta je graficka karta. Ali ako je Peruu zamrzeo ASUS onda je to ludilo. Jos ako je Bolivija uz njih do jaja.
ASUS proizvodjac koji u Americi je najpreporuceniji zbog gomile stvari koga bole za Peru.
ATI-AMD je odlepio. Ljudima nije dobro nacisto pa proizvodjaci ispravljaju njihove greske i rade reklamacije ne bi li gubili kupce oni su odlepili na polju grafika. Procesori jos im se nose sa igricama ali nizasta vise nisu dobri. Samo da se ne uzme konzola nego AMD.
Ja koliko zelim da Bulldozer bude dobar toliko i zelim da propadne i da ih sahrani za svagda. Najgore ako bude neka sredina i ako se budu vukli kao crvi sa gomilom koja ih prati a gde sam i ja jer nikada nisam imao Nvidia. Dobri su da stojis u mestu i da se okreces oko sebe u igrici i gledas pejzas i to polako da se pomeras.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

unknow13 Jebes mi sve ako si ti normalan. AMD 06.06.2011. 00:00 #331317

broj poruka: 581
This is my cup of care \_/ oh look it`s empty!

Gigabyte GA-MA770-DS3
Athlon 5000+ @ 3 GHz
2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz
Ati 3650
Termaltake 470w
500GB WD Caviar Blue
Termaltake WingRS
Benq 22` FullHD

:: E posto si ti boravio u Peruu prenesi nam utiske te it obrazovane nacije. Tamo je 50% ljudi nepismeno zivi u planincinama i dan danas gde nema ni struje a ne da znaju sta je graficka karta. Ali ako je Peruu zamrzeo ASUS onda je to ludilo. Jos ako je Bolivija uz njih do jaja
:: ASUS proizvodjac koji u Americi je najpreporuceniji zbog gomile stvari koga bole za Peru.
:: ATI-AMD je odlepio. Ljudima nije dobro nacisto pa proizvodjaci ispravljaju njihove greske i rade reklamacije ne bi li gubili kupce oni su odlepili na polju grafika. Procesori jos im se nose sa igricama ali nizasta vise nisu dobri. Samo da se ne uzme konzola nego AMD
:: Ja koliko zelim da Bulldozer bude dobar toliko i zelim da propadne i da ih sahrani za svagda. Najgore ako bude neka sredina i ako se budu vukli kao crvi sa gomilom koja ih prati a gde sam i ja jer nikada nisam imao Nvidia. Dobri su da stojis u mestu i da se okreces oko sebe u igrici i gledas pejzas i to polako da se pomeras.
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
Djanix Re: Covek se nacisto razocarao u CrvenDeku! 06.06.2011. 00:18 #331321

broj poruka: 9
Ja sam to vremenom provalio i posle toga samo nevidija dolazi u obzir.Ovi nek se nose u tri lepe samo dalje od mene.
Nevolem ove teme ali sam morao da kazem ono sto se meni desavalo i tu ima istine.

:: http://goo.gl/7LVg
:: sve ono o cemu sam ja ovde prijavljivao
:: `...mind u the stutter and choppyness...
:: `...its not the higher framerates... its aboit fluid low framerates that the cards can deliver
:: `...testing benchmark tells me that u get 100++ frames wen your dipping FPS might get a 10 to 20 fps ...
:: Decko je iz Juzne Amerika, engleski mu je `swahili` mode, pa ko razume, shvatice..
Mortificat Re: ... 06.06.2011. 00:27 #331322

broj poruka: 3519
E moj Wlado...konflikti su tinjali u tebi...a sad su izašli napolje!

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

:: E posto si ti boravio u Peruu prenesi nam utiske te it obrazovane nacije. Tamo je 50% ljudi nepismeno zivi u planincinama i dan danas gde nema ni struje a ne da znaju sta je graficka karta. Ali ako je Peruu zamrzeo ASUS onda je to ludilo. Jos ako je Bolivija uz njih do jaja
:: ASUS proizvodjac koji u Americi je najpreporuceniji zbog gomile stvari koga bole za Peru.
:: ATI-AMD je odlepio. Ljudima nije dobro nacisto pa proizvodjaci ispravljaju njihove greske i rade reklamacije ne bi li gubili kupce oni su odlepili na polju grafika. Procesori jos im se nose sa igricama ali nizasta vise nisu dobri. Samo da se ne uzme konzola nego AMD
:: Ja koliko zelim da Bulldozer bude dobar toliko i zelim da propadne i da ih sahrani za svagda. Najgore ako bude neka sredina i ako se budu vukli kao crvi sa gomilom koja ih prati a gde sam i ja jer nikada nisam imao Nvidia. Dobri su da stojis u mestu i da se okreces oko sebe u igrici i gledas pejzas i to polako da se pomeras.
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
UncleSam ... 06.06.2011. 06:49 #331341

Nista se vi iz Nvidie ne radujte da imate Kristalnu sliku kao ATI imao bi narod 3 fps-a a ne 60.
Ista bagra sa istog podrucija na zemlji zeza narod na smenu svaki 3 godine jedni pa drugi i tako.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

gambini re 06.06.2011. 09:01 #331346

broj poruka: 71

Da zakljucimo: ovim je zakucan poslednji ekser u kovceg AMD-a.
R.I.P.

UncleSam ... 06.06.2011. 10:03 #331349

Sto ne znaci da bi uzeo GTX570 ni pod kojim uslovima i da prelazim na Nvidia.
Da nemam graficku kartu uopste recimo i resio sam da ATI vise nece kod mene i imam samo 35.000 a tek za mesec dana cu imati preko ja mesec dana ne bi ukljucio komp ili bi pozajmio nesto a onda uzeo GTX580.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

saxija ajajajajaja 06.06.2011. 10:20 #331355

broj poruka: 4016
sto bi rekli u ovim ratnim igrama :`MEDIC!!!`.

nVidia je debela, a AMD ima kriv nos

gambini Re: ... 06.06.2011. 10:33 #331362

broj poruka: 71
Joj, ujka Wlado, pa ti imas prave zivotne probleme. Uspeo si i moje kameno srce da rastopis. Imas moju punu podrsku u prevazilazenju te krupne prepreke. Hrabro napred!
2m4Y re: 06.06.2011. 12:49 #331388

broj poruka: 2355
...ima jedna dosadna reklama sto se vrti ovih dana. Ono sto sam zapamtio iz reklame su sledece reci:

`...ja tih problema nemam...`

Ne znam stvarno sta si tortojed hteo ovime da postignes, ali po meni je i nVidia i AMD isto sranje, i jedni i drugi uzimaju pare za sranje koje prodaju, samo treba naci cenovni rang kome zelis pripasti (ili umisljas da mozes pripasti)

Iste probleme sam imao i sa nVidia-om, kao i sa AMD-om, tako da cu gledati samo ono sto je povoljnije za moj dzep trenutno... a to je AMD

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

UncleSam ... 06.06.2011. 12:55 #331391

Pa najlakse bi bilo da postoje neki koji nemaju problema nikada. Ne bi bilo ljudi koji bi se nervirali zbog loseg rada AMD-a jer bi se odavno znalo da postoji nesto mnogo mnogo bolje i da samo to treba kupovati. Oni se sve dogovaraju kada ko izbacuje koju grafiku i gde im je pozicija. I smeju se kako ljudi nagadjaju unapred performanse. Kako sami odmah ocekuju nesto sto niko nije obecao i onda se razocaraju.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Snoopy- Re: Re: A, ne! Ne treba da umisljas nista sto ti se vec zaista dogadja... 06.06.2011. 12:59 #331393

broj poruka: 6083
Vidis, uobrazilja je cudna stvar. Mislim da vise necu paliti igrice jer je neki lik iz kambodze razocaran u ati

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Haahahhahhahahah... Vrh
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: ..
:: ::
:: :: Eventualno, da umislis kako toga NEMA..
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs