Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
felericna graficka?
STRANA 2 OD 3  
stalex011 RE: 07.06.2011. 11:22 #331847

status: user
broj poruka: 285
@ribolovac - sad sam digao napon do 1.062 i dalje ne radi stabilno. samo sa default clock-om 822 radi kako treba. necu dalje dizati napon. temp je dosla do 90.
moracu da se drkam sa servisom.

@Ishmerish - imas gore lepo opis. ne znam sta si procitao, ali vidim da nisi skapirao problem.

ATARI 1040ST

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
UncleSam ... 07.06.2011. 11:24 #331849

broj poruka: 164
Izbegnite Afterburner za karte koje nisu MSI. Ja uopste ne verujem da te karte donose dobro drugim brendovima. Ko zna sta one brljaju sa voltazom, dizu, vracaju, stavljaju ono koje imaju MSI karter. Jedino da instalirate program i da ne dirate niti otkljucavate voltazu niti dirate unoficial OC. Mada i tada ako je program instaliran i ako nemas kontrolu nad voltazom ko zna koliko joj on brljne samom instalacijom. t osu male promene ali ne valjaju za kartu. Ja moju ne mogu da klokujem nijednim drugim programom a klokovao bi je malo preko CCC-a ali ne vredi i resio sam da je ne klokujem. Podigao slider u CCC i to je to.
ATI 5870 ima i aux MV voltage podesavanje osim onog standardnog za voltagu i ja kada sam trazio program za klokovanje na svasta sam nailazio da pise. Ta voltaga se i ne vidi a ljudima se desavalo da je sa instalacijom Afterburnera ona na jednom broju a kada pritisnes reset dugme a iako nisi dirao nista voltaga se smanji. Sto znaci da je program ko zna sta radio sa samom instalacijom.
Kod ASUSa je zgodno jer ima Smart Doctor koji resava sve ali ostali su neki pogotvu mucenici sa GIGABYTOM pridujeni afterburner da koriste. Moju kartu sa instalacijom gigabvyte programa onaj njihiv za klokovanje nije Easy Boost on radi ali samo kao CCC nego onaj drugi jedan program ne vidi je. Kazew da je on samo za GIGABYTE karte a meni ona unutra. Sacuvaj boze. Naprave program za klokovanje a jedna serija mioze jedna ne.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Ishmerish Hoces da kazes da je uopste nisi cackao i odjednom 07.06.2011. 11:30 #331851

broj poruka: 7285
je sama od sebe pocela da kuca itd....????

Ako je ovo slucaj i ako uzmemo u obzir koliko je HX serija rovita,posebno ta temperatura od 80+C, rekao bih da je pravo vreme da reklamiras tu korsu ili bar za pocetak probaj ga na drugoj masini koja ima bar GTX460/5850.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

UncleSam ... 07.06.2011. 11:34 #331853

Ma da Corsair napajanje je krivo, xexe.
Sta cete vi da kazete. Pa da je neki Matrix ili EVGA unutra ili nesto kvalitetno eklstra ajde ovako to su ONI.
Vidis kada sam ja pisao uputstvo za ljude sta moraju da imaju u Srbiji da ih prodavci ne bi varali. Ovaj odgovr da se menja Corsair bi kod mene odmah bio proveren da li je to u pitanju. Imam dva napajanja. Xexe. Vidite kako ih znam u dusu koji dribling ce da probaju.

Kakav Corsair ce jos 10 godina raditi. To je onaj crveni sto sam ja razmisljao da kupim polovan da se nadje u kuci kao drugo napajanje a da prodam jeftino nekom GX-750W koje je totalno ispravno ali na sistemu kao mom bucno. Ali nije bucno za nekoga kome treba 500W u kompu.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

stalex011 RE: 07.06.2011. 11:37 #331854

Nisam cackao uopste. I proc mi radi na default clocku.
Nije odjednom, jer nisam ranije igrao single COD:MW2 na ovoj grafickoj. Niti sam testirao OCCT-om graficku. Samo tada dolazi do problema.

Nemam mogucnost da stavim drugu graficku u rangu 460 ili jacu. tj nemam takvu, a niti je ima neki moj ortak.
Evenutalno da stavim u drugi komp gde je isto Corsair HX ali 520w.

ATARI 1040ST

ribolovac Ako na 07.06.2011. 11:37 #331855

broj poruka: 1305
1.062v ne radi stabilno na 900Mhz, onda je reklamiraj. Mogao bi da uflesujes novi bios, ali ako nisi siguran kako se to radi bolje je reklamiraj.Ako ti ponude zamenu uzmi neki asus ili msi model, kod njih nema takvih problema i imaju bolje reseno hladjenje.

@Ishmerish
Covek hoce ono sto je platio, a to je gtx 560 ti na 900Mhz. Glupo je da je vozi daunklokovanu platio je oc model. Ocito grafa ne radi kako treba. Neka je reklamira i gotovo. Poznat je ovaj problem kod gigabajtovih modela.
Slabo radi na pec ovih dana, verovatno joj smeta promena vremena.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

UncleSam ... 07.06.2011. 11:46 #331858

Tacno to je to. Nekome je resio problem ako spusti klok za 10% i tako se igra.
To nije u redu. Neko ce bas da plati vise SOC model da ne bi morao da se zeza sa problematicnim programima ponekad. A ispasce da ce morati da je koristi na nizem kloku od normalnog. Sto ne probas taj Unigine da vidis cisto mozda ce samo u DirectX 11 da pravi problem pa ako ne resis problem i ako je budes nosio na reklamaciju da imas jos nesto da im kazes.
Sve je to dragi moji probao neki Englez vratio oni proverili menjali BIOS cackali glancali promenili celofan vratili u kutiju i prodali ovde.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Ishmerish Pa turi Grafu onda kod tog prijatelja sa HX520-tkom 07.06.2011. 11:49 #331860

A ovog nemustog lemura Wladu preskoci u sirokom luku !!!

@UncleDick: Kad vidis moj post zamisli da pise CHINA RULEZZ mesto Ishmerish i zaobidji ga, neverovatno koliko ovaj moj potpis vremenom dobija na jacini, da se i ti jednocelijski organizmu na kraju istripujes da ti meni mozes da drzis predavanje budalo nedosisana. Ali lepo si krenuo pravo prema O Dingu, jebem ti zivot kad se ja natezem sa dva nepismena Hemafrodita !!!!

@Ribolovac: Jasno druze, nekada mi samo nije jasno cemu ne potrebno ali nema veze, cinjenica je da ce nesto morati da reklamira.Samo sto je meni ipak prvi pik napajanje a ne grafa, ali dok ne testira bilo koje od ta dva na drugom kompu mozemo samo da mlatimo praznu slamu OR da navatamo ove HW Gurue pa da ih pitamo cija je mama nevina :)))

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

UncleSam ... 07.06.2011. 11:57 #331862

Preskoci sta ja kazem, spusti klok, reklamiraj Corsair napajanje i kupi jois nesto GIGABYTE a mene preskoci sta ti kazem. Temp nikako nije problem do 85C. Niti temp pravi takav problem. Mislim kako njima odgovara reci ce ti. Meni ce da kazu da je do 105C normalno da je ne bio nosio na reklamaciju. A kada naidje sledeci reci ce da je 80C problem. To je kako kome odgovara ali se tacno zna koje tempo su opasne za sve karte. Nema tu jedan chiopo ovakav jedan onakav. Isti materijal se koristi za pravljenje, istu plocu imas i druge komponente i zna se koliko steti.
Nije pozeljno da stoji na 85C stalno. Ali moze u Furmarku da dodje do 85C a preko ne sme.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

ribolovac Neka proba na tom 07.06.2011. 12:01 #331868

drugom kompu, cisto da eliminise napajanje, ali ipak mislim da nije do njega.
U principu nema potrebe za nepotrebnim, to si dobro rekao ali je problem sto smo svi mi alavi pomalo pa bismo preko pite malo i pivo

@Wlada
Popi lekic nije ti dobro.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

UncleSam ... 07.06.2011. 12:05 #331872

Ja mislim da je najbolje da odes na strani forum i postupis kako svako ko ima problem takav tamo.
To ja radim, prvo se malo zezam sa ovim pa onda uradim kao sto bi svakmi Evropljanin uradio. U 99% slucajeva dobro za mene a suprotno onome sto me savetuju ovde.
Ako imas vremena probaj Unigine bas me zanima da li ce svaki oboriti test.
On je najlaksi za takve probleme da se utvrde.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Ishmerish Re: ... 07.06.2011. 12:10 #331875

TI MISLIS !!!!
Kako si uocio simptome???, jesu poceli nokti da ti rastu ili ti se mozda samo malo zabuckala vodica u pecini.

@Stalex011: Ti druze i mozes da odes na strani site ako mislis da ti ovde ne mozemo pomoci, ali upravo zbog ovakvih uzoraka kao ova ameba stranci i imaju takvo misljenje o Srbima!

Sta meni vredi sto sam ja dve godine pricao jedno po celom svetu kad se Wlada pojavio na jednom stranom site-u i sve to anulirao u sekundi???

Lala 4ever!

:: Ja mislim da je najbolje da odes na strani forum i postupis kako svako ko ima problem takav tamo
:: To ja radim, prvo se malo zezam sa ovim pa onda uradim kao sto bi svakmi Evropljanin uradio. U 99% slucajeva dobro za mene a suprotno onome sto me savetuju ovde
::
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
toothless @Ishmerish: 07.06.2011. 12:17 #331879

broj poruka: 3241
Mojne da se nerviras toliko zbog Uncle sPam-a, vidis da je onaj mutirani virus Eserihije iz Nemacke stigao u Srbiju.Samo umesto klasicnih simptoma dijareje, ovde se manifestuje kao virtuelna dijareja, tj. proseravanje po forumima...i u ovom slucaju nema leka(za sada)

http://sve.rs/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)

UncleSam ... 07.06.2011. 12:18 #331880

Da da zbog mene misle to o Srbima.
Pa ako se nacin reklamacije ovde i tamo razlikuje neka misle i treba da misle ne bi li brandovi pritisli ovu bandu da im ne kalja ime vise. Corsair lepo covek kaze nece na nase trziste, nece sa govnima da imaju posla da neko pljuje ime Corsair jer je pola nabavljeno od njih a pola opo evropskim kontejnerima.
Ja tamo normalno razgovaram sa ljudima. Pomenem vas tek nekada kada kazem to kod nas ne bi hteli da reklamiraju, to kod nas bi pacovchici savetovali da se ne nosi na reklamaciju, kod nas to ne donose zato sto je dobro, mi nemamo taj brand uopste. Eto takop, a znaju oni o Srbima jos dok sam ja bio malikakav je mentalitet naroda.
Ja da sam slusao ovde ja bi pricao sa mojom kartom jos i gledao u 60-62C NB temp i govorio karti. Smiri se Sky je rekao da je njegova neka radila na 95C a ti da moras do 105c, Da se nisi zamrzla na 95c nikada vise, jer ti jasno. E to bi bilo da sam slusao vas.
Ovako su mi rekli ljudi da vise nista ne da objasnjavam i da mi je karta neispravna i da nijedan AMD chip ne radi tako i da nemam nijedan ventilator u kucistu a ne 6.
Imas ljude koji kada vide da je sve OK i samo poremecena temp oni stave vodeno hladjenje ionako za godinu dana menjaju sve a ovo poklanjaju nekom rodjaku. Njih bas briga na koliko radi karta i nece da se zezaju sa reklamacijom. Mene interesuju.

Savetujete ga da reklamira Corsair napajanje zbog problema koje karta napravi kada joj je klok visok. Jops GIGABYTE karta. Posto je sve manje mesta gde cete moci da provucete svoju laz meni od sada cete verovatno da se borite samo recenicama tipa popi lekic, spam, ovo ono.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

stalex011 re: 07.06.2011. 12:26 #331885

hahaha a bas sam se cudio gde je nestao. nije ga bilo neko vreme...

stvarno vam se puno zahvaljujem na pomoci, kapiram da bi tapkao u mestu bez vase pomoci. sad je ostalo da reklamiram pa da se tamo zezaju. vazno da sam otkrio kada funkcionise a kad ne, pa sam valjda skratio cekanje za njihovo resenje da me ne leraju tamo.

gledao sam bio i po stranim sajtovima, samo sto mi je prvo bilo fokus na te simptome nezavisno od kartice, pa sam posle skontao da brdo ljudi ima tu moju karticu i iste ili slicne probleme. svima je resenje bilo ili smanjenje clocka ili reklamacija. ja sam izabrao ovo drugo pa cu videti sta ce ispasti.

ATARI 1040ST
ribolovac Neka je sa 07.06.2011. 12:28 #331887

srecom reklamacija, pa javi sta si uradio.

@toothless
Bas me dobro nasmeja druze

UncleSam ... 08.06.2011. 00:38 #332231

Najbolje je da kupis sledeci put neku u rangu moje ATI 6970 ili 6990 pa ako nase prodavnice narede da mora da se obara klok posto nismo imali srece da ne osetis to u igrama, na jacima se ni prepolovljen klok ne oseca :)pa ako ne radi na fabrickom ti joj oboris jedno 30% zavisi da li zbog lose voltaze ili zbog grejanja, sve fura na max i sa tim. Jadni ljudi bez G510 I AIDA64 Appleta nekada ni ne znaju kako radi to sto su kupili. A samo 1800 din vise od G110 sam platio tastaturu, pametan potez.
Salim se normalno reklamacija sta drugo. Da su svi reklamirali kada je trebalo odavno bi bili postedjeni poluispravnog a mnogi bi prestali da glume kontejnerase po Evropi.
Treba javiti fabrikama da uvedu struju na ogradu iza otpada u fabrikama jer su primecene izbezumljene skupine srpskih sakupljaca hardvera.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

markopvict Wlado idi spavaj-smajni dozu 08.06.2011. 01:32 #332237

broj poruka: 4515
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Brukas Srbiju po stranim forumima... Kako te nije sramota?

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
UncleSam ... 08.06.2011. 07:23 #332251

Ne ja, balkanski mozak bruka. Ja samo prenosim utiske iz 5 kruga pakla.
ASUS-u sam razlozio polovinu price kako sam vama i objasnio zasto narod ne treba da zanima da li njihovih makar i 60% radi na 90C i da je tako da ce svih 60% ce biti vraceno. Samo oni imaju mozga pa su rekli kako je njihva podrska najbolja i kako ce sve poluispravno biti zamenjeno brze nego da sam kupio drugi brand. Jer ljudi shvataju sta je logicno i normalno.
Sada treba ustanoviti sta je problem kada ljudi vrate, proizvodjac zamenjuje lako za takve stvari a dobavljac ili najcesce prodavnica nekada nece da vrate pare ili zamene. Ali to je pitanje za policiju. Nema mnogo objasnjenja za to. A ja sam najlogicnije objasnio.
Nisu ludi da dobiju nastavak kao Partizan-Zepter jedno vreme da se ovo zove ASUS-90C. Nisu ludi. Ja cxak i na nekim forumima imam napisano u potpisu medju hw EAH6970 RMA oVERHEATING pROBLEM -ATI 5870
I ljudi i u svetu nestrpljivo cekaju izvestaj o cuvenoj ASUS podrsci i a papir protiv 2 firme je vec zarolan u kucacoj masini milicije...ceka se RMA.

Prva ce biti protiv prodavnice koja je svesno prodala i ostavila HW koji radi na stetnim temp po ostale komponente i tempo koje su nestabilne za rad graficke.
Druga ce biti protiv onih koji budu rekli da je to ispravno posle svega sto sam procitao, cuo i bio obavesten od proizvodjaca karte i chipa.

A porucujem onome koji je uz prodavca mozda kumovao tome da su svesno uvalili ASUS, nasu zemlju prodavnicu gde sam kupio i da je to moglo da se izbegne. Ovako je hiljade ljudi samo procitalo EAH6970 RMA overheating i to stoji u glavama ljudi. Pa nek urade ponovo i kada kupujem sledecu. Ali sada nece moci bice testirana svaka naredna kao da zivot planete zavisi od nje.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

UncleSam ... 08.06.2011. 08:49 #332256

Znaci testira se voltza dok radi 3d Mark 11, 3D Mark Vantage samo najaca podesavanja na oba. Unigine Heaven 2.5 gde se meri sve DX9, DX10, DX11 i Open.. sa merenjem GPU Usage u toku svih testova i posmatranjem kloka oba, Furmark radi temp i posmatranja kloka dok ga radi, za sve to vreme multimetar nek stoji zakacen. Da se vidi koja joj je voltaza koja se ne dira. Ukoliko promeni voltazu kako joj se hoce, predje temp normalnu na fan AUTO bez tvikovanja i ukoliko obori klok u nekom testu pa ga vrati na normalni tacnije seta ga bice tretirana kao neispravna i bice vracena tj necu je ni nositi kuci. Za to vreme ce druga moja ispravna biti pored mene da uporede klako to radi ispravna karta. Na sve to nisam dozvieo da moja karta ima vise od + -5% od skora koji je predstavljen i manje. Tako da je i to veoma bitno. To su stvari koje reklamiraju i prodaju kartu. Kao kada kupis sapun sa vitaminom E jer ti prija kozi i hoces bas taj.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

INXS UncleSammy 08.06.2011. 09:30 #332260

broj poruka: 482
A sta si uradio sa tom tvojom falicnom grafikom,jel je na reklamaciji ili je jos kod tebe? Bas me zanima i molim te lepo odgovori,nemoj da pricas nesto nepovezano,tj u prevodu: Stop crying like a little bitch and talk bullshit,and give me normal answer.

Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62

UncleSam ... 08.06.2011. 15:09 #332458

Normalno da je na reklamaciji. Kao i sve sto ne radi normalno. I da 100% tih grafickih radi na 90C moja bi isla na reklamaciju to sam rekao i ASUS-u. Ako im je svaka karta nestabilna i opasna po druge delove ici ce na reklamaciju. Ili ako je samo svaka u Srbij, nebiotno.
Ako je svaka referentna samo takva a nemamo nereferentnu kada shvatim da pravi problem trazicu da je vratim i pare nazad ako ne vidim nista zanimljivo po toj ceni.
Samo ASUS to shvata. Ja sam u onom procentu ljudi koji nece i ne mora da budzi aftermarket cooler da bi to bilo delimcno ispravno a nije pisalo da radi na tako opasnim temp niti smeju to da napisu jer im niko kartu ne bi kupio vise. Nitri je to istina da radi Cayman na 90C jer bi to zaustavilo kupovinu karte.
To je samo polovina problema, druga polovina je obaranje kloka u raznim aplikacijama. Nekada redje skroz a cesto se seta klok. Bilko koja od same te dve stvari je za reklamaicju i tamo je karta.

Graficke karte ne pravi Zastava Kragujevac pa da se pitaju Srbi kada ce nesto na reklamu. Oni su sporedne stvari koje moramo jos uvek da trpimo zbog nerazvijenog Online shopinga a zbog mentaliteta naroda nismo bas u normalnoj poziciji. Oni su tu samo da bi to doslo od proizvodjaca do mene i treba da pevaju sto su prisutni u celoj prici jer se kraj tome nazire. A svako njihovo kocenje i zajebavanje stvara sumnju da je rec o nekom krivicnom delu.
E sada ako ASUS posumnja da je narod takav da moze doci do kaljanja njegovog imena uvek moze da prekine da saradjuje sa ovima ovde i da ga ne bude kao Corsair. Ono sto se pojavi Corsair ako ima covek problem oni ce da zamene ali ce da daju do znanja da oni ne saradjuju sa nama niti su oni poslali ovde bilo sta i da je to doneseno ko zna kako i sazaljevati nas zbog nasih dobavljaca.
Poznajuci nas mentalitet ja ne iskljucujem ni mogucnost da je to sve da bi nas odvikli od nekih brendova i predstavili da su njihovi dragi poslovni partneri jednako kvalitetni. Kada nam se smuci da dobijamo sjebane Seasonic, Corsair, ASUS, OCZ, ... i sta ja znam koje sve onda cemo uzeti neki isporavan CoolerMaster sto njima najvise odgovara. E kod mene to nece proci iz prostog razloga sto vise verujem Evropi i Svetu nego Srbima pa kada neko kaze da je neko podrucije crazy sobzirom da svi to kazu ja nemam razloga da sumnjam da je to tako stvarno.
Ja ne kazem da je to tako sigurno samo oni se ponasaju kao da je tako.
Niko nece u prodavnici da ti predlozi ASUS nego Sapphire i nece Seasonic nego CoolerMaster. A ovo ostalo sto je nesto ako je ispravno ko zna odakle je doneseno i koliko primeraka. Inace bi imali samo LC Power, CHIEFTEC, CM IO mocni Silverstone kao najaci brand od napajanja. Sramota, drzavo samospali se.
A od ovih bi imali GIGABYTE, MSI, SAPPHIRE, ASUS i ne racunam ljudi su tu totalno neozbiljni po pitanju bilo cega, oni stavljaju lazne skorove svojim kartama i lazu da ce neki primerci doci a posle ih ne bude. Ali sve vise spadamo i sa MSI, GIGABYTA I SAPPHIRA a idemo na Inno 3D, Geinward, sada je Goilden Sample kod nas dostigao cenu EVGA maltene, videcete sta ce da rade narednih godina ako ih ne zaustavi neka mala firma i napravi ugovor sa 3-4 najace firme i sahrani stakore.

Razumete, mislite da su atesti za Seasonic placeni. Pa ako je doslo 100 napajanja, racunajuci sve X serije, ma nema teorije, maksimalno 50 komada. Atest kaze kosta par stotina evra. To je da nemaju zaradu od polovine. Srbin za to ne radi. To je jedan primer ima ih mnogo medju firmama koje su na zapadu nesto a jedva se dovuku ovde a sigurno ne od proizvodjaca koja ce lepo da spakuje, posalje sleper i gotovo jer zna da ako nesto nije u redu on ce davati drugo.

Razmislite samo koliko je vas srecno otislo da kupi neki deo pa se to zavrsilo sa time sto je bilo daj sta das drugo samo da radi sto nikada ne bi kupili. To kod mene ne moze. To je kaznjivo ako je protiv volje kupca ako se on ne slozi sa time. Uvaljivanje necega sto ne bi uzeo ovako.
\Pdvala jednom recju.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

stalex011 RE: 16.06.2011. 13:18 #335394

Evo da javim da je servis (EWE) potvrdio da je `neispravna i nepopravljiva`, ali nemaju da mi zamene za istu ili slicnu, a ni u prodavnici gde sam kupio, pa sam dogovrio da sacekam sledecu nedelju za http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII2DI1GD5/

:))))

ATARI 1040ST

imarkovic Re: RE: 16.06.2011. 13:36 #335400

broj poruka: 19085
uuuu prosao si jako lepo mogu ti reci, cestitamo

:: Evo da javim da je servis (EWE) potvrdio da je `neispravna i nepopravljiva`, ali nemaju da mi zamene za istu ili slicnu, a ni u prodavnici gde sam kupio, pa sam dogovrio da sacekam sledecu nedelju za http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII2DI1GD5
:: :)))
:: ATARI 1040S
Dexter013 : ) 16.06.2011. 13:44 #335401

broj poruka: 17101
Lepo lepo,

samo cekam Cicijin komentar.

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs