konkretno moj primerak za 1Ghz trazi voltazu preko 1.1v, tako da sam odustao od te magicne granice. Sweet spot je 962Mhz gpu, memorija 2302Mhz na 1.075v, ne prelazi 70 stepeni na 65% ventilatora. Preko toga je bas bucna. Tacno 15% overkloka. Overklok se oseti jedino u metro-u i crysis-u na vecim podesavanjima od 2x aa u full hd sve na max. Generalno gtx 560 ti cip je dovoljan da sve postojece igre tera u fullhd sa maksimalnim detaljima sa 2xAA ili vise.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Re: kakve su sanse da se ova kartica pojavi kod nas?
19.06.2011. 16:45
status: user broj poruka: 62
Bila je,ja kupio u kremmi-ju pre mesec dana i to posle jednog posta u jednoj od tem aovde ne mogu da najdem sada neko je napisao `da treba da stigne ovih dana`,ja nazvao recimo u cetvrtak,oni mi rekli da posaljem mail u ponedeljak i posle 2-3 dana me zvali da mi kazu da je stigla.Evo bas sad gledam racun kaze 19.05.Pozovi ili posalji mail pitaj ih da li ce ponovo da uvoze
:: Dakle ovi nasi uvoznici ili su ludi ili glupi,uvoze gainward i palit a ne msi.Jos pre mesec dana su kruzile price kako ce se ova kartica pojaviti i nista ima li neko neku informaciju ili zna na koga da me uputi pa da pitam dal ce uopste doci na nase trziste,u pitanju je ova kartica :: :: :: http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Hawk.htm :: :: :: :: :: :: do not fear CuMsHot is here :D
Re: Re: kakve su sanse da se ova kartica pojavi kod nas?
19.06.2011. 17:39
status: user broj poruka: 1515
Koliko si je platio ako nije tajna ? :) Black Wolf
:: Bila je,ja kupio u kremmi-ju pre mesec dana i to posle jednog posta u jednoj od tem aovde ne mogu da najdem sada neko je napisao `da treba da stigne ovih dana`,ja nazvao recimo u cetvrtak,oni mi rekli da posaljem mail u ponedeljak i posle 2-3 dana me zvali da mi kazu da je stigla.Evo bas sad gledam racun kaze 19.05.Pozovi ili posalji mail pitaj ih da li ce ponovo da uvoz :: :: :: Dakle ovi nasi uvoznici ili su ludi ili glupi,uvoze gainward i palit a ne msi.Jos pre mesec dana su kruzile price kako ce se ova kartica pojaviti i nista ima li neko neku informaciju ili zna na koga da me uputi pa da pitam dal ce uopste doci na nase trziste,u pitanju je ova kartica :: :: :: :: :: :: http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Hawk.htm :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: do not fear CuMsHot is here :D
Re: Re: Re: kakve su sanse da se ova kartica pojavi kod nas?
19.06.2011. 22:12
status: user broj poruka: 62
23000
:: Koliko si je platio ako nije tajna ? : :: Black Wolf :: :: :: Bila je,ja kupio u kremmi-ju pre mesec dana i to posle jednog posta u jednoj od tem aovde ne mogu da najdem sada neko je napisao `da treba da stigne ovih dana`,ja nazvao recimo u cetvrtak,oni mi rekli da posaljem mail u ponedeljak i posle 2-3 dana me zvali da mi kazu da je stigla.Evo bas sad gledam racun kaze 19.05.Pozovi ili posalji mail pitaj ih da li ce ponovo da uvoz :: :: :: :: :: Dakle ovi nasi uvoznici ili su ludi ili glupi,uvoze gainward i palit a ne msi.Jos pre mesec dana su kruzile price kako ce se ova kartica pojaviti i nista ima li neko neku informaciju ili zna na koga da me uputi pa da pitam dal ce uopste doci na nase trziste,u pitanju je ova kartica :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Hawk.htm :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: do not fear CuMsHot is here :D
Ako bolje pogledate GTX560 tj donju GA kartu na slici ona je dizajnirana da je polomis prilikom stavljanja u komp i unistis garanciju pri maloj nezgodi.Pada direkt na tanki ventilato i masku dok su ostale sve prolaze skoro kao referentne u tom slucaju. Stedelo se gde god se moglo. Uskoro ce materijal debljine kinder jaja da bude. GIGABYTE bi morao da spusti cene propisno sigurno 20%.
Svaka druga pri padu ces je ostetiti, izguliti, mozda izgubiti garanciju ali ce raditi sve. Ovde ce verovatno raditi ali si slomio ventilator.
Ja imam dva GA koja rade. Jedan je star AGP 4600i i taj ce me nadziveti, to je starija politika se vodila jos. A druga nije obicna serija pa vise vode racuna koju koristim skoro 10 meseci.
Moja radi na propisanoj vrednosti i klokovana CCC-om ne spusta klok u toku igri i Furmarka nikada. Samo na njene 2d klok 157/300 u cinematicu(nekom) i odmah na zadat joj 3d klok kada krene igra. Taj AGP ne znam da li je ikada radio sa preko 25-30fps u igricama. Znaci uvek se mucio i cedjen je. Ta karta i nema mogucnost overkloka, njoj je zakljucan overdrive. Ali radi kao sat. Ali da sam kupio onu od 5000 manje imao bi 10 fps manje kao drugi, i ko zna sta kakav klok. Zato su dobre neobicne serije ako se ima kesa. Ako ne sto bolja firma bilo koje serije i sto bolji model. Ne daj sta das u fazonu imas 5870 za 15.000 a ti trazis za svoju 16.000 a ono dupe i oko. Kao rikne ti matrix 5870 oni kazu ista arhitektua evo ti GA sa 1GB memorije i naponskom i ostalim stvarima haoticnim, kao sta hoces ista arhitektura. To NE MOZEEEE.
@Dejan89 & cumshot - izgleda da je stigla TOP verzija asus-a na 900mhz. Sad mi javili, idem da je pokupim :))))) rekli mi u monitoru da ne moram da doplacujem :D ATARI 1040ST
Top verzija ti je ista kao DirectCU2 verzija, samo je fabrički clock dignut, i normalno da neće da ti naplaćuju ništa preko toga kad i treba isto da košta... __________________ Scourge of PCBerza
:: @Dejan89 & cumshot - izgleda da je stigla TOP verzija asus-a na 900mhz. Sad mi javili, idem da je pokupim :))))) rekli mi u monitoru da ne moram da doplacujem : :: ATARI 1040S :: ::
e PRC ako se ne varam na sajtu su izbacili obicnu 560ti a ne 560 top mada iskreno i nema razlike svaka 560 ti na 830 mhz se moze podici na 925 mhz zasto dati 1000 dinara vise za top model kad su identicne kartice???
@daum - slazem se da ne bi trebalo da bude skuplja top verzija kad je vec sve isto, ali razlika u ceni ipak postoji. i cini mi se da nije mala.
@cumshot - to sto im je na sajtu je stari podatak. stajalo je i prosle nedelje, ali je nemaju na lageru. inace video sam da imaju jos jednu tu top u prodavnici ali ne znam dal je rezervisana za nekog ili nije.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.