Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Da li se isplati uzimati?
STRANA 2 OD 2
ribolovac Re:Re: re 21.06.2011. 00:51 #337385

status: user
broj poruka: 1305
Ne znam kako smes da kupis grafu a da je nisi probao. Rizicno je to prilicno. Rekao si da ima garanciju ali da je ne probas, ne znam.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Re: Re: re 21.06.2011. 00:55 #337386

broj poruka: 4187
A i meni se cini da je on bio prodao doticnu 275... Verovatno je i ovaj prodao ovog gigabajta jer je dobra cena bila sa garancijom jos 35meseca. :P
Kako god, mozda i bolje, da cekam mozda naidje HAWK polovan, bacio sam vec oglas par dana, verovatno ste videli. A neki popust za onu gainwardovu 560TI bi mi dosao ko melem na ranu, pa makar i 2k dinara...

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: jednom tako sa bencha lik je prodavao GTX275 LEADTEK, ja se zagrejao da je uzmem, posaljem mu mail, ostavi mi broj, dogovorimo se, sve ok, posle smo se malo dopisivali, dogovarali, pritom je iz beograda, meni je odgovaralo da odem bilo gde u bilo koje vreme samo da uzmem grafiku, medjutim lik pocinje da me zavlaci, ja reko jel hoces da prodajes ili ne, kaze DA naravno, ne mogu danas, ne mogu sutra blabla, ja pitam opet dobro, nije problem dogovoricemo se samo ako hoces stvarno da prodajes, ma da kao nema frke... cekam...cekam...cekam..pisem poruke...zovem...jednom, dva puta... prodje 3 dana..zovem ga jedno 5 puta.. niko ziv se ne javlja.. ja pisem posle nedelju dana... covek odgovara posle 2 dana(ukupno 7), e znas ja sam ipak odlucio da necu da je prodam, predomislio sam se oko GTX460 blabla.. jao da mi je bio u tom trenutku u blizini, mislim da bih ga pojeo koliko sam bio besan i razocaran, stvarno su neki ljudi stoka, nefer i nekorektni i sebicni i pokvaren
::
:: :: A de brate, lik se zeza sa mnom, u cetvrtak sam nabavio kintu, reko salji mi u petak. Petak mi kaze da ce mu doci tek u subotu AKS, pa onda u subotu ne primaju pakete pa da cekam do ponedeljka da mi posalje. Reko aj`. Danas saljem poruku dal je poslao, nista ne javlja ceo dan. Sad i da oce da mi je posalje sutra, videcu da razmislim prvo iz principa. Ne kazem da je los covek mozda mu se isprecilo nesto, ali bar da baci poruku neku...
:: ::
:: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: :: @vepromo
:: :: :: Posto je gtx 480 referentna karta preskoci je,uzmi asus i uzivaj
:: :: ::
:: :: :: @mixer9
:: :: :: Jos nisi kupio grafu?
:: :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Miskonius Pa lepo si se ti popeo... 21.06.2011. 01:01 #337389

broj poruka: 4420

Od 100 do 200 evra...
Koliki je uopste budzet za graficku?
mixer93 Re: Pa lepo si se ti popeo... 21.06.2011. 01:04 #337391

broj poruka: 4187
Natego bi ja i nesto vise od 200e... Ali licno mi je preveliki luksuz da dam tolike pare za grafu, a ne zaradjujem jos svoj novac... :P

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Od 100 do 200 evra..
:: Koliki je uopste budzet za graficku
Miskonius Tjah... 21.06.2011. 01:18 #337395

broj poruka: 4420

imas jeftinu 6870 ali ti si zapeo za Nvidiu tako da...
vepromon re 21.06.2011. 12:18 #337486

broj poruka: 523
sad nadjoh neke review po netu i stvarno su gtx480 vrele ko djavo. Necu da se kockam sa pregrevanjima iako mi ni kuciste ni napajanje (uskoro) nece biti problem.
Bio sam u e**i-ju danas, kazu da one gtx 560ti twin frozr nece dobijati skoro, jer su ih oni licno uvezli.Jedin da probam sa ASUS direct CU? Bedak, uvek prelomim da uzmem nesto kad se vec rasproda :(

p.s. Ciljam nesto od oko 200e, da mi traje bar dve godinice. Necu puno da je maltretiram sa OC, cisto maaaaaalkice i to ako zafali koji frame :)

p.p.s. offtopic : zna li neko kojim slucajem gde u BG-u mogu da nadjem CM megaflow sa crvenom LED? nema nigde, obidjoh pola grada :((
Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.

blacky1984 vepromon 21.06.2011. 14:38 #337556

broj poruka: 23
hhahah pa liku ti imas samo 1 problem od pocetka kasnije su se rodili mnogi NEZNAS STA TI TREBA OCIGLEDNO. :D cito sam postove i sve ok ali vec si reko imam napajanje koje samo sto nije crklo i planiras da ubacish neku ozbiljnu grafiku zapitaj se malo...conf ti je dobar, jel ti vec imas ovaj gigabyte 5570 od 1 gb sta ceti gtx 480 ili gtx 560....

Drugo sta fali uzimati polovne grafe jeduno sta je rizicno polovno jeste ploca to nikad polovno nebih uzo uz naravno HDD sve ostalo je jako izdrzljivo naravno pozeljno je odraditi neki test pre kupovine ako je moguce, ALI ako su u pitanje high end stvari tu nema greske jer je to neko nekad papreno platio i sad prodaje 50 % jeftinije...

Gtx 480 je po meni mnogo bolja od 560-ice sto se tice perfomansi ali gledano sa strane potrosnje struje grejanja savet ti je da uzmes 560 i obavezno da promenish ili da uradish servis napajanju jer ceti sv biti uzalud ako ti ono crkne :DDD

vepromon re 21.06.2011. 15:37 #337594

broj poruka: 523
napajanje stize novo za par dana. CM 850W. rekoh gore da to nece biti problem. zato se i razmisljam za upgrade... I cenimd a cu pre ici na 560Ti, pa posle mozda i sli, nego da se bakcem sa prekuvanom 480. tako da problem resen. hvala svima na pomoci :)
Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.

Pisko Re: WTF? 21.06.2011. 21:24 #337701

broj poruka: 6672
Šta se bre peniš sky? Progutao deterdženta malo????
I u oči ti ušao ostatak?
Kakav Kajmak? Lepinja? Vazda vidiš nešto što bi hteo da ima i sa tim se onda svađaš... Sad treba da ti se pravdam kako nisam savetovao ati umesto nvidije... da si pročitao, video bi. Ko hoće nvidiju, i bira između najismejanije 480 i nove 560 - ja predlažem 560.... nikakav ati, nema potrebe. Da je samo felermi bio u pitanju, možda bi i to predložio, ovako nema potrebe.... vazda neko dete progovori iz tebe, i igraš se nekog kluba zelenih i crvenih. Pa, zaigrao si se.
Inače, postao si time funboy štetočina, savetuješ i štetne kupovine, a kupovina 480 je štetna po vlasnika, najverovatnije i sa ovim padom cena. Na kraju si to video, ali šteta takvim savetom je počinjena, nesrećom po neke, nije moguće brisati postove na berzi, inače bi naknadnih pameti bilo u nedogled... a tvoj post stoji, džaba ispravka. Zalećeš se jer si funboy, ne verujem da si zlonameran, ali, brate, u pitanju su nečije mukom stečene pare, nije to navijački klub i zezancije, treba imati neke odgovornosti i svoj ego i frustracije - malo ukočiti... jebala te fermi, pored 560, koja budala bi to kupila? Šta, neće mu 560 poterati šta treba?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: @Pisk
:: Ajde kad budes jednog dana i sta od tog hardvera probao javi se molim te da pricamo na istim talasnim duzinama a nemoj vise palamuditi za nesto sto u zivotu nisi ni video a kamo li probao
:: Pricas o GTX 480 (koga daj Boze da si u izlogu video) a licno Cayman osim manje potrosnje nema nista bolje karakteristike a opet je slabija karta i kosta 300 eur - 6970.Kita uvaljena od AMD-a svojim korisnicima za svega 15 % boljih performansi od Cypress-a i daleko losijih karakteirstika.To je super.Ma to je respekt.Sve sto je AMD je ekstra.Divim se tvom racionalnom razmisljanju i nepristrasnoscu
:: Za Cayman je GTX 480 uspeh uspeha ja da ti kazem.Chip koji je snazan ,koji se greje tacno ali na tim istim temperaturama operativan i nedodirljiv.Apsolutno nema ni sekunde jedinog glitcha a kamo li pada performansi ili neceg slicnog vec karta radi kao svajcarski sat
:: Ne mozes mu nista!Sta kazes,cudis se kako radi?nVidia bato :
:: Tebi to apsolutno nece nikad biti jasno jer je to za tebe spansko selo
:: P.S.Lepo je sto ponizavas druge svojim saljivim i uobicajenim nacinom izrazavanja
:: Ja bih te vise savetovao da frustracije lecis kuci ,recimo kod zene a da problematiku oko hardvera i savete ostavis mladim ljudima i onim koji su u to upuceni jer tebi u tvojim godinama to ne prilici
Dexter013 Re: re 21.06.2011. 21:27 #337705

broj poruka: 17101
Ja sam se skoro razmisljao da predjem sa 470 na 560 ti , ali sam odustao,
realno ti si dobro izabrao , ali i da si isao na 480 ne bi mnogo pogresio.

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: napajanje stize novo za par dana. CM 850W. rekoh gore da to nece biti problem. zato se i razmisljam za upgrade... I cenimd a cu pre ici na 560Ti, pa posle mozda i sli, nego da se bakcem sa prekuvanom 480. tako da problem resen. hvala svima na pomoci :
:: ***************************************************************
:: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs