Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
SLI-Crossfire
STRANA 2 OD 4  
Daum .... 25.06.2011. 14:29 #339195

status: user
broj poruka: 12811
Narkoman, samo ti znaš šta si hteo da kažeš. Nemoj da mi govoriš kako je normalno da se kupi GTX580 ili GTX570 SLI da bi se igrao u 1920x1080, jer nije. To samo budala može da uradi jer nema igara danas koje će da koriste tu snagu. Uzeo ti GTX590 ili GTX560 sve će isto da ide, razlike 10-40 fpsa zavisno od igre, a tamo gde ih više imaš uglavnom su frejmovi preko 50.

To što si ti budala pa robuješ Asusu i misliš da si pametan što si kupio kartu od 400 evra da bi se igrao ko malo dete, ne znači da trebaju i drugi prate tvoje retardirane postupke...

GTX580 je za monitor minimalne rezolucije 2560x1440, a GTX570 SLi je samo za 3x monitora. U suprotnom, bacanje para, a već sam ponovio, sve PC igre su sada portovi sa Xboxa, bacati 400 evra na kartu umesto 290 na celu konzolu može samo BUDALA DA URADI!

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 Re: .... 25.06.2011. 15:14 #339212

broj poruka: 17101
+1

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: Narkoman, samo ti znaš šta si hteo da kažeš. Nemoj da mi govoriš kako je normalno da se kupi GTX580 ili GTX570 SLI da bi se igrao u 1920x1080, jer nije. To samo budala može da uradi jer nema igara danas koje će da koriste tu snagu. Uzeo ti GTX590 ili GTX560 sve će isto da ide, razlike 10-40 fpsa zavisno od igre, a tamo gde ih više imaš uglavnom su frejmovi preko 50
::
:: To što si ti budala pa robuješ Asusu i misliš da si pametan što si kupio kartu od 400 evra da bi se igrao ko malo dete, ne znači da trebaju i drugi prate tvoje retardirane postupke..
:: GTX580 je za monitor minimalne rezolucije 2560x1440, a GTX570 SLi je samo za 3x monitora. U suprotnom, bacanje para, a već sam ponovio, sve PC igre su sada portovi sa Xboxa, bacati 400 evra na kartu umesto 290 na celu konzolu može samo BUDALA DA URADI
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 25.06.2011. 15:32 #339218

broj poruka: 18472
GTX SLI i bilo koji SLI zasniva se na istom chipu.Brend apsolutno nije bitan.Cak i OC i NON OC karte se najnormalnije povezuju jer je razlika samo u taktovima.

@Daum
Nekad previse mracis zaista.Smiri se malo.
Gaming je sasvim diskatibilan pojam i zavisi od samog afiniteta.
Te price moze sve u full-u u HD rez da se igra sa kartom od 200 eur hm..Moze?Ali kako?Na koji nacin?Koje igre?Koja setovanja?Kakav frame rate?
Ovo ne da ne moze da se generalizuje nego nema Boga.
Ne prave se dzaba brze i skupe karte da bi mogle da ispostuju uslove od recimo 50-60 fps uz forsiran AA i AF za najbokji vizuelni uzitak.
Tacno je da su trenutno odredjeni broj igara manje zahtevne i da su capovane,ali i cap moze da se skine.Takodje opet ima i onih koje su malo vise zahtevne a doci ce era tih igara pogotovu sto se engine-i unapredjuju.

Drugo,ne svidja mi se tvoj stav.Uvek je onako kako ti odredis i to je ispravno.
Da si kupio a imao si GTX570 to bi bilo ok kao i sad sto se lozis na GTX560 SLI (sad ces da mi se pravdas kako je to navodno zbog monitora i visoke rezolucije)
Drugo generalizovanje GTX 580 za odredjenu rez nije ispravno.
Po tebi je i GTX 295 za 2560X1600 ,jeste da je slabija karta ali opet dogvoljno snazna,poput GTX 480.
I taj GTX 580 se i danas muci sa Crysis 1920x1200 rez,znaci ne mozes da izguras 60 FPS average u DX10!
Samo si se dzaba nalupetao,tj tvrdoglav si.Ne postoji generalizacija niti mozes da odredis necije afinitete jer svi drugacije potrazujemo za svoj ukus.

Recimo ja cu da uzmem GTX 570 SLI a ako Bog da i GTX 580 SLI za 1920x1200 rez i uzivacu u max detaljima,sa forisranim AA i AF na mom profi panelu.
Takav osecaj smooth gaming-a,fluidnog igranja sa besprekornim prikazom nema cenu.
To ni sa jednim drugim setupom nece moci da se postigne!
*Jos jedan detalj.Cene su pale tako da su karte tog ranga dosta pristupacnije*

Green,Green,Grass Of Home

Daum .... 25.06.2011. 15:40 #339220

Može vrlo lako da se generalizuje. Karta od 200 evra, bila GTX560Ti ili 6950 je sasvim dovoljna da se izbori sa bilo kojima naslovom danas i da izvuče minimum 40fpsa u najzahtevnijim naslovima, naime Crysis i Crysis 2.

Sve ostale igre su ili capovane na 60fpsa ili lete preko toga, nema naslova koji će da se pomuči sa ove dve karte...

Skupe karte se prave za veće rezolucije, ali danas svako misli da ako uzme kartu od 400 evra da će mnogo bolje da prodje generalno sa igrama, a sve sami portovi koji uglavnom nemaju posebnu neku grafiku niti zahtevaju GTX580 sigurno...

Crysis i prvi i drugi se sasvim lepo nose na maximalnim detaljima sa GTX560ti i 6950 i tu izvlače minimum 40 fpsa na maximalnim detajlima što nikako ne može da se nazove neigrivo.

Gotova je situacija od pre 3-5 godina kada si imao PC ekskluzivne naslove i jače grafike su opravdavale uložen novac. Danas kao što vidiš, ljudi kupe GTX580 od 400 evra da bi igrali Alisu, Fear 3 ili Dungeon Siege i imali 60 fpsa, a prethodne dve navedene karte izvlače isti fps...

Ne govorim da su te skuplje karte bacanje para, ali za rezoluciju 1920x1080 ili 1200, JESU.

Samo u slučaju da se drže 3x monitora, ili monitor sa rezolucijom 2560x1440 se opravdava kupovina GTX580 ili GTX570 SLi, ali i tu je paradoks, jer davati 400-600 evra na karte da bi igrao portove sa Xboxa je budalaština... Tužno što je PC gaming propao, ali je tako...

SkyFire Jos nesto.. 25.06.2011. 15:40 #339221

Recimo,dao sam primer Mafia II sa 32xAA i 16xAF ,Dead Space 32xAA /16xAF itd..Sve sam to gurao na GTX295 dobro OC-ovanu.Slika je prosto receno da se ukakis.
Ja sebi gradim uzitak po mom ukusu.Tako rade i ostali ljudi.
nekom nije ni bitno da ispegla ivice,da smanji detalje,da smanji rez ako karta zastuca vec samo prica i gameplay!Nekom je 20-30 fps igrivo dok meni ispod 50 fps nije.Od 60 FPS pa na dalje osecam lagodan frame rate i za takav gameplay cu da platim!

P.S.Ja tebi lepo objasnih ali ti teras svoje.Bio tvrdoglav.Ostao tvrdoglav a pored toga iznosis neke stvari koje uopste nisu tacne!
Povlacim se iz teme.Glupavo mi je ovo prepucavanje !

Daum ... 25.06.2011. 15:51 #339225

E vidiš, 32xAA je apsolutno nepotrebna stvar, i razlika u slici je nepostojeća u odnosu na 4xAA.

Čak i 4xAA da se koristi sa GTX560Ti ili 6950 opet će da izvuku lagodan framerate u 1080 ili 1200...

Ti si ranije mogao da uzmeš GTX295 jer je bilo nekoliko igara koje su se mučile sa prosečnim grafikama, kao Crysis, GTA IV itd. Danas je potpuno druga priča...

SkyFire Brate kakis ali stvarno.. 25.06.2011. 16:02 #339226

Meni si nasao da pricas o ostrom oku i zapaznjima u detaljima i razlici?
Nema razlike?Jesi ti krsten>?Razumeo bih te da teras inat nekim klincima ali nasao si meni da objasnjavas i pricas.Vide se razlika izmedju 2xAA i 4xAA a ne izmedju 4xAA i 32xAA sa kojim postizes savrsenstvo.
Tebi je prosecna grafika bio GTX280 koji smo i ja i ti imali?
O kojim ti prosecnim grafikama pricas?
Drugo evo tvog lagodnog igranja u Crysis Warhead :

http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=71773&d=1299625768

Nasvirana karta da bi ostvarila 44 FPS i to bez AA!Levo ti je default GTX 480.Ovo poredjenje sam i sam pravio i to znas.Na mojoj rez bi izgubio jos par fps-a!
Mene to recimo ne zadovoljava.
Dok sam imao GTX 295@750 Mhz znaci mogao sam do postignem mozda brzinu sadanjeg GTX 580 obrnuo sam za redom i Crysis i Warhead sa 2xAA!Da li sam imao tako bas lagodan FPS?Nisam,ima scena kada ti min fps bude bas natezanje a kroz celu igru imas od 30-40 fps neki prosek,malo jace a u odredjenim situacijama jos jace koliko me secanje sluzi.
Vidis,mene to ne zadovoljava,to je daleko od fluidnog igranja.
Uostalom radio si i sam test svoje kartice tako da evo i linka pa se potseti :

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?255312-Asus-GTX-560-Ti-DirectCU-II-User-review

raic re 25.06.2011. 16:07 #339228

broj poruka: 9006
Razlike između 4x i 32x naravno da ima, ali ako ćeš da stojiš i gledaš jedno pored drugog, nije 32x AA nešto što će da ti poboljša doživljaj toliko da bi ga sad jurio po svaku cenu, to jes daleko je veća razlika između 0x i 4x nego između 4x i 32x.

A onda dok je crysis bio aktuelan mogao si komotno da kažeš da uzimaš neke besne kombinacije zbog jedne jedine igre, e sad šta je u ptanju, entuzijazam, idiotluk, perfekcionizam, kurčenje... sam će ga đavo znati.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Daum Re: re 25.06.2011. 16:28 #339236

+1

Pričati da ima koristi od 32xAA je besmisleno.

Kupovao sam i ja razne grafike dok nisam shvatio koliko je to bacanje para i nepotrebno. Sad ne menjam grafiku dok ne bude potreba za tim, a u svakom slučaju ću za mesec dana verovatno da uzmem Xbox 360 a za PC ću da ostavim ekskluzivne naslove kao što su Diablo III i.... to bi bila otprilike jedna jedina ekskluzivna igra...

:: Razlike između 4x i 32x naravno da ima, ali ako ćeš da stojiš i gledaš jedno pored drugog, nije 32x AA nešto što će da ti poboljša doživljaj toliko da bi ga sad jurio po svaku cenu, to jes daleko je veća razlika između 0x i 4x nego između 4x i 32x
:: A onda dok je crysis bio aktuelan mogao si komotno da kažeš da uzimaš neke besne kombinacije zbog jedne jedine igre, e sad šta je u ptanju, entuzijazam, idiotluk, perfekcionizam, kurčenje... sam će ga đavo znati
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Scyter Re: 25.06.2011. 16:35 #339240

broj poruka: 8138
Puno igara ni ne podrzavaju 32x AA. Sve preko 16x AA je izvestaceno i pomalo nerealno.

Setuje se preko drajvera manuelno, a igra ne daje vise od 16x AA recimo. Nekako mi se ne svidja.

Sve preko 8x AA, ajde da kazmeo 16x AA je previse, mozda kada se pojavi neki novi engine koji ce da isprati to kako treba.

SkyFire Daum 25.06.2011. 16:35 #339241

Ima nesto sto se zove Percepcija u nasem narodu sto ne shvata 90% populacije ovog foruma!
Umesto sto si nemi prepisivac sa tim pluskanjem mogao si bar da mi navedes zasto je besmisleno i da li si ti to uopste probao?Gde?U kojoj igri?
Nije to uopste korist vec uzitak.Razlika postoji i nije dzaba fizicki ostavljena mogucnost forsiranja tolikog AA.U kombinaciji sa Anisitropijom dobijas straobalni kvalitet prikaza ali ja izgleda pricam zidovima.
Voleo bih takodje da se svako za sebe ogradi jer nema svako isti osecaj niti potrebe!
Generalizacija ne postoji!
I Daum,znajuce tebe a ja te najbolje poznajem od svih forumasa ti svoje misljenje gradis po trenutnom raspolozenju i potrebama a onda lupas biceve ostalim userima i ispravljas ih kako nisu u pravu.
Zadrzacemo se na ovom dok ti ne dune da menjas hardver ponovo.
Sad si u fazonu konzole

P.S.Ocekujem da i ja dobijem parce kolaca tvoje srece kad kupis tu kutijicu

@Scyter
Zar ti i imas 16x AA ???

CAL ... 25.06.2011. 16:41 #339245

broj poruka: 243
Ja nemam 32AA nemam to podesavanje uopste nigde. Imam x8,x8q,x16,x16Q.
Ja sam cuo da nesto mora da se uradi u driveru i da se karta klokuje da bio dobio 32AA ali to je prejako i za GTX580. To je do kraja AA u ATI I SUPERSAMPLE I MSAA. To ne mogu ni starije igre lepo da se igraju.
Koristim x16Q za druge igre i u Crysis x8Q i odlicno je.

I nisam rekao GTX570 SLI jel volim da kupim seriju koju ROG izbaci ako nemam ROG da bar imam tu seriju. Sta je to problem, pa ja ne trazim popust nego platim.
A GTX580 je glupo u SLI jos vise.
Kazem treba mi jedna najaca svake dve godine. Da bi mogao neki kes da uzmem za nju ako je ne klokujem i ocuvam i uzmem isto tako koju ROG odabere da pravi. Ali kupujem kartu za filtere na HD rezoluciji za 2 godine a to GTX570 NE MOZE, NE MOZE I NE MOZE.
Mozda moze x2 ali meni treba x8Q najmanje.
Zato mi i treba ovako jaka karta jer sa slabijim je skuplje odrzavati filtere sve vreme. Skupolje izadje sa slabijim i vi to znate i zato ste me i pritiskali na GTX570. Ne znaci da mi je dao GTX570 gadno bi tamo sranje ispalo.Mogao je da mi podvali da je hteo oni toi umeju samo a onda nedaj boze kada bi saznao za 2-3 godine, Napravio bi UZAS. Kao da se juce desilo.

Ishmerish Opet odoste u PM 25.06.2011. 16:48 #339250

broj poruka: 7285
Back on subject: Ne treba ti nikakvi drajveri za drugu kartu, ako ti je pak trenutno prejako te dve u SLI mozes da u Phsyx-u oznacis drugi GPU. Pa ce fizika da ti cveta .

A ti Wladimire probaj malo brown,brown* pa ti mozda i bude bolje.

*Gun powder & Cocaine.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

raic Re: Daum 25.06.2011. 16:51 #339251

broj poruka: 9006
Naravno, to se valjda podrazumeva. Ne mogu ja tebi da pričam šta ti vidiš, a vala ni ti meni.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: Voleo bih takodje da se svako za sebe ogradi jer nema svako isti osecaj niti potrebe
CAL ... 25.06.2011. 16:51 #339252

Vi kada kupujete karte ili savetujete nekoga kao da kazete Cao drustvo stigla karta za ovu godinu. Pa na jesen tamo vec trazite drugu. Ej koliko su vecini stare karte 2-3 godine. Za 2 godine ce GTX580 da bude dobra ali opet slabija vec karta. Kao sada 5870 a GTX570 kao sada 5850. Razlkika izmedju te dve karte i klokovane i ne klokovane je velika tipa sto na jednoj moraju filteri na Crysis na x4 za lepo igranje a na drugoj ne smes da ih povecas za normalno igranje. Te razlike izmedju dve serije za period koliko kartu imas se izgubi. Nije to nemam pare za najacu imam 150e. Ovo je 80-100e vise a to je kada se podeli koliko je koristis nista pogotovu ako u dzepu vec imas kes za jacu. Ostaje ti zasta pare za boljeg misa i podlogu. A 3 godine gtx570 umesto 580.

E sada SLI je bas za bogaate ljude. Znaci koji imaju pare da ne brinu ono, resili su sve u zivotu pa se igraju. Takvih je ovde malo a i obicno ih kompovi ne interesuju. Ja sa SLI ne dobijam nista sada.Mislio sam da stavim SLI kada sam se iznervirao za bottleneck onaj a naglasio da procesor menjam uskoro.
Probajte vi malo brown brown ali onaj iz guzice.
Scyter Re: Daum 25.06.2011. 16:53 #339253

Bilo mi je na pocetku tesko da se naviknem kada sam presao sa GTX 275 na HD 6870, ali sada mi ne predstavlja problem. Nekada kada mi se ambicije prosire setujem preko drajvera manuelno.

Malo pre ne stigoh da editujem...

Slazem se inace sa konstatacijom da trenutno ne treba nista jace od HD 6950/GTX 560 Ti, barem ne za 1080p rezoluciju.

Volim i ja da obrnem svaku igru na MAX (kad kazem na MAX, podrazumeva se svi detalji na Ultra High i AA i AF do kraja odvrnuti) i ne zalim da dajem pare za grafiku koja ce da mi pruzi tako nesto. Prosto, volim kada klizi sve u fullu, da FPS ne pada ispod 40. Sve to mi HD 6870 i pruza. Nijedna igra do sada nije stucnula, sem neoptimizovanog GTA: Episodes from Liberty City. Zato i kazem da nema potrebe kupovati nista jace, jer sve sto se dobija sa GTX 580 recimo moze i HD 6870 da pruzi. Naravno, ne mislim na extremne rezolucije, tu je ipak neophodan za GTX 580 za uzivanje.

Razmisljao sam da uzmem jos jednu HD 6870 za CF, ali sam odustao, jer trenutno za to nema apsolutno nikakve potrebe. Mozda za nekih god. dana se odlucim za ovako nesto, za sad, ponavljam, radi svaka igra u fullu.

Naravno, pozdravljam entuzijazme koji zele da imaju najjacu kartu na svetu, a da im novac ne predstavlja problem. I ja bih naravno stavio GTX 595, ali bojim se da nece takva karta jos u moje kuciste

:: @Scyte
:: Zar ti i imas 16x AA ???
:: Green,Green,Grass Of Home
SkyFire ... 25.06.2011. 16:59 #339261

@Scyter
Sve je to lepo sto si naveo ali te tvoje reci su zapravo paravan za utehu -> u prevodu dubinu dzepa!
Takodje i od tebe kao i od svakog usera trazim ogradu.
Kada pricate o performansama ii fps navedite svoj sistem.
Koliko ja znam ti imas 1680x1050 rez tako da je ta karta i dovoljna za tu vrstu tvoje potrebe !

Odgovor na poslednju recenicu..
Nema potrebe za GTX590,sasvim je dovoljna i GTX570/580 a za ekstremnije uslove GTX570 SLI koji je definitivno sad najisplativija varijanta jer moze da se nadje po ceni nekadasnjeg GTX580 = 520 jevreja!

ribolovac Lepo je gledati u 32x AA 25.06.2011. 17:03 #339263

broj poruka: 1305
ali jos lepse slusati 350 eura kako suskaju u dzepu.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

solaja777 Probajte vi malo brown brown ali onaj iz guzice. 25.06.2011. 17:06 #339265

broj poruka: 3278

neka nova droga ?

Daum ... 25.06.2011. 17:08 #339266

Kao prvo, mislim da ne može ni da se isforsira 32xAA u control panelu. Drugo, samo ga Lost Planet 2 podržava, koja je ispod prosečna igra.

Podržavam kupovinu i GTX580 i GTX570 SLI i GTX590, ali samo ako za tim ima potrebe zbog ogromnih rezolucija. To govorim za sebe, jer me iskreno zabole šta će ko da kupi, dokle god ga to čini srećnim. Mogu da kupim sad GTX590, ali zbog čega da bacim 600 evra na grafiku kad mi u 1920x1080 ovaj GTX560Ti završava posao, a pritom se i ne igram toliko često...

Ja samo kažem za sebe, da bacam pare na nove grafike a da igram portove sa Xboxa, neću...

I dalje tvrdim da nema razlike izmedju 32xAA i 8xAA. Gledao sam, poredio sam...

CAL ... 25.06.2011. 17:11 #339267

Pa meni suskaju 3h a onda idem po vijagru i belo da bi mogao 5 puta denevno i po devojku i zatvaram se u hotel ili sobu 3 dana. Jos zovem lika da mi donese jos 100-150e sutradan pa mu vratim za koji dan. Toga vise nema od kada su kompovi tu i necu da se iznerviran vracam na tako nesto.
Normalno na 1600. Znate koja je to razlika. Mnogo lepsa je razlika izmedju 1600 i 1920 nego 1400 i 1600. HD rezolucija. Ispod toga mozes filtere sa 150e kartom skroz. Ali je HD HD, kristalnije, mnogo vise detalja kojih tamo nema. Drugacije crte lica, zivopsinije boje. Jako teska rezolucija za filtere.

SkyFire @Domi - >Tvoje potrebe kazes a? 25.06.2011. 17:16 #339270

Sad se vec ogradjujes kad sam te ja pritisnuo.Pa fino.Radis ko lampas pojacalo :)
No opet cu sacekati neko odredjeno vreme kada ti proradi crv u dupetu pa ces da menjas hardver.Cekacu da mi tad das obrazlozenje zasto si to uradio :D
Ooo.Izmedju 8xAA i 16xAA imas razliku.Probaj i sam na Crysis Warhead recimo .)
A 32xAA nisi ni probao zato tako i pricas.I moze da se isforsira u driveru,na to se i odnosi ,ne na sam meni igre!

Scyter Re: ... 25.06.2011. 17:19 #339272

Pazi, nisam od onih koji tese samog sebe pricom kako nesto radi dobro, a u stvari zamagljuju svoj pogled.

U ovom slucaju, kada mi karta ne bude vise davala ono sto ja zelim, a to je full lagodan FPS u najjextremnijim uslovima, tada se potrudim da je zamenim za neku koja je duplo jaca. Uvek sam tako radio, prelazeci sa karte na kartu, u zavisnosti od finansija kupim kartu koja ce da opravda zamenu stare.

Znas moj AMD Dragon setup

Asus M4A89GTD PRO
AMD Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz (CM Hyper 212+ Push/Pull)
Patriot Extreme AMD BE 2x2 GB 1600 MHz @ CL-8-8-8-24 (1.7V)
Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ Default
Samsung T220

Razmisljam se da uzmem neku 24-ku IPS, ali to tek negde na jesen. Trenutno mi samo rezolucija pravi manjak u sistemu. I kada budem presao na 1080p verujem da karta nece prestavljati problem, a kada dodje vreme, stavicu mozda jos jednu i resen proble. HD 6870 je jace od GTX 580 nesto malo, a zna se kakve perfomanse pruza pomenuta karta.

:: Sve je to lepo sto si naveo ali te tvoje reci su zapravo paravan za utehu -> u prevodu dubinu dzepa
:: Takodje i od tebe kao i od svakog usera trazim ogradu
:: Kada pricate o performansama ii fps navedite svoj sistem
:: Koliko ja znam ti imas 1680x1050 rez tako da je ta karta i dovoljna za tu vrstu tvoje potrebe
:: Odgovor na poslednju recenicu.
:: Nema potrebe za GTX590,sasvim je dovoljna i GTX570/580 a za ekstremnije uslove GTX570 SLI koji je definitivno sad najisplativija varijanta jer moze da se nadje po ceni nekadasnjeg GTX580 = 520 jevreja
SkyFire ... 25.06.2011. 17:20 #339274

@Scyter
To AMD govori iz tebe.Samo se ti tesi

Scyter Re: ... 25.06.2011. 17:29 #339277

Nego, ne shvatam kako tebe moze da zadovolji trenutni setup koji imas?

Nemoj mi reci da AMD dobro radi kod tebe I to ni manje ni vise 7850+ i HD 4770. Kako li se jadna grafa drzi pored one azdaje od monitora?

:: To AMD govori iz tebe.Samo se ti tesi
STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs