ovo me podseti kad sam kupio ovu moju kartu, decko tu u naselju kod mene ponekad boravio i eto bas se pogodilo da od njega kupim kartu preko pc berze :)) iako ga nisam znao, a naselje glavnom ulicom nzm dal ima kilometar i nesto xD :D
:: Ti si decko prodao tu TV karticu preko bench-a i to liku koji zivi u krugu od 10 km tako da,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: mene su zajebo tako bar 2 puta oko prodaje.
Tako sam se i ja jebi ga zarazio krisom... Iso` jedno kilometar pravo,onda kod groblja okrenuo polukruzno,pa kod Jugoalata skrenuo levo i odmah tu posle 200-300 metara stao da natocim plin i nastavio udesno kako me je put vodio dalje prema toplani,ali ja nasao precicu i prosao pored baptistickog doma i tu u dvoristu zavrsio malo pajda i nastavio prema rukavcu jegricke,jer jr tu velika uzbrdica,pa nisam ni morao da se pustam paraglajdingom,al me tu sacekaju dva jorsirska terijera,pa potricim prema jevrejskom groblju i na kraju me saceka lik koji to u stvari davao u zamenu za pala dzaka maka. Niste ni svesni sta sve moze da se desi....
:: ovo me podseti kad sam kupio ovu moju kartu, decko tu u naselju kod mene ponekad boravio i eto bas se pogodilo da od njega kupim kartu preko pc berze :)) iako ga nisam znao, a naselje glavnom ulicom nzm dal ima kilometar i nesto xD : :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Ti si decko prodao tu TV karticu preko bench-a i to liku koji zivi u krugu od 10 km tako da,.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: mene su zajebo tako bar 2 puta oko prodaje.
pre par dana Josilenko pita za grafiku za Autodesk aplikaciju. Ponudi njemu na mail sa berze.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Shto pre da udash kartu, mada bice tesho besparica a svi zele na odmor, na benchu se uglavnom teze prodaju karte znaju ljudi hardwer mada i limundo nije ko shto je nekad bio....
@OCz Pa zar nisi ti jedan od moderatora bench-a malih oglasa? Meni si udeli jedan poen za : (Opšta) pravila ponašanja, nisu li svi jednaki na benchu ili to ide selektivno ....
@mixer93 odrzavamo ti i dalje oglas na prvoj stranici .)
Sve oglase koje sam postavio dosada bili su za druge niko nikad od modova nije provalio naravno, jedan VIP member se javio ja mu rekao lepo da nije za mene iako znam pravila jako dobro nisam nikakav bod dobio.
Ma pitam onako , inace nisam protivnik da se prijatelju pomogne ... SkyFire je covek koji zeli pomoci i svaka cast... Trebalo bi bench da ukine zabranu postavljanja oglasa za prijatelje... @mixer93 jel ode karta ? mi se bash rapisali a tebe nema .)
:: Sve oglase koje sam postavio dosada bili su za druge niko nikad od modova nije provalio naravno, jedan VIP member se javio ja mu rekao lepo da nije za mene iako znam pravila jako dobro nisam nikakav bod dobio :: :: Pozdrav :: :: :: :: Znas da to ne smes radis. Ja nemam nista protiv, ali ako te neko od modova provali dobices trajnih 5 poena. :: :: :: :: :: @Mixe :: :: :: :: :: :: Posalji mi na mail broj telefona. :: :: :: Postavio sam ti oglas :: :: :: :: :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?264107-Asus-GTX-460-DirectCU-TOP&p=2623413#post262341 :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jos cekam, sad se neko javio rece my Sky. Ako citas Skyfire, poslao sam ti mail. A juce se javio neki bedak, pravi kreten, neko sa berze, video da mi je muka, pa kao da mi 10k za kartu. Neka hvala, pa iz principa mu je nebih prodao sad, a stisno se za 500dinara... Verovatno cita, pa nek zna... Ako hoces nesto da dobijes, ondak brate plati. Svi tako rade... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
sto ga ne poznajem... Nije lepo sa moje strane, sad me kontaktirao, kompenzaija je u fazonu ti meni slaaaabu graficku plus doplata. A ne sad kompenzacija ja budala evo ti za 10k... Nema veze... Izvini jos jednom... A da se bar javis da znam koji si sa berze... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
A mix jel si zainteresovan za kompenzovanje sa ati powercolor 4870 512 ? + ti reci sumu doplate.. ako se slozimo i ako ne prodas mozemo u ponedeljak da obavimo trgovinu ili po isteku tvog vremenskog roka prodaje :P
:: Prvo da vas pozdravim sve kao novajlija : :: :: A mix jel si zainteresovan za kompenzovanje sa ati powercolor 4870 512 ? + ti reci sumu doplate.. ako se slozimo i ako ne prodas mozemo u ponedeljak da obavimo trgovinu ili po isteku tvog vremenskog roka prodaje : :: :: pozdrav : :: ::
Uvazenom gospodinu iznad moje poruke... Uzimam taman kesa kolko mi treba, i 4870 u garanciji jos nesto... PS: Skyfire, mail... I hvala svima, sto ste mi pomogli, makar spamovali, veze nema... :) Salim se, duznik sam vam... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Uvazenom gospodinu iznad moje poruke.. :: Uzimam taman kesa kolko mi treba, i 4870 u garanciji jos nesto.. :: PS: Skyfire, mail.. :: I hvala svima, sto ste mi pomogli, makar spamovali, veze nema... :) Salim se, duznik sam vam.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
haha e slatko si me nasmejao, pa nisam ja toliko mator koliko mi glas zvuci preko telefona :) u glavnom da potvrdim da je grafa nasla utociste (i moj ai njegova) na obostrano zadovoljstvo. A mi se cujemo u ponedeljak. pozdrav..
:: Uvazenom gospodinu iznad moje poruke.. :: Uzimam taman kesa kolko mi treba, i 4870 u garanciji jos nesto.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
:: Zekiš me da si prodao kartu za 4870 + 60e :: Just guessing.. :: :: CPU-Z: http://fwd4.me/07Uf :: :: :: :: Uvazenom gospodinu iznad moje poruke.. :: :: Uzimam taman kesa kolko mi treba, i 4870 u garanciji jos nesto.. :: :: PS: Skyfire, mail.. :: :: I hvala svima, sto ste mi pomogli, makar spamovali, veze nema... :) Salim se, duznik sam vam.. :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.