Meni je odapeo posle 2 godine i par dana, mada je tad bila garancija 1god.
:: Imam skoro 2 godine Chieftec CFT-650-14CS i nije pravilo probleme. 18. mu ističe garancija, valjda će raditi i posle kao do sada :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: ::
Kazi mi koja igrica u full detaljima sa dza bu podesavanjima nece da radi na ovoj karti lepo? Ja sa mojom 3850 OC Edition ne OC teram sve igrice do sad na medium/high. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: jer je mozes otkljucati i dobiti 6970 :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
50e za napajanje je sasvim ok sve preko toga je vec dosta bolje i uglavnom overkill, naravno ako ima para da da 90e za napajanje nek uzme to koje si ti predlozio stvarno je majka ali covek planira ati koji mnogo manji potrosac tako da ce mu bilo koje od preko 50e+ odraditi posao.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
:: Napajanje - CHIEFTEC CTB-650S 650W A85 series Full :: - -> http://goo.gl/nU0r5 :: :: 650w sa po 30 ampera na obe 12 v grane :: Miran si 100 :: :: ili 700W ThermalTake Toughpower 80PLUS Silver (do 88%), 13.5cm fan/W029 :: - > http://goo.gl/LTS8 :: :: ima 15% popusta za kesh - studente nezaposlene bla bla, :: imas detaljnije kojim datumima u mesecu vazi popust :: :: A za grafiku ja bih isao na asus gtx 560 ti DC I :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 105 :: Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: GPU: 470 gtx Gigabyte :: MBO: AM3+ 970 Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Pacov:Mx518 :: ::
Koja je razlika u PCI Express slotu 2.0 i 2.1? Vidim da ove Sapphirove ima u obe verzije...
@DmasterNo1 Hvala puno druze, samo mi nije jasno koja je tvoja sa ITsveta, znam da nije twincooler, ali ima dve, po meni iste verzije, a razlika u ceni je 25e... Jedino sto vidim razliku je taj PCIe 2.1 vs 2.0... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
izbegavaj PIN jer svaku zivu reklamaciju salju za Novi Sad, a moja preporuke ide firmama microsystems, Gigatron, a-maze, monitor, Atom i Viphouse, sa ostalima nemam iskustva. btw vip house je povoljan u zadnje vreme, daju i onaj kes-popust.
:: Kakva su vam iskustva sa firmom Etron? Koje bi trebalo da izbegavam sa liste :: :: http://img534.imageshack.us/img534/5466/spisak.jp :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647841. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.