jel` gresimo mozda u vezi tih konstatacija ? misko,ja ovo prvi put vidim..nego da te pitam nevezano za problem koji imas.. zasto ne zumiras malo pc berzu ? bas sitno sve drzis,ispale bi mi oci na tvom mestu :D
kad se vratikm na 11.8 preview radi u najboljem redu A prosli put sam isti problem imao sa 11.8 preview, instaliran preko 11.7 je davao ovakve gluposti, kad ocistim driver sweeperom opet nece, tek kad sam instalirao 11.6 pa preko njega 11.8 preview onda je proradilo Pojma nemam sta je, dokle god ovo radi ne menjam ga @Adzeme, uopste nije tako sitno kod mene, tako je ispala slika
Ne gresite... za sad... To vam je isto kao kad Pisko krene sa njegovom Operom... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
A neeeeeeee... Ja sam mislio da si ti ATI fanboy, kakva sad NVidia!? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: pa to izlazi na usi,otkud znam : :: mozes misliti sta bi bilo da imam neku asus gtx570-580 DCII : :: :: ::
imam ati 5770 i u controlnom centru mi nudi update na 11.8 drajvere(predhodni su 11.7) da li da update-ujem drajvere na ovaj nacin ili je preporucljivo da izbrisem stare sa driver sweeperom pa da onda instaliram najnoviju verziju 11.8?manje posla je u svakom slucaju ova prva varijanta al ne znam da li bi bilo nekompatibilnosti izmedju predhodne i nove verzije ?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.