:: :: - samo za lxixl-a i društvo u ma3xu: `Neke ptiiceee nikad ne pooleeeteeee...` LO :: :: - ti si 1 mnogo pametan dečko dok smo nas 104.171 glupi u piiii... ...ili je kontra!?! :: :: `...psi laju na karavaaane a karavaani proolazeee...` :: :: - i, da, riknjava ti GPU... : :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: Nemoj da se ljutis ali ne`am sta da ti kazem na ovo osim samo ti pij plave pilule i veruj u sta god zelis da verujes... ti si srecan covek dokle god nisi svestan sebe i sopstvenog matrixa, a ja ti iskreno zavidim na tome.. :) :) :) ipak, ne mozemo svi da uzivamo u svojim snovima, neko mora da misli i pazi na one sto sanjaju... bas kao u matrixu.. . :: :: :: :: :: :: :: :: ...to ti je noRRmalna pojava u Ma3xu, :P još jedna plava pilula i nestaće... :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: ::
Kakvi bre drajveri, kakvi bakrači sa gpu-cpu, ja stvarno ne znam odakle vam te ideje. Najgora i na nvidiju najsličnija situacija je rikavanje gpu, grafičke memorije ili nečeg drugog na kartici, ali ovim redom. Pogotovo što ti je SMANJENJE takta gpu pokazalo da upravo gpu rikava. Da li je hladan lem, da li loše hlađenje, da li defektan primerak gpu gde je došlo do curenja struje, ne znam. I da li je karta iskarana oc-om pre toga, i to ne znam, pa da sad neće da radi ni na default-u.... uglavnom, ako je u garanciji, iskoristi je. Napajanje također treba eliminisati pre svakog odnošenja iz kuće u radnju, a ako je moguće i to testiranje u rezervnom pc-u. I, da, ja sam skloniji da pljucnem na nivijine procente rikavanja, ali, bože, da NIJE do cracka-a za igru? Lično nisam naleteo nego videh ovde po forumu da je više puta ljude bacilo u bedak korišćenje bagljavog crack-a za neku igru i da zbog toga brljavi... to je, ako si situaciju zametio samo u jednoj-dve igre... ako je u svima ovo automatski otpada. Mada, skoro kristalno čisto pokazuje se gpu kao problem, dal` zbog rikavanja dal` zbog nedostatka čorbe.
Probah danas kod drigara i radi grafa super, razbija nikakav sum nisam mogao da manifestujem nikako i ni pod kakvim opterecenjem... razlike izmedju moje i njegove masine su:
sad jos samo ostaje da se vidi da li su drajveri 64bitni prob... ili sam win ili monitor ili kabl od monitora ili ja imam neke vestice koje mi prave sum... :)
Imaš još mogućnost da odneseš svoj monitor kod njega, i, da probaš zamenu napajanja... nekako će isplivati šta je kvaka. Inače, napajanje je i tvoje radilo ok, jel` tako? Možda i kod drugara radi neko vreme, dok ga povećana glad za strujom iz gpu-a ne degradira...? Ipak proveri sve ostalo što si mislio, pre ove sumnje.
Pa da si glup sam si rekao, a da si pametan ne bi trosio svoje reci i vreme na nas glupe, kao sto vidis ja glup trosim reci na tebe pametnog... (ili sam mozda samo dovoljno dobar, pa pokusavam da te probudim iako sve ukazuje na to da ti i dalje duboko spavas i da ces se tesko probuditi - a i veruj mi bice ti bolje tako :) )...
:: :: - samo za lxixl-a i društvo u ma3xu: `Neke ptiiceee nikad ne pooleeeteeee...` LO :: :: - ti si 1 mnogo pametan dečko dok smo nas 104.171 glupi u piiii... ...ili je kontra!?! :: :: `...psi laju na karavaaane a karavaani proolazeee...` :: :: - i, da, riknjava ti GPU... : :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: Nemoj da se ljutis ali ne`am sta da ti kazem na ovo osim samo ti pij plave pilule i veruj u sta god zelis da verujes... ti si srecan covek dokle god nisi svestan sebe i sopstvenog matrixa, a ja ti iskreno zavidim na tome.. :) :) :) ipak, ne mozemo svi da uzivamo u svojim snovima, neko mora da misli i pazi na one sto sanjaju... bas kao u matrixu.. . :: :: :: :: :: :: :: :: ...to ti je noRRmalna pojava u Ma3xu, :P još jedna plava pilula i nestaće... :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: ::
Na ovu poruku ne odgovarajte sa Reply jer nije poslata sa e-Mail adrese Korisnika PC Berze koji želi da Vas kontaktira, već je poslata sa Administrativnog e-Maila PC Berze.
A kako to da ja dobijam poruku sa administrativnog e-Maila PC Berze, kao odgovor na poruku koju sam napisao na Forumu PC Berze ? Da li posaljilac poruke neovlasceno koristi administrativni e-Mail PC Berze, ili je mozda administrator foruma PC Berze ?
U svakom slucaju, molio bih da se odgovori na poruke napisane na forumu salju tamo gde treba - na forum, a ne kao privatna poruka.
Ili se neko stidi da na javnu poruku odgovori javno ?
:: Pa da si glup sam si rekao, a da si pametan ne bi trosio svoje reci i vreme na nas glupe, kao sto vidis ja glup trosim reci na tebe pametnog... (ili sam mozda samo dovoljno dobar, pa pokusavam da te probudim iako sve ukazuje na to da ti i dalje duboko spavas i da ces se tesko probuditi - a i veruj mi bice ti bolje tako :) ).. :: :: :: :: :: - samo za lxixl-a i društvo u ma3xu: `Neke ptiiceee nikad ne pooleeeteeee...` LO :: :: :: :: - ti si 1 mnogo pametan dečko dok smo nas 104.171 glupi u piiii... ...ili je kontra!?! :: :: :: :: `...psi laju na karavaaane a karavaani proolazeee...` :: :: :: :: - i, da, riknjava ti GPU... : :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: Nemoj da se ljutis ali ne`am sta da ti kazem na ovo osim samo ti pij plave pilule i veruj u sta god zelis da verujes... ti si srecan covek dokle god nisi svestan sebe i sopstvenog matrixa, a ja ti iskreno zavidim na tome.. :) :) :) ipak, ne mozemo svi da uzivamo u svojim snovima, neko mora da misli i pazi na one sto sanjaju... bas kao u matrixu.. . :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...to ti je noRRmalna pojava u Ma3xu, :P još jedna plava pilula i nestaće... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: ::
Interesantno: `A kako to da ja dobijam poruku sa administrativnog e-Maila PC Berze, kao odgovor na poruku koju sam napisao na Forumu PC Berze ? Da li posaljilac poruke neovlasceno koristi administrativni e-Mail PC Berze, ili je mozda administrator foruma PC Berze ?`
ajd da sad cujemo shta je u pitanju .)
:: Ma, pusti ga... ko zna sta je ovo... poslao mi neki besmislen mail kao PM, i to sa mejla PC Berze :: :: - - - Original Message - - - :: From: PC Berza :: To: Alrad :: Sent: Tuesday, August 16, 2011 11:10 P :: Subject: Re : Re: Re: Re: Paaa... ne bas. :: :: :: Poštovani :: :: Dobili ste poruku od Korisnika PC Berze, kao odgovor na poruku koju ste napisali na Forumu PC Berze :: :: Ime i prezime pošiljaoca: Srđan Jevti :: e-Mail pošiljaoca: sshark69@gmail.co :: :: https://www.scnetsrbija.co :: :: Na ovu poruku ne odgovarajte sa Reply jer nije poslata sa e-Mail adrese Korisnika PC Berze koji želi da Vas kontaktira, već je poslata sa Administrativnog e-Maila PC Berze :: :: Hvala :: https://www.pcberza.rs :: :: A kako to da ja dobijam poruku sa administrativnog e-Maila PC Berze, kao odgovor na poruku koju sam napisao na Forumu PC Berze ? Da li posaljilac poruke neovlasceno koristi administrativni e-Mail PC Berze, ili je mozda administrator foruma PC Berze :: :: U svakom slucaju, molio bih da se odgovori na poruke napisane na forumu salju tamo gde treba - na forum, a ne kao privatna poruka :: :: Ili se neko stidi da na javnu poruku odgovori javno :: :: :: :: Pa da si glup sam si rekao, a da si pametan ne bi trosio svoje reci i vreme na nas glupe, kao sto vidis ja glup trosim reci na tebe pametnog... (ili sam mozda samo dovoljno dobar, pa pokusavam da te probudim iako sve ukazuje na to da ti i dalje duboko spavas i da ces se tesko probuditi - a i veruj mi bice ti bolje tako :) ).. :: :: :: :: :: :: :: :: - samo za lxixl-a i društvo u ma3xu: `Neke ptiiceee nikad ne pooleeeteeee...` LO :: :: :: :: :: :: - ti si 1 mnogo pametan dečko dok smo nas 104.171 glupi u piiii... ...ili je kontra!?! :: :: :: :: :: :: `...psi laju na karavaaane a karavaani proolazeee...` :: :: :: :: :: :: - i, da, riknjava ti GPU... : :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: Nemoj da se ljutis ali ne`am sta da ti kazem na ovo osim samo ti pij plave pilule i veruj u sta god zelis da verujes... ti si srecan covek dokle god nisi svestan sebe i sopstvenog matrixa, a ja ti iskreno zavidim na tome.. :) :) :) ipak, ne mozemo svi da uzivamo u svojim snovima, neko mora da misli i pazi na one sto sanjaju... bas kao u matrixu.. . :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...to ti je noRRmalna pojava u Ma3xu, :P još jedna plava pilula i nestaće... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@alrad: Ne daj se zbuniti, pun svet ludaka, bre! @Dexter013: Beži, spašavaj živu glavu, sekta, ovaaaj piramida - menjam nick u FARAON! @solaja777: Dobre ti cifre u nick-u... - dobićeš mail... @lxixl: Na svetu po100e ajkule i dinosaurusi... e, ti si ono drugo... izvini za prethodne po100ve... jbg...
koliko sam ja upucen ti si kanda kameleon (CHAMELEONN)? koji je kao mlad imao dosta zenskih naloga i voleo si da skupljas salvete a i voleo si tj cj i tako to zensko pisoaranje... ali eto sad si porastao pa nisi vise biberce, sad si bodi biber :D pardon ajkula :)... sve u svemu prizemlji se i opusti se jer plivas medju ajkulama a nisi ni svestan toga.. .) izvini ti za ovaj post.. jbg
:: @lxixl: Na svetu po100e ajkule i dinosaurusi... e, ti si ono drugo... izvini za prethodne po100ve... jbg... :: :: http://goo.gl/wI1f :: http://goo.gl/xHzk :: :: :: Not 4 Every1 :: ::
`AJKULO`, izađi mami ispod suknje i pojavi se u sudu 21.12. ...želim da sprovedem ljubav u tebe...
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: koliko sam ja upucen ti si kanda kameleon (CHAMELEONN)? koji je kao mlad imao dosta zenskih naloga i voleo si da skupljas salvete a i voleo si tj cj i tako to zensko pisoaranje... ali eto sad si porastao pa nisi vise biberce, sad si bodi biber :D pardon ajkula :)... sve u svemu prizemlji se i opusti se jer plivas medju ajkulama a nisi ni svestan toga.. .) izvini ti za ovaj post.. jbg :: :: :: :: @lxixl: Na svetu po100e ajkule i dinosaurusi... e, ti si ono drugo... izvini za prethodne po100ve... jbg... :: :: :: :: http://goo.gl/wI1f :: :: http://goo.gl/xHzk :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: ::
To sto ti volis mamine suknje da oblacis tvoja je privatna stvar, a ponovicu ti samo jos jednom da se prizemljis i opustis jer ne treba da dozvolis da zbog sopstvene gluposti dodas sebi jos jedan problem vise..
prosto receno iskuliraj dok su jos uvek mirne vode, da sud ne presudi koja ajkula ce iz cijeg mora da ode...
pozdrav
:: :: `AJKULO`, :: izađi mami ispod suknje i pojavi se u sudu 21.12. :: ...želim da sprovedem ljubav u tebe... :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: :: :: koliko sam ja upucen ti si kanda kameleon (CHAMELEONN)? koji je kao mlad imao dosta zenskih naloga i voleo si da skupljas salvete a i voleo si tj cj i tako to zensko pisoaranje... ali eto sad si porastao pa nisi vise biberce, sad si bodi biber :D pardon ajkula :)... sve u svemu prizemlji se i opusti se jer plivas medju ajkulama a nisi ni svestan toga.. .) izvini ti za ovaj post.. jbg :: :: :: :: :: :: :: @lxixl: Na svetu po100e ajkule i dinosaurusi... e, ti si ono drugo... izvini za prethodne po100ve... jbg... :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/wI1f :: :: :: http://goo.gl/xHzk :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: ::
:: To sto ti volis mamine suknje da oblacis tvoja je privatna stvar, a ponovicu ti samo jos jednom da se prizemljis i opustis jer ne treba da dozvolis da zbog sopstvene gluposti dodas sebi jos jedan problem vise. :: :: prosto receno iskuliraj dok su jos uvek mirne vode, da sud ne presudi koja ajkula ce iz cijeg mora da ode.. :: :: pozdra :: :: :: :: :: `AJKULO`, :: :: izađi mami ispod suknje i pojavi se u sudu 21.12. :: :: ...želim da sprovedem ljubav u tebe... :: :: :: :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: :: :: :: :: koliko sam ja upucen ti si kanda kameleon (CHAMELEONN)? koji je kao mlad imao dosta zenskih naloga i voleo si da skupljas salvete a i voleo si tj cj i tako to zensko pisoaranje... ali eto sad si porastao pa nisi vise biberce, sad si bodi biber :D pardon ajkula :)... sve u svemu prizemlji se i opusti se jer plivas medju ajkulama a nisi ni svestan toga.. .) izvini ti za ovaj post.. jbg :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @lxixl: Na svetu po100e ajkule i dinosaurusi... e, ti si ono drugo... izvini za prethodne po100ve... jbg... :: :: :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/wI1f :: :: :: :: http://goo.gl/xHzk :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.