Имам поменуту Asus EAH6850 DirectCu графичку и могу да кажем да је хладна, тиха, има два 6. пинска конектора и јааако добро се клокује, мада мени сад ради на фабричким брзинама али ако ти треба и тај податак да га не изоставим а уз све ово имаш и 3 год. гаранцију тако да, по мени, не би требао да имаш некакве дилеме. Поздрав!
Miskonius je napisao da na oglasima pc berze moze da se nadje Sapphire 6850 Toxic za 105 evra. Pogledao sam cenu na itsvetu i napisao da je dobra cena na oglasima ali da ja kupujem samo nove komponente. Slabo koristim forume pa sam napravio zbrku. Hvala jos jednom svima na pomoci. Imam vremena do subote da izaberem izmedju Sapphire i Asus karte. Mogao bi neko ko ima asusovu grafu da napise koliko se greje karta i da li je bucna.
На овим врућинама под пуним оптерећењем не прелази 65 степени а у мировању је, ево сад гледам, 41 степен а брзина вентилатора је 24 %, значи хладна и тиха. Поздрав!
Mani se Gigabyte karte! :D Uzeo sam Powercolor 6850 danas
25.08.2011. 06:12
status: user broj poruka: 4888
I karta je odlicna, bez dizanja napona sam klokovao GPU na 850 i memoriju na 1050, nisam probavao vise, mada moze na 950 GPU sa dodavanjem malo voltaze, probao moj ortak. :) Tiha, stabilna, trenutno mi je 51c , fan speed 44%.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647841. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.