nemog se setim koja je tacno zasta al znam da se meni palila druga i tad su pucale igre pa su mi je zamenili. proguglaj . Druga je za jezgro bila kolko se secam 601 je imala oznaku. Uglavnom ne treba da te brine dok se ne pale tokom rade. Upale se prilikom butovanja al onda se ugase. Inace je masovni problem bio sa tim 4870. Sa 4890 su to ispravili. Dodatak Evo pronaso sam ti za sta su D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed D601 - Red LED On, shows critical Core power fault
:: Šta znače one lampice na poleđini 4870? Kad palim računar kod mene se na kratko upale prva, treća i četvrta dok se druga uopšte ne pali :: :: AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4870 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.