Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
9800GT SLI vs GTX260 vs 5770/4870
STRANA 2 OD 2
Ishmerish Poslato 12.09.2011. 17:36 #359140

status: user
broj poruka: 7285
Ako se ne dogovoris sa njim ili je prodao, javi pa da ti posljem podatke i za GTX285.

@Milivoje: Ma javi ce se, zna on da ga nadgledam :)

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius XD 12.09.2011. 17:42 #359142

broj poruka: 4420
Ha, Ha, Ha

Pretekao si me onim postom, pa ga ne videh...

http://goo.gl/FS72A

vladarko Po mojoj računici taj LC Power je jako blizu žarke želje 12.09.2011. 18:22 #359147

broj poruka: 4228
proizvođača tog kokretnog modela napajanja.

Možda će raditi ovaj SLI na njemu, ali svaki minut u igricama ti je poklonjen.
EDIT: Ako je i overklokovana, slobodno ne moraš ni da brojiš minute.

Traži predlog i za bolje napajanje ako insistiraš da imaš SLI.

Pozdrav!

Vlada

Medolinos Pozdrav 12.09.2011. 19:02 #359159

broj poruka: 16

Ne razmisljaj o SLI nikako...najiskreniji savet...GTX260 ili sam si rekao ustedi 20e i uzmi 6850 skoro novu sa garancijom,a to ti je najbitnije kod graficke...I ja sam bio(ostao) paljevina ko ti..pa sam samo pare izgubio..ustedi jos 20e..i budi miran i sto se garancije i sto se duzine koriscenja iste tice,a vremenom...mozes i cross...
Srdacan pozdrav!
blacky1984 Forever 20.09.2011. 09:42 #361287

broj poruka: 23
Liku sta ti znas o gtx 260...procito neki test i sad si naso da pametujesh...kartice koji ti sad imas ja sam imo pre 3 god i tad me nisu zadovoljavale...neznam u kom dobu zivish gtx 260 ima raznih i raznih modela i proizvodjaca...ja posedujem 2 XFXove kupio sam ih kad su tek izasle otprilike 6 meseci od njihovog pojavljivanja i platio ih papreno i nije mi ni zao...cito sam tvoje postove vezano za gts 250 i dalje nebih ni trosio reci koliko preseravanja...1024*768 alo decko pojavili se 3d monitori a ti nesto testiras na CRT monitorima i jadnoj rezoluciji nesto sto je vec testirano 1000 puta...toliko od mene

Daum ... 20.09.2011. 09:56 #361292

broj poruka: 12805
Koja si ti faca, u jeeeeeeee.....

...jel ti palo na pamet da neki neće da bacaju pare na HW?

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

Dexter013 @ blacky1984 20.09.2011. 11:30 #361311

broj poruka: 17098
Kao sto ti rece Daum neko nema para niti mu se bacaju nepotrebno,
Koga bre zabole za 3d monitore? Ko to ima , kupuje i koristi?
Super sto su ti mama i tata puni para pa ti kupuju najnovije komponente,
da se dete lepo imoderno igra.

p.s.

Barem razdvoji ne od znam ,-ne znam-, jer se pise odvojeno...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: Liku sta ti znas o gtx 260...procito neki test i sad si naso da pametujesh...kartice koji ti sad imas ja sam imo pre 3 god i tad me nisu zadovoljavale...neznam u kom dobu zivish gtx 260 ima raznih i raznih modela i proizvodjaca...ja posedujem 2 XFXove kupio sam ih kad su tek izasle otprilike 6 meseci od njihovog pojavljivanja i platio ih papreno i nije mi ni zao...cito sam tvoje postove vezano za gts 250 i dalje nebih ni trosio reci koliko preseravanja...1024*768 alo decko pojavili se 3d monitori a ti nesto testiras na CRT monitorima i jadnoj rezoluciji nesto sto je vec testirano 1000 puta...toliko od men
::
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 20.09.2011. 11:40 #361317

Dextere bolje odradi proof read njegovog posta, neznam je najmanji problem, čovek je sve to `imo` a `našo` je ovde da nam soli pamet, a prvi post nije ni `čito`...

Dexter013 @Daum 20.09.2011. 11:45 #361318

Nema potrebe dublje da se komentarise lik,od mene dosta.
Dosao sav `besan` da nam svima objasni da smo zaostali, znas, ipak 3d monitori i slicno...

A preko svacega mogu da predjem ali mi je neZnam ljuta rana.

Philips 22

:: Dextere bolje odradi proof read njegovog posta, neznam je najmanji problem, čovek je sve to `imo` a `našo` je ovde da nam soli pamet, a prvi post nije ni `čito`..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
blacky1984 3d monitori koji qurac 20.09.2011. 13:27 #361345

broj poruka: 23
Pazi ti komentar da mi mama i tata daju pare hahahh....liku ja mogu jos malo pa cale da vam budem jbt...drugo ja sam se obratio jednom liku ne vama nekoliko vezan za njegov gloopavi post i testiranje pra istorije od karata i gtx 260 je vec odavno istorija i nema potrebe za nekim revolucionarnim testiranjem, testovi vec odavno postoje....

I dalje ako nemas pare nemoj da kenjas o nekom ko ih ima i ko je spreman nesto da plati dok tebi zeva dupe i sanjash kad ces jednog dana da kupish najbrzu kartu i tako dalje...znaci moj savet vama klincima da prestanete sa proseravanjima i radite nesto pa cete i imati...sto se mene tice ja sebi mogu da priushtim bilo kakav hardwer jer imam kesa nisam nekiii preterani zaloodjenik kad sam bio vaseg uzrasta bio sam i trosio pare sad me vec prolazi...doduse nekad volim da rovarim po testovima itd

Modena blacky1984 20.09.2011. 13:33 #361348

broj poruka: 497
http://tinyurl.com/3j2nmac

DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212
Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz
WD 3200AAKS
MSI 8600 GT oc
LG W2243S-PF
Chieftec gps 400w
Logitech X-230 2.1
Audigy LS sb 0310

Daum Re: 3d monitori koji qurac 20.09.2011. 13:37 #361355

Klinjo, ako ti sa takvim neobrazovanjem misliš da si zreo dovoljno da soliš nekome pamet, žalosno, a ako si stvarno toliko mator, jezivo sramotno...

Nemoj da lečiš komplekse više ovde...

:: Pazi ti komentar da mi mama i tata daju pare hahahh....liku ja mogu jos malo pa cale da vam budem jbt...drugo ja sam se obratio jednom liku ne vama nekoliko vezan za njegov gloopavi post i testiranje pra istorije od karata i gtx 260 je vec odavno istorija i nema potrebe za nekim revolucionarnim testiranjem, testovi vec odavno postoje...
:: I dalje ako nemas pare nemoj da kenjas o nekom ko ih ima i ko je spreman nesto da plati dok tebi zeva dupe i sanjash kad ces jednog dana da kupish najbrzu kartu i tako dalje...znaci moj savet vama klincima da prestanete sa proseravanjima i radite nesto pa cete i imati...sto se mene tice ja sebi mogu da priushtim bilo kakav hardwer jer imam kesa nisam nekiii preterani zaloodjenik kad sam bio vaseg uzrasta bio sam i trosio pare sad me vec prolazi...doduse nekad volim da rovarim po testovima itd
Dexter013 @Blacky1984 - 84 godiste verovatno? 20.09.2011. 13:48 #361359

Nema potrebe za psovanjem...samo lagano.

Ja imam 30 godina i ne zivim sa mamom i tatom.Imam posao i sam sebe izdrzavam.
Jedino ako imas 50 pa da mozes cale da mi budes,
ili 45 ako si od ciganske sorte.

Imao sam gtx 470 kada je jedino ispred nje postojala mislim samo 480.
Uzeo sam je polovnu u garanciji jer je bila duplo jeftinija itd.
Toliko o tome, ali meni je to nebitno skroz,
iako je tebi bitno da medju prvima imas nesto sto je skupo i najnovije i da se ponosis time.

Ti shvati da neko nema para , ili da ne zeli da trosi previse ako ne mora,
da neko gleda da izvuce maximum iz onoga sto ima i cime raspolaze.
Ne treba nekoga napadati i napusavati zbog toga.
Decko uparuje dve stare karte i raduje se toj ideju , i ja bih i,sto da ne,
a ti ga pljujes i pricas o nejgovoj jadnoj i besmislenoj ideji o 3d monitorima i slicno...

Po pravopisu ne izgledas kao osoba koja ima +-50 godina ,
pises kao neki facebook klinac

`gloopavi , zaloodjenik` i slicno...

Philips 22

:: Pazi ti komentar da mi mama i tata daju pare hahahh....liku ja mogu jos malo pa cale da vam budem jbt...drugo ja sam se obratio jednom liku ne vama nekoliko vezan za njegov gloopavi post i testiranje pra istorije od karata i gtx 260 je vec odavno istorija i nema potrebe za nekim revolucionarnim testiranjem, testovi vec odavno postoje...
:: I dalje ako nemas pare nemoj da kenjas o nekom ko ih ima i ko je spreman nesto da plati dok tebi zeva dupe i sanjash kad ces jednog dana da kupish najbrzu kartu i tako dalje...znaci moj savet vama klincima da prestanete sa proseravanjima i radite nesto pa cete i imati...sto se mene tice ja sebi mogu da priushtim bilo kakav hardwer jer imam kesa nisam nekiii preterani zaloodjenik kad sam bio vaseg uzrasta bio sam i trosio pare sad me vec prolazi...doduse nekad volim da rovarim po testovima itd
f0rever sadad 20.09.2011. 14:22 #361379

broj poruka: 3821
Zamisli koji papan moras da budes da napises ovako nesto? Ajd` sto mu je intelekt na nivou mocnog rendzera koji kada mu izadje cupavac, gleda samo kako ce da se bije i vice, nego sto je lik glup za medalju. :D

Athlon II X3 455 3,8GHz / 2GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu/ASUS M4a98TD EVO T /Gainward GTS 250 512MB / 1TB Hitachi+WD750GB Green / LCpower 6550 v2 GP/ Thermaltake v3/ Acer p193w

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647737.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs