Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gigabyte HD 5870 SOC uspjesno flesovana nakon tri mjeseca
STRANA 2 OD 2
acosuper re 19.09.2011. 15:13 #361025

status: user
broj poruka: 1207
da, da, da...slusao sam mnogo puta te price i bajke kako je vecina vas velemajstori, profesionalci, cak i serviserii covjece..da ne duzim niko od vas nema pojma, uvijek su krivi neki gremilini..jarani pomirite se sa tim da nemate pojma..i ja kazem da nemam pojma, nisam neki majstor nisi se hvalim kako znam i nemam odgovor na sva pitanja kao sto to nas doktor tortojed ima.. de ti meni samo objasni kako to da fabricki zalemljen eeprom nema kontakt..mislim smijesno..jos sam ga ja najmanje tri puta zalemio i odlemio vrseci silne eksperimente... pozdravi tebi torto bice i od tebe nesto za jedno 100 godina ...

http://www.youtube.com/watch?v=KX3i3oFAtcE

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Budi ti, jaro, srecan sto mene ovde ima i sto sam raspolozen da... 19.09.2011. 15:47 #361042

broj poruka: 11016
delim (za dzaba, pa je i bogovima drago!) znanje nastalo na osnovu visedecenijskog iskustva na podrucju zvanom `elektronika`. A nijesam ni tvrdio da sve znam, kako ti insinuiras, nego sam izneo pretpostavku da je to bio problem. Cinjenica da si ti vise puta odlemljivao/zalemljivao ne mora da znaci da si DOBRO izveo te operacije. No, na kraju si `ubo` kako treba - valahi bilahi talahi - upalilo i jest...

acosuper tako je i meni jaran govorio 19.09.2011. 16:05 #361053

broj poruka: 1207
nemoj nikome da govoris kako si napravio kartu moguce je da dignes neku lovu kad to znas ..ali znam kako sam se ja napatio oko karte..tebe jarane niko ne tjera da pises i pomazes for free..to je stvar covjeka tj. kakav je covjek..i sad se opet hvali kako nam pomazes za DZ...eto kakav si ti covjek...

http://www.youtube.com/watch?v=KX3i3oFAtcE

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647737.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs