Ako nemas jak Qvad core, ne uzimaj 460. Overklokom dual-a neces dobiti nista!!! U mom slucaju Q6600 nije mogao da podrzi 460-icu(Low GPU usage, zivce mi je pokidao). Njen Gpu je dosta slozen i trazi dosta procesorske snage, dok je kod atija kontra situacija. Sa svakim dualom mozes da vozis nove ATI karte bez problema. 465 sam imao i mogu da kazem katastrofa! 6870 stavi i ne misli.
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: Skyfire,da li bi ta gtx 460 pravila problem zato sto ima c2d e8500 3.16ghz i 4gb ddr3 na 1600 :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ako nemas jak Qvad core, ne uzimaj 460. Overklokom dual-a neces dobiti nista!! :: Q6600 nije mogao da izgura 460-icu. Njen Gpu je dosta slozen i trazi dosta procesorske snage, dok je kod atija kontra situacija. Sa svakim dualom mozes da vozis nove karte bez problema
To da igre bolje klize na nvidia-i ne mogu da potvrdim, isti mi djavo i sa ovom i sa GB 6870, sve igre rade identicno, tako da to u mom slucaju ne pije vodu. Karta je hladnija, a sto se tice glasnoce- kad ukljucim igru, ne primetim ni na jednoj karti da vent uopste radi, sem kada ucuti igra dok loaduje.
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Sto se tice samog kvaliteta 6870 referentna sa GTX 460 MSI Hawk nema sta da trazi :: Em je tisa karta,hladnija,em se bolje klokuje em igre uvek bolje klize na nVidia-i :: Bolja podrska sa driverima,stabilniji fps,nekad i veci boost :: Te nategnute przenice treba zaobilaziti kad su u pitanju non referentna izdanja :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: :: ::
Ne poredim ni ja ali sam zakljucio da GHz-i ne igraju nikakvu ulogu. Dosta toga je bilo i na bencu, gde su ljudi dizali Dual-e skoro do 4ghz i nikakvog poboljsanja nije bilo. Klokovao sam ovo moje i takodje nikakvog poboljsanja nisam imao. Kad sam ubacio Cyclone 6850 Power edition, karta je radila izvanredno. Mislim da je do arhitekture CPU-a, a ne do frekvencije.
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: Nebih ja poredio ta dva posebno ako je E8500 preko 4GHz :: Manja arhitektura,vise kesa i pri kloku od +4GHz ce prejebati taj quad ko stoj pa gledaj :: :: Onda se opet postavlja pitanje samog tvog sistema prilikom tog setup-a i da mozda nesto nije stimalo na samoj karti. :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ako nemas jak Qvad core, ne uzimaj 460. Overklokom dual-a neces dobiti nista!! :: :: Q6600 nije mogao da izgura 460-icu. Njen Gpu je dosta slozen i trazi dosta procesorske snage, dok je kod atija kontra situacija. Sa svakim dualom mozes da vozis nove karte bez problema ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.