Bilo je o tome i na benchmark forumu pa na kraju se došlo do zaključka da igre kada lete u visokom framerate-u smanjuju gpu usage jer se karta nepotrebno maltretira... Nije bilo nijednog slučaja gde je igra imala jako nizak framerate a GPU usage je bio nizak... __________________ Scourge of PCBerza
Sa starijom generacijom, 9600GT na e2200 cini mi se, sam imao ja slucaj LGU a da secka i to 5 - 45 % samo optereccenje kartice. Sto vise smanjujes detalje umesto da se igra ubrzava ona sve vise i vise secka. A grafika sve manje opterecena. Dizanje procesora na 3.0 nije pomoglo.
To je pravi LGU i ja nisam verovao da postoji dok nisam doziveo. Da odmah pojasnim CPU nije bio 100% opterecen.
najidealnije idealno
:: Bilo je o tome i na benchmark forumu pa na kraju se došlo do zaključka da igre kada lete u visokom framerate-u smanjuju gpu usage jer se karta nepotrebno maltretira... Nije bilo nijednog slučaja gde je igra imala jako nizak framerate a GPU usage je bio nizak.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: Sa starijom generacijom, 9600GT na e2200 cini mi se, sa :: imao ja slucaj LGU a da secka i to 5 - 45 % samo optereccenje kartice :: Sto vise smanjujes detalje umesto da se igra ubrzava ona sve vise i vise secka :: A grafika sve manje opterecena :: Dizanje procesora na 3.0 nije pomoglo :: :: To je pravi LGU i ja nisam verovao da postoji dok nisam doziveo :: Da odmah pojasnim CPU nije bio 100% opterecen :: :: :: najidealnije :: idealno :: :: :: Bilo je o tome i na benchmark forumu pa na kraju se došlo do zaključka da igre kada lete u visokom framerate-u smanjuju gpu usage jer se karta nepotrebno maltretira... Nije bilo nijednog slučaja gde je igra imala jako nizak framerate a GPU usage je bio nizak.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.