Ja zaista ne mogu da verujem kakvih ljudi ima ovde.
Lepo kazu: `Raspravljati se na Internetu je isto kao i učestvovati u Olimpijadi za posebne. Čak i ako nekako uspeš pobediti, svejedno ostaješ retardiran`
Rale, napričao si se stvarno svega i svačega, ali nijedan komentar ti nema veze sa mozgom. GTS450 i 5770 su barem 20% brže karte od GTS250 i 9800GTX+, nisu nikako u istoj kategoriji. Možeš da kažeš da tebi to sve deluje slično i radi, ali to ne znači da su karte iste. Ako recimo Torchlight radi normalno u 1366x768 i sa 560Ti i sa 9800GT to ne znači da su karte iste...
8600GTS btw nije brži od 3870 ni da ga overclockuješ ko lud... __________________ Scourge of PCBerza
ljudi samo polagano, ja cisto onako pito, znam da mi se ne isplatui za tu kintu prodavati ali jbga, sta je tu je , najverovatnije necu, Metro sam probo da igram al ne vredi, sve ostalo tera sasvim OK !!!
SVIM NAJLEPSE HVALA NA RAZVIJENOJ DISKUSIJI, SAMO BEZ SVADJE, IPAK JE OVO NAS FORUM I SVI GA VOLIMO!!!!! P O Z D R A V !!!!!
Ako nisi bas zahtevan korisnik, stavi podesavanja na medijum-high u rezolucijama tipa 1366x768 ili 1600x900 ugasi AA i AF i sve igre ce ti raditi ako cpu nije neki krsh ili x2.
Ne moras da prodajes.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Sve zavisi od toga koliki ti je budjelar za upgrade. Ako mislis da kupis neku 6750/6770 to ce biti Ok za tvoj CPU ali onda to nije upgrade, jer neces dobiti osetno poboljsanje u performansama. Nisi bas jasan u svojo nameri...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.